Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 294
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 735
  • на острова на мечтите
Момъкът от видеото не се показва в цял ръст! Защо ли? От въглехидратите ще да е😉
Натка, замразявам кюфтета. Ако нищо не стане и започнат да се разпадат после, ще ти ги изпратя.
Открих едни свински крачета и ги сложих в тенджерата под налягане преди навън да станат 45° както щедро предсказват синоптиците.🌝🌞☀️

# 736
Ама как ще се разпаднат, какво мислиш да ги правиш, ще ги биеш ли? Grinning

# 737
На natka идеята за замразените кюфтета много ми хареса и аз мисля да я приложа. Това въртене всеки път е много досадно, а така на веднъж заготовки е супер.
Само се чудя дали ще могат да се пържат направо замразени или ще трябва да ги чакам, че еърфраер нямам.

# 738
Невър, никога, ама никога не пържи замразено месо! Освен ако не искаш да имаш олио по тавана, де! Wink

# 739
Аз не стигнах до замразяване на нищо, кучката докопала тавата и омела всичко Rage. Ама като имам домашни - мърди, така е. Сипвали си, правили-стрували и оставили тавата на достъпно място. А вчера в жегата цял ден си загубих да готвя тъпи кюфтета по 3 начина Frowning1. Па и вкусни бяха, да му се невиди.

# 740
Аз в тиган с олио не съм пържила кюфтета и преди да мина на такъв режим. Не е за мен тая работа, нищо не обичам да пържа плуващо в олио, навремето съм се прежалвала само за малко картофи чат-пат и то рядко Grinning Фурна, еърфраер... навремето и в парти грила сме правили, там не бяха замразени де.
Ако ще се пържат ама досущ пържат в олио, се слагат само леко да почнат да се стягат, да са наистина много студени ама не на кокал. Че става интересно, както написа и Гущерът Grinning Не знам ако ги изваждаш да се отпуснат в хладилника евентуално как ще се държат, може и пак да пръска но както казах аз такива неща почти никога не правя, та само предполагам.
А твоите са за бой направо...

# 741
Във фритюрник съм слагал замразено и там са страшни взривове, но е затворен и не ми дреме. Виждал съм какво става след недобре размразени дробчета и за тавана не преувеличавам.

# 742
Може ли да ми споделите много ли е гадно това обременяване с глюкоза? Ще ми взимат на 0 и 120мин.и малко ми е страшно как ще стоя гладна 2ч. Понеже сутрин докато си отворя очите хапвам, а сега 2ч да не припадна там? Дали е възможно да ми се догади от тая глюкоза или не знам и аз във филма съм

# 743
Чак пък гадна - има вкус на захарен сироп (като на баклавите). И защо само 0 и 120? Искай си и на 60 да ти вземат. Не знам иначе дали на теб ще ти стане нещо, ако не ядеш 2 - 3 часа, на мен нищо ми няма.

# 744
Ти сега недей се навива как ще ти стане лошо и прочие. Отиваш, пиеш, сядаш и кротуваш. Сложи си в чантата нещо да подхапнеш след втория час и да пийнеш вода, за да си спокойна и не си вдигай кортизола излишно.
Вземи си и нещо да се разсейваш че 2 часа не са малко време - книга, слушалки и там да гледаш/слушаш нещо докато чакаш, не да седиш и да си мислиш как ей сега ще ти прилошее.
Права е Беки, като ще го правиш не е зле и на първия час да те боцнат.

# 745
  • на острова на мечтите
Натка, туй престъпление да бия кИфтета, не си го причинявам аз👆☝️ И аз не пържа. Нищо. ММ само се оплаква, че откак сме заедно(20 години) не се е пържило у нас. Не че той пържено не е ял, ама да се покаже многострадална Геновева мрънка.
Направих си пръжки, че вие тук с тоз чипс ме подстрекавате само.

Топли топли!

# 746
  • Германия
Може ли да ми споделите много ли е гадно това обременяване с глюкоза? Ще ми взимат на 0 и 120мин.и малко ми е страшно как ще стоя гладна 2ч. Понеже сутрин докато си отворя очите хапвам, а сега 2ч да не припадна там? Дали е възможно да ми се догади от тая глюкоза или не знам и аз във филма съм

Е как ще прегладнееш за 2 часа чак толкова, нали току-що ще си изпила една чаша захар?

Не е гадно обременяването с глюкоза, най-неприятната част е да изпиеш бързо разтвора, който е ужасно сладък, другото е евентуално скуката от чакането

# 747
Дани, ми то и това гуанчале е пържено, бе! Laughing

# 748
Задължително и на 60-та минута бодене, иначе резултатите може да са едно голямо нищо. Поискай да си доплатиш за кз и инсулин на 60-та минута. Ако обичаш сладко, няма да ти е гадно. Мен ме боля главата после и бях много жадна, но това 3-4 часа след огтт-то.

# 749
Аз в тиган с олио не съм пържила кюфтета и преди да мина на такъв режим. Не е за мен тая работа, нищо не обичам да пържа плуващо в олио, навремето съм се прежалвала само за малко картофи чат-пат и то рядко Grinning Фурна, еърфраер... навремето и в парти грила сме правили, там не бяха замразени де.
Ако ще се пържат ама досущ пържат в олио, се слагат само леко да почнат да се стягат, да са наистина много студени ама не на кокал. Че става интересно, както написа и Гущерът Grinning Не знам ако ги изваждаш да се отпуснат в хладилника евентуално как ще се държат, може и пак да пръска но както казах аз такива неща почти никога не правя, та само предполагам.
А твоите са за бой направо...
Аз пържа в свинска мас кюфтетата и не плуват в мазнина. Слагам на дъното, те и без това пускат вода и последните стават полу-варени, полу-пържени. Стават си чудни де. Нямам място за още уреди в кухнята и не мога да се наканя да купувам и еърфраер.

Гущер, добре казано. Не се замислих изобщо, че със сигурност ще стане така както казваш, ако ги бухна направо от фризера.

Общи условия

Активация на акаунт