Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 259
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 795
На мен ми е девети ден на кето и днес имам чувството, че ме е газил валяк. Има ли нещо общо с много ниските въглехидрати? Само веднъж за тези дни успях да надхвърля 20 грама, един път ударих точно 20 и през останалото време съм под това число чисти. Дали да не се опитам да ги вдигна малко или да стискам зъби?

# 796
Данилу, слагаш в кюфтетата домат?🤔
Аз оставям на вас жертвите с кафето с екстракция!😋
Балкай, от теб зависи какво да направиш. Или вдигаш леко вгх, или изтърпяваш. Ти си знаеш какво ти е ежедневието и дали второто ти е възможно.
Сергеева, утре ще си правим компания с рибата значи.😉
Аз съм на сардинена/рибена седмица.🙂 Най-вече ще съм на сардини, разбира се. Вероятно ще вместя и някакъв вид фаст, но още не съм решила кога точно. Много добре ми идва откъм готвене- 1-2 пъти може да изпека скумрия или бургер от сьомга, иначе няма изобщо да се тормозя с готвене за мен.😁
Елора, неприятен факт, но поне знаеш какво е, за да можеш да вземеш мерки и да я умориш тази гад.🤗

# 797
Тежка седмица се очертава, уви.

# 798
Долче, това са шепи хапове.
Ама ще изтърпя.

Дано в аптеката ми обяснят как се взимат
То е написано, ама кое на гладно, през колко часа, не знам.

# 799
Ако има антибиотици, доколкото помня, те не се взимат на гладно. За другото би трябвало да ти обяснят как и кога. Ще ги изтърпиш, какво да правиш. Важното е да се излекуваш.

# 800
Въх! Такова кафе не бих пила🤔странно ми звучи 🙃

Била съм на разделно хранене по идея на приятели, които ме предупреждаваха да не смесвам, че става ужас и бяха прави 🤭веднъж се поблазних от пица и щях да пукна от болки в корема 😇🫣

Елора.. и аз като natka, поне имаш план.. запряташ ръкави и я трепеш тая гад

# 801
По ориза не съм, но едвам ги понасям домашните, когато ядат картофи.
Не ми липсват толкова и не ги мисля, но когато срещу мен набиват, се напрягам, въпреки, че аз съм им ги сготвил. Sad
За вечеря МЖ е направила лозови сърми и понеже конджак ориза е свършил, в моите е наситнила спагети. Simple Smile Ще го видим и това чудо - сърми със спагети. Joy
Заек, а това кафе, дето е киснато в студена вода дали не може после да се подгрее? Аз тогава не се сетих да го врътна за минута в микровълновата. Сега, на късо еспресо няма да заприлича, ама поне да е топло.
Сергеева, малко по малко оправям настройките. Гледам клипчета, които ми пращахте и плавно увеличавам натоварването. Отначало упражненията ми бяха по 15 минути, а днес 40. Ще ги докарам и до час. Ако намеря и нещо, с което да заменя клековете, ще бъде чудесно. Страшно са ми досадни. А и често се гледаме с комшията от съседния вход. Той пуши, аз клякам! Flushed Но да гледам щорите ми е още по-досадно.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 19:08 от Гущерът

# 802
  • на острова на мечтите

Ей го опуленото кюфте🤣🤣🤣
Долче, да, слагам ситно нарязан домат на кюфтетата.

# 803
Интересно че не ми липсват особено картофите и оризът- преди обичах ястия с ориз, печени и варени картофи също (предпочитах ги пред пържените картофи). Толкова режимни алтернативи има.🙂
Данилу, това кюфте ме гледа като мъпетите.😃

# 804
Ако си ги изсушила, освен много дълго да си ги пекла, знам ли... ама виж как те гледа Joy 
В какво си ги пекла и за колко време/градуси?
То наистина зависи и какво и как смесваш в тях, а тая рецепта с домати ми е непозната. Слагала съм по нещо доматено (пюре, ако имам отворена консерва, че даже и малко кетчуп се е случвало) преди като правех принцеси с кайма, на тях им отива в сместа. Ама по разбираеми причини не се занимавам вече с такива, а в кюфтета не ми е хрумвало.

Ориз и картофи не че ми липсват да роня сълзи по тях, но ако кажа че са спрели да ми харесват - не ми вярвайте Grinning

# 805
И аз съм по ориза, но не съм близвала от 5+ години. Нямам и намерение. Спокойно си живея и без ориз.
вземи си конджак ориз Stuck Out Tongue Winking Eye Шегичка Hug
Stuck Out Tongue
Да ти кажа, ако ще ям ориз, ще е истински, ама не искам, че после ще ми липсва. Вече съм свикнала и не се сещам даже. Това не харесвам на тия заместители - поддържат ти вкуса към вредностите.

# 806
Може ли сега да пия вигантол?

# 807
  • София
Можеш.

# 808
  • В центъра на моретата
Изобщо тук не ми липсва ориза. Е, ако не съм тук, а няколко хиляди км на запад, бих хапнала паеля или ориз с масло от сепия. Виж, тук с булгур по изключение бих съгрешила, ако много се налага.
Гущер, предполагам, че кафето може да се топли, ама ми се струва, че няма да е ок. Виж, ако е с лед във висока чаша- по-ще става. Нещо подобно пих в Малта пролетта, ама щото не се разбрахме със сервитьорите.
А, относно клековете, за да разнообразиш, можеш да правиш напъди с широка крачка напред, не настрани. Можеш да държиш и гири, докато ги правиш. https://timfitness.com/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/%D0%BD%D0%B0%D0% … 0%B0%D0%BA%D0%B0/

Другото , с което да разнообразиш от клипа, напр. виж минута 14,30, но цялата програма е много добра за домашно практикуване, не само за жени. https://youtu.be/LvWjDQCbmTY?si=0sa43B7Hv7jd2inC

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 20:12 от zaek

# 809
Благодаря, Заек! Нападите ще ги пробвам утре, но за на Синди ритниците нямам място. Ще си счупя някой крак, а и все още не съм толкова грациозен. Комшията отдолу е леко глух, но подозирам, че звукът от това упражнение ще е сериозен. Правя упражнения след като изгоня учениците и е малко рано за мечешки танци.
За сърмите, много хубави бяха!
Децата ми ме наричат Гущер! Сигурно са ми ръчкали телефона... Joy Даже щерка ми ме е записала Гущера, като и звъня.

Общи условия

Активация на акаунт