Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 290
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 750
  • на острова на мечтите
Дани, ми то и това гуанчале е пържено, бе! Laughing
туй имах в хладилника, туй пръжнах 😉🤣 Много вкусни станаха. И масчица доволно пуснаха. Почти 1/3 малък буркан. Ще я ползвам за кюфтетата/ Nevermoresleep🥰 🤗

# 751
Така- чипса със сол отворен- не се овлажни и е хрускав и днес. Другият с паприка - загуби хрупкавост - да се знае да се изяжда 🤭одма

Скрит текст:

Обядът днес.. по никое време.. каквото намерих в хладилника - пакет брюкселско, 2 яйца, сирене и 1 домат

Скрит текст:

до тук 12к 🤭имам още 3 к гарантирани.. днес ще предобря 😁

# 752
И аз кюфтаците в мас пържа. Вкусът е топа! И нито са мазни, нито нищо, то това си се слива с тяхната мазнина.
Невър, все ще намериш място за едно фраерче, много работа ще ти върши, особено за нашия режим е супер удобство. Ще забравиш фурна и котлони.

# 753
Абе не е до олиото, просто не я обичам тая дейност с пърженето и съответно гледам да не я върша... Преди под грила във фурната, сега във фраера кюфтетата. Пържени ги обичам най-много ако друг ги е изпържил Joy
Кюфтета да има, все ще се намери начин как да се сготвят.

# 754
Препоръчвам при обременяването с глюкоза да си вземеш някакво четиво да ти минава времето. Аз така се занимавах, докато чаках при тестовете за непоносимост (лактоза и фруктоза). Само че на мен не ми се полагаше вода.
Моите кюфтаци станаха супер, точно на тигана ги правих, с краве масло.

# 755
И аз кюфтаците в мас пържа. Вкусът е топа! И нито са мазни, нито нищо, то това си се слива с тяхната мазнина.
Невър, все ще намериш място за едно фраерче, много работа ще ти върши, особено за нашия режим е супер удобство. Ще забравиш фурна и котлони.
Заглеждам ги от доста време, ама пространството ми е толкова малко, че няма на къде и то при условие, че не съм никаква готвачка и гледам да изкарвам колкото може по-малко време в кухнята.

# 756

Заглеждам ги от доста време, ама пространството ми е толкова малко, че няма на къде и то при условие, че не съм никаква готвачка и гледам да изкарвам колкото може по-малко време в кухнята.
Четох на много места, че хората си ги слагат върху керамичните котлони, било удобно, че е и под евентуален абсорбатор.
Натка, така е, друго си е да ги намятам във фраера и да не смърди и пуши цялата къща. Че и аз най-вече. Затваряш капака и чиста работа. А вкусът е същия.

# 757
Моят мултикукър със запичащ капак е върху керамичния плот. Лошото е, че скоро не съм го ползвала и само стои за украса. Само веднъж пуснах на пара едни броколи и карфиол и това беше. Та ако знаете режимни рецепти за такъв уред със запичащ капак, давайте насам.

# 758
Моят еърфраер си няма постоянно масто на плот, където живеех преди пак нямаше. Мислех че бързо ще ми писне да го местя обаче се оказа че си заслужава, за някой на такъв режим пък съвсем.

# 759
Аз имам огромна кухня и всички уреди си имат места 😃
Даже имам още място. Загледала съм оная джаджа на Ninja зa  ice cream  😃
Тези тукашните пуканки са съвсем различни. Ще ги снимам като отида на Лидл.

# 760
Моят мултикукър със запичащ капак е върху керамичния плот. Лошото е, че скоро не съм го ползвала и само стои за украса. Само веднъж пуснах на пара едни броколи и карфиол и това беше. Та ако знаете режимни рецепти за такъв уред със запичащ капак, давайте насам.
Ами то реално всичко може да е режимно и хубавото е, че става бързо. Моят е комбиниран, с един капак. Всичко мога да правя в него. Последно варих и пекох прясно зеле с домати. Ми бърза и чиста работа. На котлона щях да освиня всичко, после и фурна да пускам...
Сутринта пък гледах една мацка в инстаграм как направи патладжан във фраера, с пресни домати и накрая запече с чедър (кашкавал) отгоре. Първо разполови патладжана, направи му кръстосани разрези, сложи зехтин, сол и пипер, в една купичка до него чери домати и скилидки чесън. Пусна го за няколко минути, после намачка полусварените домати и чесъна, намаза запечения патладжан (първо му остърга омекналата вътрешност и го омеша с доматите и чесъна), наръси отгоре кашкавал (чедър, моцарела) и бухна обратно да се запече. Идеално изглежда за гарнитура към пържолката Heart Eyes.

# 761
Може ли да ми споделите много ли е гадно това обременяване с глюкоза? Ще ми взимат на 0 и 120мин.и малко ми е страшно как ще стоя гладна 2ч. Понеже сутрин докато си отворя очите хапвам, а сега 2ч да не припадна там? Дали е възможно да ми се догади от тая глюкоза или не знам и аз във филма съм

На мен лично ми беше много гадно обременяването.
Чак ми се гадеше. Не съм и мислела да ям нещо друго в този момент.
2 часа без храна не е  края на света. Дайте малко по-сериозно.
Хубаво е и на 60 минута, а също и инсулин да се види, не само кз.
Няма как да припаднете заради липса на храна за някакви си два часа.
Вече ако имате диабет, хипогликемия, това е отделен въпрос.
Може и да припаднете дори от внушение, че два часа нямало да ядете.
Малко по-сериозно. Има хора дни наред фастват и не са особено гладни.
Вземи си нещо за четене.
Има къде по-сериозни процедури, които се правят на гладно и жадно от едно тъпо обременяване.
Давам ти пример. Отивам в болница за изследване и не трябва ни вода, ни храна. Чак в 13 ми беше изследването. Бях жадна, но гладна не бях.
Имаше и жена там с проблемни черва и 2 месеца не беше яла, а беше гладна много милата.
Та има по-страшни неща от едно обременяване.

# 762
И на мен една манипулация ми правиха скоро, от 22 вечерта до другия ден чак в 14 ми дойде реда, изчаках се. Зорът не ми беше храната, а водата и най-вече кафето. Умрях без кафе и вода.

# 763
Липсата на храна я приемам. Фастче, ама без вода, ужас.
А заради упойката не ми даваха.
Ама аз палава. Близвах на моменти.
Имах късмет, че от гастрита слюноотделянето беше много повишено, та се търпеше Joy

# 764
  • Варна
Преди операция преди 2 г последно вечеря в болницата в 19-20ч… уж не закусвай и ме взеха за операцията чак към 14 ч … е вече по обяд бях гладна. Ядох чак на следващата вечер като живнах, та истории такива много

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 21:23 от exsberry

Общи условия

Активация на акаунт