Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 126
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 105
Супер изглежда.
Радвам се че ти е харесал. Скоро е ред на белия да опиташ Grinning
Ама хапни си от този, почини известно време и тогава.

# 106
Понеже Stryper заговори за захар, та се сетих. Днес един клиент, с който се заприказвахме за диабет, се похвали след като изпи една кола и мушна два бонбона, че с диета е свалил КЗ и сутрин му е 8-8,5. Викам си на акъла: "Слава Богу, че намерих тази група!"

# 107
  • Paris, France
А защо не каза на клиента за тази група? Трябва да я популяризираме.

Апетитно изглежда сладкишчето, но от тортата на dolce miele лиги ми потекоха.

Да ви е сладко, Гущер! 🥂

# 108
Той ме попита моята как е. Викам, че 5,5-6. С категоричен тон и укор в погледа: "Ти не си  диабетик!". Излекува ме, скъса дипломата на д-р Димитрова и това изчерпа разговора. Angry

# 109

Решетката за скара е на 2 нива. Ползвах горното  аз!

А това е и уреда ми

Гушерчо Много вкусно изглежда.  Да не сме деца та да се цупим😃
Просто някои Артемис нямаме това спокойствие и търпение , не че ни се иска да не е така 😃

# 110
  • София
Хайде, че сега ще ви изпляскам накуп всички режимни неща, които съм приготвяла през годините. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 111
  • Варна
Здравейте! Отдавна не съм чела тук, тъй като нямах нужда… та след третото раждане всичко се промени- Хашимото, ИР, килограми, но осъзнах всичко и минах на ВМНВ хранене и чудото се случи- по-лека станах с 30 кг., започнах дори да прегрешавам и пак отслабвах- мечта! Докато… преди шест месеца отказах цигарите! И сега съм почти 10 килограма отгоре! Продължавам да спазвам диета, спортувам двуразово и… дебелея. Кръвните на гладно са почти 6 захар, гликиран хемоглобин 5,7 процента. Обременяване не съм правила отдавна. В задънена улица съм! Ще съм благодарна за съвети…

# 112
  • София
Девойки, имам нужда от помощ. Някой тук може ли да коментира резултати от изследване на щитовидни?
Или коя е темата, където мога да попитам?

# 113
Коя таблица за гликемичен индекс на храните ползвате ? Аз колкото намерих в интернет са все различни -особено що се касае до плодовете....

# 114
А защо не каза на клиента за тази група? Трябва да я популяризираме.

Апетитно изглежда сладкишчето, но от тортата на dolce miele лиги ми потекоха.

Да ви е сладко, Гущер! 🥂
Трудно ще стане това, независимо колко души се похвалят. Около мен масово като чуят Бг-Мама и въртят очите нагоре Grinning Не че са надниквали някога във форума ама... Да не говорим и от самия форум колко пъти бяхме обявявани в тая тема че сме секта, че вещици, че забравих какво беше още ама имаше и още нещо забавно Grinning
Групи има най-различни и полезни на такава тематика, вече и много канали с видеа също, книги, абе само да иска човек. Първото е да иска Ама не тип "ИскАх, ама нямах желание!" Grinning
Гущерът не знам как попадна при нас, ама определено добре му се отразява. Само че той ни потърси, не сме го забрали ние отнякъде.

Артемис, знам че има тема за Хашимото но общо за ЩЗ не знам има ли. Иначе ако е колкото да ти кажат дали са ОК или не сигурно и тук ще могат, със сигурност има в темата и с такива проблеми но вероятно ще са по-общи насоки. Мярках по някое време тема за разчитане на резултати от изследвания, тя май е за всякакви, там също би трябвало да получиш коментари.

# 115
  • Paris, France
Артемис, dolce и Елора мисля ще могат да ги разчетат. Аз също мога да се пробвам, но не съм спец.

# 116
Девойки, имам нужда от помощ. Някой тук може ли да коментира резултати от изследване на щитовидни?
Или коя е темата, където мога да попитам?
Заповядай
https://www.bg-mamma.com/?topic=1661883

# 117
  • на острова на мечтите
Дара, ❤️ исках рецептата, ама моят фрайер няма решетка и ако сложа кола, като духне вътре, ще опръска орталъка. Твоят нинджа е муцка, и много ме е яд, че вече бях купила тоз уред и сега няма да го хвърлям. Ще пазя планетата. Всъщност си разсъждавах по повод идеята на Невена за тенджерата под налягане и така. Пък ти не се докачай де🤗
Натка, ❤️ на мен краят на годината ми е юни 😘😁 Но ще се справя и без много подробности. Аз така си карам по усет с рецептите. И на мен, АРТЕМИС ❤️, на Долче тортите няма да ми се получат, че то грамове, врътки не е за мен. Обаче идва лято,Долче☺️☺️☺️ То ще е малко август, и жега, ама една августова торта 🍰 искам. Да не се покриеш😘
Тази вечер салата и пица 🍕. И телешко в доматен сос за радост на ММ.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 23:50 от danilu

# 118
Дани, продават се решетки за пара при нас в магазините тип левче.
В т под налягане съм ползвала от металните подложки за горещи съдове на крачета от едно време (махнах само противоплъзгащата гума) и си става.
Пригоди си нещо ако държиш да я ползваш и за готвене на пара (аз лично не бих ползвала кола и изобщо не бих се занимавала с шунка…), но имаше страхотна рецепта на БФФ за такова месо - лесна и бърза! Дори успях с нея да ям пил филе, дето не ща и да чуя, че съществува Grin

# 119
  • Paris, France
danilu, силата на обдухване във ait fryer е много висока. Този уред не е подходящ за етапа даряване на пара. Първо на решетката в експрес тенджера или мултикукър с налягане и после мажеш и печеш във фрайъра. Аз имам и експрес тенджера, и мултикукър с налягане и съм много доволна. Това са ми най-ползваните уреди в кухнята. Имам и газова фурна. Нямам air fryer, защото нямам място, а и ако има разлика с газовата фурна, не е в полза на airfryer-а. Част от магията на тази шунка е точно в готвенето под налягане, от което става като мозък, въпреки че особеното и пушени месо е по-твърдо.

То ще стане и в слаба фурна, и в уред за бавно готвене, но не е същото.

Нямам място за Нинджа. Парижките кухнички са малки и сме 4 човека, а и имам работещ мултикукър, макар и да няма фрай отгоре. Много харесвам Cecotec Olla GM fry deluxe, че заема по-малко място на плота, а прави същото. Но докато работи моят килър, вече 12 години!!!!!!!! друг няма да купя. Тогава нямаше с фрай.

Та, в тенджера под налягане първо. Ако нямаш, купи си. Даже полента и ориз правя в нея.

А ако не ти се занимава, имате си коноли 🤩😻, мям мям.

beki8, дай рецептата за филето! Искам за филе от пуешко гърди. В Смисъл има много хубаво за 20 лева килото, без кости. Поздрави на елегантния, красив младеж и цялото семейство.

Общи условия

Активация на акаунт