МОНОДИЕТА - тема 22

• 8 168
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
Аз затова се колебая дали да опитам отново тази диета. Един кг. е нищо - може да е вода, може други "отпадъчни" продукти. "Японското чудо" съм я правила 1 път преди много години - спираше ме липсата на сол /обичам солено/, но успях да се справя, след 3 дни не ми беше трудно. Имаше ефект, но не помня колко, беше преди 20+ г. А при по-млада възраст и малко повече кг. и метаболизмът е друг. Аз по принцип предпочитам "описани" диети - на ден ядеш това и онова, такова количество и това е. Не знам защо, но при мен броенето на калории някак си не работи. По принцип се храня НВ, горе-долу ниско мазнинно, ама вече ефект "йок". Много обичам таратор и мога почти цял ден да изкарам само с това, но не помага, което ми е странно, но е така.

# 91
  • Пловдив
-1 kg от Ваня Ч., разочарован съм, спазвах си я точно Worried
ще продължа с кето или с японското чудо от понеделник

Същата съм и аз ... Много съм разочарована от всичко!
От април насам се опитвам да бутна някакви си 4-5 кг. Направих какво ли не, ВЧ една врътка и нищо, реших да пробвам меню 1200 калории по Румяна Илиева, две седмици готвих като луда, нищо ... Пак се върнах на ВЧ. До тук кило, кило и нещо. Днес пуснах изследвания, освен лек дефицит на вит Д всичко друго е ОК.
Къде бъркам ... Какво се случва, не знам. На 38 съм, не е като да съм в пре менопауза.

# 92
  • София
Аз съм в пременопауза, но свалих 4,5 кг от 12 дни ВЧ. За съжаление имам още излишни. Майка ми също пробва, този  режим, но при нея не даде резултат. Тя обаче е над 65 години.

# 93
А пиете ли достатъчно вода, докато правите ВЧ? Защото, като започнат жегите, доста често се случва да се задържа вода и може затова да нямате очакваните резултати.

# 94
задържам вода и без да е жега,
пия към 2 литра на ден, не е насила, пие ми се

# 95
Добро утро!
От днес се връщам в "играта". Започвам с ден на кисело мляко, че доста вода натрупах покрай това ужасно, дълго ПМС този месец. Планирала съм утре да съм на св. пържоли и в сряда на риба, за да мога хубаво да поизчистя.
Успешна седмица на всички Simple Smile

# 96
Здравейте момичета и успех на всички.
Стартирах диетата на Ваня Ч с 71.8 .Днес е шести ден .Кантара показва 69,3.    -2,5 за мен е уау.По-важното е,че този път с диетата успях да наглася и мисленето си,което също беше една от целите,които си бях поставила.Първите дни у дома ме питаха:
-Искаш ли диня...сладолед...и т.н?
Отговарях,че искам единствено картофи и вода.Това ме стимулираше и затвърждаваше убеждението ми,че ще се справя този път.
Другата ми цел е отново да възвърна навика си,да се храня бавно ,да дъвча храната по-дълго и да се наслаждавам на това,което ям.И да,диетата е трудна ,но ми е странен факта,че и се наслаждавам.Започнах и усилени тренировки.30 мин. бягане на пътека + 30 мин. упражнения за цяло тяло (наблягам на коремните преси).Гледам се в огледалото.Естествено няма видими резултати,а и с тренировките ще смъквам по-бавно,но си се радвам и си казвам: "Нека ти.Не може 3г да се тъпчеш с каквото ти падне,а после за няколко дена да изваеш страхотно тяло"
Не се справям с пиенето на вода все още.1,5 - най-много 2л на ден.А за моите килограми и височина си трябва повече.
След 12-тия ден няма да повторя диетата.Искам най-вече да свикна да контролирам апетита си.Да се храня сутрин и на обяд,а вечерта да е само салата.Планирам след диетата да пия ежедневно куркума с джинджифил,лимон и мед и знам,вярвам в себе си,че ще го постигна.
Още веднъж успех на всички и вярвайте в себе си

Общи условия

Активация на акаунт