МОНОДИЕТА - тема 22

• 8 168
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На мен ми идва твърде нападателна. Преди време ме пропъдиха от една друга тема за диети и още ме държи. Все пак сме възрастни хора, всеки има глава на раменете. А и форумът е за споделяне на личен опит и мнение. Който не харесва нещо, да го подмине, а четящите избират сами кого да слушат.

# 61
Milenka, не съм нападателна, пиша от опит.
При прочит се вижда какво съм написала и на какво реагирам.

Днес -300гр. Не е много, но закопчах колана на 2 дупки по-малко. Диетата е страхотна, и трябва да се прави по правилата. На 2 дни пиле съм сваляла 1кг и повече.
Мисля че само веднъж съм я правила 24 дни. И една врътка ми е стигала да сваля зимни кила.
Ще си взема мерки с шивашкия метър.

Както писах по-назад, а и преди съм го писала в темата- с картофи съм сваляла и по 2.5кг задържана вода, когато е било и без сол. Само на варени картофи. Подутият човек ще го оцени, нищо че не свалил мазнина.
Помня, имаше момичета които се оплакваха, но слагаха мазно на картофите, и не ставаше. Ужасно демотивиращо е да започнеш с хъс и да видиш плюс. А лесно може да се избегне.
Това че не някой мазното не му пречи не е гаранция, а е и против правилата на диетата.

Боже, заваля! А исках да тичам! Не ми се започваше деня със силова, но нямам избор. Вали като из ведро.

# 62
И аз по принцип на картофи махам много вода, обаче вчера не ми се получи и днес съм си пак толкова, колкото бях и вчера. Явно ПМС-то си казва думата. Но продължавам. Днес - св. пържоли на скара. Пилешко не понасям вече, а и в последните 2 години забелязах, че от него не свалям. Дали му добавят нещо, не знам, обаче не ми действа отводняващо, както беше преди. Пуешекото и рибата ми действат страхотно, та другата седмица ще ги включа и тях задължително.

# 63
Днес резултатът е само -200гр в кантара, но -2см в талията и обиколките през пъп и 2 пръста под.
Имам да свалям още 3см в талията, 6см от бедрата и 5см от ханша (68см, 56 и 91 са сега съответно). Предполагам, са 6кг, обикновено е така.
Втори ден картофи. Не се отказвам, Мислех да съм на яйца, но ще са утре и в сряда.

Успешен ден, момичета, и много минуси!

# 64
Добро утро Simple Smile
От мен резултат няма - продължавам да си стоя на същите килограми, което предвид периода си е направо добре. Ако устискам до края, после, като започна да махам водата, ще съм много щастлива Simple Smile Е, явно няма да си постигна целта до събота, но пък и изобщо не съобразих, че точно тази седмица ще ми е доста трудно.
За днес менюто е зелена салата
Успешен ден и от мен Simple Smile

п.п. Домашните ми панталони са леко увиснали Blush

# 65
  • София
Аз съм доволна от вчерашния първи картофен ден - издържах на 4 варени картофа и днес кантарът беше благосклонен - 2 кг. Явно много вода съм задържала, но причината за освобождаването е и началото на МЦ вчера. За съжаление целта ми е да сваля поне още 5 кг. преди края на месеца, което ще е доста трудно.
Пожелавам успех на всички!

# 66
Браво, Миленка! Картофите това го правят. Днес ще съм на варени и аз.

За утре по-добре да взема риба, не яйца. От нея се сваля ударно и много. Винаги към нея обаче имам краставица или броколи, иначе ми е зле, не мога да я ям самотна. 6-8кг имам да свалям аз, дано до края на юли успея.

# 67
  • София
И аз не мога да ям само риба, въпреки че много я обичам. Винаги подхапвам и нещо зеленчуково към нея - кис.краставички или чери доматчета, че иначе ми се гади.

# 68
С рибата и аз съм така. Веднъж само пробвах да направя ден чисто на риба, е няма да разказвам как завърши. От тогава винаги я овкусявам с лимон и задължително я ям в комбинация с прясна краставица. Лимонът и краставицата ми я освежават и ми става екстра.

# 69
днес ще ми втори ден за пиле,
-600 гр от миналите три
по 2 кг на врътка искам Hands PrayHands PrayHands Pray

# 70
  • София
Днес пропуснах да се отчета, но сутринта бях 0,5 кг надолу след втория картофен ден. Общо -2,5 кг. от понеделник. Днес на обяд - 4 долни варени пилешки бутчета + чаша бульон и за вечеря - пиле на грил. Най-хубавото е, че от освободената вода лицето ми не е така подпухнало и си личи.

# 71
карам си Ваня Ч. с малки прегрешения - бонбон , бадем и тн от офисни боклучки
днес и утре - риба
ще се меря в четвъртък, шкембето е спаднало
в петък съм на РД и от следващата събота започвам нова врътка

# 72
На рибните дни прибавих малко ориз и излязох от моното. По нощите писах репорти и ядох оризовки, но поражения няма.
Днес продължавам, но не знам с какво. 😂 Ще плодувам май.
Ще работя до обяд и ще видя.

# 73
Аз за сега се опитвам да карам на зелени салати с малко сирене в тях, докато мине това ужасно ПМС. Много се надявам да свърши днес или утре, за да започна пак Моно, а и много ми се иска да хвана пълнолунието в сряда и да направя ден на айряни. Не мърдам в килограмите, затова и не се отчитам тук, но хубавото е, че задържам, а не качвам. Обаче се чувствам много подута с вода, а това ме побърква.
Успех на всички.

# 74
Некачването и аз броя за голям успех. На почивката дори си мисля, че ще сваля, защото няма да ми е напрегнато, и ще е лесно да карам на салати и риби.

Общи условия

Активация на акаунт