МОНОДИЕТА - тема 22

• 8 166
  • 96
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз си се меря всяка сутрин на гладно. Дотук върви много добре - общо 3,3 кг. за 5 дни. Спазвала съм ВЧ доста стриктно, но слагам и по малко зехтин. Имам и по -2 см. в обиколките. Днес ми е втори ден на салати. Утре - риба. Като свърши врътката, ще имам 4 дни пауза, че ще пътувам и там има храна на блок маса - дано да успея да не прекалявам с яденето. След това ми остават 9 дни до морето, в които мисля да започна от пиле, салати, рибата да е само ден и после плодове и мляко. И дано да си вляза в дрехите от миналото лято.
Пожелавам на всички на моно да си постигнат целите и да се чувстват добре.

# 76
Момичета, и аз се включвам към вас с мое инпровизирано моно.
Стартирам от 67кг.След 2 картофени дни съм минус 1.8кг.Днес ми е втори яйчен, след вчера не е мръднал кантара обаче.
Мисля от утре 2 дни пиле, 2 на кисело мляко, 2 рибни, 2 плодове.И ще видя какво ще покаже кантара.Целта ми е поне минус 5-6кг.

# 77
  • София
Здравейте! Давам отчет за първите 8 дни на моно по ВЧ - 4 кг. надолу, -4 см в талията и -2 в ханша. Остават ми 3 дни - дано имам още минуси.

# 78
Чудесни резултати - браво. Аз още си чакам да мине периода. Писна ми вече. Утре е Луната - ще се опитам да я направя на салата, пък да видим дали ще се получи.

# 79
Здравейте! Давам отчет за първите 8 дни на моно по ВЧ - 4 кг. надолу, -4 см в талията и -2 в ханша. Остават ми 3 дни - дано имам още минуси.

Суперррр.
Колко кг започна?

# 80
  • София
73.7 кг. Но началото на режима съвпадна с месечния цикъл и така по-лесно се освободих от излишната вода.

# 81
Аз след леки прегрешения и смесен рибно/пилешки ден днес и утре ще съм пак на яйца.Сутринта кантарът показа 63.7кг,така че продължавам до целта 60кг.

# 82
  • София
Аз днес съм още по-щастлива с показание на кантара 69,2 кг. след първия плодов ден. Много бях гладна вчера, но издържах. Преди лягане обаче хапнах няколко фурми. Днес продължавам с диня, пъпеш, череши и ябълки. В събота ще пробвам летни дрехи от миналата година Smile

# 83
Аз имам въпросче към правещите диетата на В.Ч. По време на менопаузата качих много кг /17-18/, след това няколко години се опитвах чрез различни диети да посваля нещо, но доста дълго време не се получаваше. По принцип не консумирам много въглехидрати или изобщо /не ме привличат/, тестени - някоя и друга баница инцидентно - по Коледа и НГ. Когато се появи диетата на ВЧ направих 1 фаза, и о, чудо - свалих 5-7 кг /не помня точно, но бяха доста/. Може би в началото килограмите ми бяха в повече и затова. След това лека-полека свалих и останалите. През останалите години правех отново диетата, но или килограмите ми не бяха много, или поради някаква друга причина, за 1 фаза на диетата свалях 1-2 кг., които след това разбира се възстановяваха. Та, въпросът ми е - по диетата какви количества храна приемате? Аз не съм много "ящна", но все пак това е относително понятие. По принцип в ежедневието си се храня с месо, млечни, зеленчуци и плодове. Вече като причина прибавям и възрастта ми, която не е малка, съответно и забавения метаболизъм, както и намаляването на физическата активност, но малко информация може да ми бъде полезна.

# 84
  • София
Аз гледам и количествата да не са големи. Ям по 2 пъти, ако съм много гладна и 3. Например при картофи - по 2 големи варени на хранене. Понякога от печените изяждам повечко, затова ги избягвам. При пиле - 4 долни бутчета или 2-3 пържоли (неголеми). При салатите не се ограничавам толкова, но пак карам на 2 големи за деня и между тях - чери домати. При плодовете избягвам банани. В дните на кисело мляко - 1 краве на обяд (400-500г.) и 1 овче вечер (300г.)

# 85
То втория ден и да искаш не са големи количествата .

# 86
Да, знам - всеки 1-ви ден от дадена храна е по-труден /но не много, особено ако имаш работа/, на 2-рият - почти не ми се яде от съответната храна. Може би с картофите. И да, печените са по-вкусни и някак си хапваш повече. За пилешките дни понякога едно печено пиле за 2-та дни. Киселото мляко ми дразни стомаха, така че тези дни пак ги правя зеленчукови/салатни. От доста време не съм правила тази диета заради ниския резултат - 12 дни рестрикции за 1-2 кг. Но, може пак да опитам, че тези 3-4 кг, които искам да сваля са точно с класическо разположение по тялото - корем, талия, малко паласки. Гадост. Не че вече не изкарах едно море с тази визия, ама поне да се опитам за следващото. Simple Smile

# 87
утре ми е последен ден с кисело млако
днес 2 литра айрян и 100 гр сирене

jfjallen, на  Ваня Ч. свалям в сантиметри, в кг е ню-ню разликата, 1.100 този цикъл
отчитам и рязко спадане на имунитет (разболявам се често веднага след диетата) и рязко спадане на жизнената енергия (снощи почти загинах на народните танци)
количествата са плаващи - на плодовете единия ден бяха 0.5 ягоди, 0.5 череши и две нектарини, вчера 1 л портокалов джус и 0,5кг череши
в рибните дни - консерва риба тон, консерва херинга, ципура и хек - за двата дни, доядох си с три пилешки дробчета едната вечер
пилето - крилца и бяло месо (едваааам преглътнато)
в зеленчуците загивам от глад и ям каквото зеленчук ми се мерне пред очите, едната сутрин закусвах двойна китка магданоз
картофите -на фрайъра с малко сол и зехтин

# 88
Аз при Моното махам храните, които не ми помагат да свалям и ги замествам с други. Примерно от плодовете не мърдам нито грам. Заради плодовата захар и сока в тях задържам вода, и дори се случва да съм на +. Затова тези дни са ми на салата. От известно време установих, че и дните на пилешко месо не ми действат добре, затова ги сменям със свинско или пуешко. Най-добре ми действат дните на кисело мляко/айрян (сутрин в кафето си сипвам и малко прясно мляко - това ми помага да не ми се яде чак до следобед), на месо (без пилешко), на риба и на картофи. Салатните дни също са ми ОК, но резултатите са по-слаби в сравнение с другите.

И аз скоро ще се включа - най-вероятно от понеделник, че през уикенда няма да мога да я спазвам. Успех на всички Simple Smile

# 89
-1 kg от Ваня Ч., разочарован съм, спазвах си я точно Worried
ще продължа с кето или с японското чудо от понеделник

Общи условия

Активация на акаунт