МОНОДИЕТА - тема 22

• 9 050
  • 96
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте и от мен.Аз започнах на 02.05.ВЧ Имам доста за сваляне -около 15 Simple Smile
При вас как върви?

# 31
Днес ми е последен 12 ти ден. Утре ще се претегля сутринта и ще кажа окончателно, но към момента 3.5 килограма минус. Вероятно са по-малко, защото дните преди началото ядох наистина много. С леки прегрешения тук таме, но от сорта малко кетчуп върху варените картофи, две три парченца луканка, домат в рибния ден . Не съм първа младост така че бива.

# 32
Днес ми е последен 12 ти ден. Утре ще се претегля сутринта и ще кажа окончателно, но към момента 3.5 килограма минус. Вероятно са по-малко, защото дните преди началото ядох наистина много. С леки прегрешения тук таме, но от сорта малко кетчуп върху варените картофи, две три парченца луканка, домат в рибния ден . Не съм първа младост така че бива.
cherenlebed какви са резултатите?

# 33
В крайна сметка ще отчета само 3,5 кг., но аз трудно свалям по принцип. От утре започвам втора врътка, ще видя там как ще върви.

# 34
Здравейте, момичета. Правя диетата от началото на годината. Като след всяка врътка правя 2 дни почивка (в тези дни също гледам да не ям много и различни храни).
Та за 4 месеца съм -22кг. Като с първите 10 се разделих още в първия месец. После процесът се забави. Но пък свалям доста равномерно. С ИР и хипотиреоидизъм, не очаквах да се случат толкова бързо нещата, все пак килограмите съм ги трупала цяла бременност.
Вие как сте? До кой ден стигнахте? Как ви се отразява диетата?

# 35
Страхотен резултат!
Направо ме надъхвате да започна...
Колко кг започнахте?

Здравейте, момичета. Правя диетата от началото на годината. Като след всяка врътка правя 2 дни почивка (в тези дни също гледам да не ям много и различни храни).
Та за 4 месеца съм -22кг. Като с първите 10 се разделих още в първия месец. После процесът се забави. Но пък свалям доста равномерно. С ИР и хипотиреоидизъм, не очаквах да се случат толкова бързо нещата, все пак килограмите съм ги трупала цяла бременност.

# 36
  • София
На мен диетата на ВЧ ми се отразява много добре и миналите години свалях по 6-7 кг за 24 дни. Тази обаче се отнесох много несериозно и заради лични и официални празници, и пътувания не ми остана време да я направя цялата. От вчера започнах нещо (реших да е само ден на картофи), но пак ще е 15 дни, ако пътувам по 24.05. (не е сигурно още). Май ще е голямо предизвикателство да отслабна до почивката в края на юни. Имам да сваля поне 7-8 кг, за да си вляза в летните дрехи. За съжаление с напредването на годините и хормоналниге промени става все по-трудно отслабването. В средата на юни пак имаме празник и се очертава прекъсване за поне 3 дни.

# 37
Аз започнах 67, сега съм 63 някакви грамове в различните дни. Продължавам втора врътка пък ще видим . Като че ли по лесно върви. Сега картофите ги ям без нищо . По нататък ще видя с другото как съм.

# 38
Страхотен резултат!
Направо ме надъхвате да започна...
Колко кг започнахте?

Аз започнах от 95кг. , но съм висока и под 70кг. вече минавам към хърбавите (кокалите ми стърчат отвсякъде 🫣)
Сега съм 72-3кг. и се чувствам много добре. Започнах да вадя дрехите от преди втората бременност 🤗

# 39
Засега при мен тегаво върви втората врътка . дотук. Вече няколко дни има-няма един килограм и май с него ще приключа. Но ще я завърша, де. Мислех трета да правя, но ще мина на друг вариант например по-либерален вариант на японската или нещо с броене на калории.

# 40
  • София
Втората врътка е така - забавя се темпото, но пак се свалят 1-2 кг.
Ти на кой ден си?

# 41
Седми вече на практика осми.
Да, има ефект, все пак. Четири килограма на месец биват. За три месеца десет килограма да сваля ми е достатъчно от 67 на 57. Оттам насетне с моите години и щитовидна жлеза , ще пробвам , но както се получи.Малко упражнения трябва да правя, ама въобще не съм по спорта.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 03:58 от cherenlebed

# 42
Старт от утре Диета от galimira28
Започвам 73 кг. С доста см в ханша и бедрата..... Цел поне 10 кг.
След като приключа ,мисля да продължа с тази на Ваня Червенкова.
Не се понасям,тъпчене,тъпчене - сладко и боклуци по 2 кила на ден,чудя се как не сам в болница ,плаша се за себе си вече, нищо смислено не ям,само се тъпча със сладко ,тесто и боклуци..... а не трябва въобще да ги ям

# 43
Някой прави ли Моно в момента? Решила съм да започна от днес и да го правя до петък. Ако върви добре, ще го продължа от другата неделя. За начало искам до петък да махна едни 3 - 4 кг, да видим дали ще успея, че много ми се иска в събота да вляза в една любима рокля за едно тържество. А, за да стане, трябва да стана поне 54 кг. Днес започвам от 58,2, но имам доста вода за махане, та се надявам в първите 2 дни да махна поне 2 кг.

# 44
Днес и утре ще съм на пиле, снощи се подготвих.
Успах се обаче, и сега съм до 15:00 на онлайн конференция. Събудих се 5мин. преди началото.
Така че има и непланиран, ситуационен фаст. 😂
Няма правя ВЧ, но нещо подобно, до вторник, 10.06 Юни.
Бях писала 05. 🤦‍♀️

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 13:01 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт