МОНОДИЕТА - тема 22

• 9 063
  • 96
  •   1
Отговори
# 45
Аз стартирах с чисто кафе и чай Инхуа, за прочистване. До момента - 2 л. вода, като планирам до края деня да ги направя още 2 л, за да мога да стартирам хубаво с изчистването на водата. За днес съм подготвила 2 свински пържоли на скара - 1 за обяд и 1 за вечеря. Ще комбинирам с Фаст, затова храненията ще са ми в 12.00/13.00 ч и в 16.00/17.00 ч. За утре планирам да съм на домашно картофено пюре.

Много се радвам, че има и други, за да не си пиша сама Hug

# 46
и аз щах да започвам, но ми излезе ечемик на окото от преумора и паднал имунитет, а след моно съвсем се предавам
сега уж влизаме в нормален работен ритъм и от понеделник ще врътна една Ваня Ч, вх дните ще ги правя по един

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 12:52 от Herzen

# 47
Ах как хубаво се събрахме Blush

Моят план е следния:
1. Събота - св. пържоли
2. Неделя - картофено пюре
3. Понеделник - варени яйца
4. Вторник - зелена салата
5. Сряда - картофено пюре
6. Четвъртък - св. пържоли
7. Петък - кисело мляко

Даже съм си го записала на лист, за да ми е по-лесно да си го спазвам. На друг лист записвам и килограмите.

# 48
  • Пловдив
И аз съм сред вас. На ВЧ съм, днес 6-ти ден. Не съм доволна от резултата.
Правя я за н-ти път. Миналата година я правих около 2 месеца подред, трябваше да си сваля кг от майчинството и бях в топ форма. Но последно време не ми се получава. Много ме е яд, че пак си ги качих...
Пробвах какви ли не режими, не знам организма ли нещо се бъгна. Ще пусна хормони и други изследвания, за да съм сигурна, че няма нищо. Но си продължавам поне още месец на ВЧ.

Лейди Касиопея, това някакъв твой режим ли е? Освен и него да пробвам 🤓

# 49
Добро утро от мен. Вчера беше успешен първи ден. Кантарът днес ме зарадва с 56,3 кг (-1,9 кг). Много, много съм доволна Blush За съжаление ще ме хване ПМС-то, но, ако имам късмета да мине леко (случва ми се от време на време), ще мога да си издържа на диетата Simple Smile

Лейди Касиопея, това някакъв твой режим ли е? Освен и него да пробвам[/b] 🤓

Да, преди около 4 години я правих и свалих 10 кг. с нея.

# 50
При мен без разлика засега, но се усещам прибрана. Вчера направих яка тренировка з крака, а мускулите задържат вода.

Лейди Касиопея, страхотно начало!

# 51

Моят план е следния:
1. Събота - св. пържоли
7. Петък - кисело мляко

Даже съм си го записала на лист, за да ми е по-лесно да си го спазвам. На друг лист записвам и килограмите.
Здравей хубава идея май ще я открадна може ли 😁😁да се вталя и аз от 55 да стапа 52,51🙂

# 52

Скрит текст:
Моят план е следния:
1. Събота - св. пържоли
7. Петък - кисело мляко

Здравей хубава идея май ще я открадна може ли 😁😁да се вталя и аз от 55 да стапа 52,51🙂

Заповядай - да ти е сладко и успех Simple Smile
Св. пържоли и яйца можеш да ги смениш, ако искаш или вместо тях да хапваш риба. Аз примерно реших, че в понеделник яйцата ще ги сменя със св. пържоли, че вчера ми беше много вкусничко, а и резултатите бяха супер Simple Smile

# 53

Скрит текст:
Моят план е следния:
1. Събота - св. пържоли
7. Петък - кисело мляко

Заповядай - да ти е сладко и успех Simple Smile
Св. пържоли и яйца можеш да ги смениш, ако искаш или вместо тях да хапваш риба. Аз примерно реших, че в понеделник яйцата ще ги сменя със св. пържоли, че вчера ми беше много вкусничко, а и резултатите бяха супер Simple Smile
Май ще хапна риба ще видяр😃дано има резултат!

# 54
  • София
И аз ще се включа при вас, но от утре, че събота и неделя ми е по-трудно. Ще изкарам 12 дни по ВЧ, макар че засега съм си почти на изходните килограми от зимата. Дотук свалих малко и частично го наваксах заради разни пътувания и кулинарни изкушения. Дано до морето след 26 дни успея да сваля поне 5 кг. Но по средата имам празник и пак ще прекъсна за 3 дни. Та ще видим какво ще излезе. Надявам се да успея да си влезна в дрехите от м.г., че не знам иначе какво ще нося Sad

# 55
Успешно завърших втори ден пиле. Пих протеин пудра след тренировка, но не вярвам да ме събори. В магии не вярвам. Joy Протеинът е протеин. Смлях си раменете, страхотно се чувствам.

Реших да направя 2 картофени дни обаче. Утре ми е ден за крака, задължително ще тичам също, сериозни въглехидрати ми трябват. На зеленчук ще побеснея от глад.
Ще са печени на фурна (без мазнина, естествено), само със сол и копър- фантазия.

# 56
  • София
Аз пък си слагам малко зехтин на картофите. И лук понякога. Според мен не пречи, пак си отслабвам. То ако ядеш пържено си има мазнина.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 23:44 от миленка_д

# 57
Аз пък си слагам малко зехтин на картофите. И лук понякога. Според мен не пречи, пак си отслабват. То ако ядеш пържено си има мазнина.

И през ум не ми минава да ям пържено, дори извън диета.
Всеки да си слага каквото иска. Аз знам, че въглехидрат + мазнина = лой.
Нямам време за гафове.

Пиша какво аз ям, а какво правят останалите си е тяхно решение и отговорност.
Всеки отчита себе си тук.

# 58
  • София
Dez, доста злобен коментар Thinking. Май ще ме откажете и от тази тема. Естествено, че всеки си решава какво да яде. Аз казвам за себе си. Освен това в диетата на ВЧ е позволено пържено. То ако бяхте толкова стриктни със здравословното хранене, най-вероятно нямаше да се налага да отслабвате.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 23:44 от миленка_д

# 59
миленка, седИ си тук, Дез е рязка, не и злобна
днес картофки, утре ще пробвам да е фаст, ако не е, ще продължа с пиле на обяд,
мц е, няма да се тегля до вторник

Общи условия

Активация на акаунт