МОНОДИЕТА - тема 22

• 8 186
  • 96
  •   1
Отговори
# 15
Някой от утре да започва?

# 16
Здравейте!
Записвам се и аз. Има ли някой, който в момента е на диетата на Червенкова?
На мен днес ми е първи картофен ден.
(Само че я започвам за 3-та врътка)

# 17
Аз съм 8 ден или по точно 2ри на риба. Нещо не върви кантара както ми се иска. До тук съм -1,500кг.
Имам за сваляне 6-7кг и съм от режим в режим. Продължавам си пък каквото стане. Лесно ми е, не мисля какво ще ям, поради естеството на работата ми, първото хранене ми е след 14ч. Проблем с този режим ми е WC- то. Успех на новите!
 Споделете резултати за мотивация.

# 18
За 1 месец (2 повторения с 2 дни почивка между тях) съм -10кг. (Първия път -6кг. , втория -4кг.)
Но качих 20кг. по време на втората бременност и имам да свалям още толкова.
Аз съм с хипотиреоидизъм, изненадана съм от резултата до тук. Не мисля да спирам, докато не се побера в старите си дрехи.
И на мен това ми харесва, че всеки ден знам какво ще ям и не го мисля.

# 19
Аз съм правила доста пъти диетата на В. Червенкова, но всеки път с променлив резултат, което може би е свързано и с килограмите за сваляне. По време на настъпваща менопауза и други субективни фактори напълнях с около 15-17 кг. /толкова качих и по време на бременноста ми/. Първото правене на диетата ми донесе -5 кг. и то при само една седмица спазване, явно и хормоните ми се бяха успокоили. След това май задържах килограмите като правих друга диета - 3 дни варен ориз, 3 дни пилешко, 3 дни плодове /замених ги със зеленчу ци/. Правих и отново диетата на В. Червенкова, но резултатите винаги са били - 1, - 1,5 кг., които могат да се възстановят бързо. Трябва упоритост и постоянство, но при по-млада възраст, резултатите могат да бъдат и по-добри.

В долния линк има вариация на диетата с ориз, звучи добре, почти като тази, която аз правих, може отново да я опитам, но се съмнявам за ИР /недоказана/ и сигурно ще правя само месо+нисковъглехидрани зеленчуци и салати. Всъщност аз нямам проблеми със сладкото и тестените, може би консумирам малко повече сирене, но пък месо не обичам много, така че трябва да намеря някакъв баланс.

https://hranene.framar.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8/%D0%B4% … D0%B0%D1%81%D1%82

# 20
А някоя дама може ли да сподели резултати от диета на Петър Димков? Гледам я от известно време  и мисля след тази врътка на В.Ч. да опитам нещо ново.

# 21
Момичета, да съживя темата, аз от утре съм на Червенкова, някоя друга мераклийка?

# 22
А някоя дама може ли да сподели резултати от диета на Петър Димков? Гледам я от известно време  и мисля след тази врътка на В.Ч. да опитам нещо ново.
Аз съм написала отзиви за тази диета на предишната страница.
Сега пак я спазвам, но този път не точно в същата последователност, както е описано. За 4 дни съм свалила 2 кг, като през тези дни съм яла само 3 варени яйца, 2-3 кофички кисело мляко, плодове и зеленчуци (зелени ябълки, моркови и краставици). На мен ми е най-трудно да изкарам цял ден само на плодове и зеленчуци.
След направени изследвания преди няколко месеца се оказа, че имам висок инсулин и инсулинова резистентност и явно това е била причината за бързото качване на килограми сякаш от нищото и изключително трудното им сваляне. При мен засега само от това разделно хранене има резултат, но е трудно да се задържи. Това, което бях свалила миналата година с много усилия, пак си го върнах за отрицателно време щом започнах да се храня нормално, та сега започвам наново борбата с килограмите, които непрекъснато качвам след раждането..

# 23
Здравейте, реших да започна диетата на Петър Димков. Тъй като не обичам кисело мляко, мога ли да го заменя с таратор?

# 24
Здравейте, реших да започна диетата на Петър Димков. Тъй като не обичам кисело мляко, мога ли да го заменя с таратор?
Според мен не може, защото така се смесват кисело мляко и зеленчуци, а трябва да се ядат в отделни дни според тази диета. По-скоро повторете някой от другите дни - например този с 3 варени яйца, този с варени картофи или който Вие си изберете.
При мен сякаш най-голям ефект има от дните само на кисело мляко и тях ги издържам най-лесно.

# 25
  • София
Здравейте
от днес съм на Диета от Lady Cassiopeia Duval
Хареса ми защото се редува ден с кисело мляко с ден на разнообразно хранене
Аз обичам кисело мляко и да се надяваме да успия да устискам
Имам за сваляне 10кг качени постепенно за 4г.
В момента съм 72кг при 164см Sleepy - целта ми е 62кг до лятото Rolling Eyes. Направо не мога да повярвам как успях да трупна толкова....
Преди години съм пробвала диетата на В.Ч., но не обичам риба , а и два дни не успявам да ям само едно нещо
/ТелеЦ съм вси пак Stuck Out Tongue Closed Eyes/

Имам няколко въпроса към тези правили Диета от Lady Cassiopeia Duval
* по колко кисело мляко на ден е добре да се хапва- до момента съм изяла 1/2 кофичка и мисля до довечера да ги докарам най- много до 3бр. -  3,6% масленост. С водата ще ми е мааалко трудничко,но поне 1л дано изпия.
* Колко дни е оптимално да се прави- мисля да съм на мляко три дни тази седмица, и по показаното в менюто за дните с хранене и да ги докарам поне 10дни/очаквам МЦ в началото на месеца и ще видим как ще се отрази/ и след него отново....

Ще помоля Lady Cassiopeia Duval ако може да сподели/прочетох стари коментари и съм си записала примерни менюта,но всичко споделено ще ми е от полза/

Успех на всички!

# 26
Диетата всъщност е на Байкова, има тема за нея. Това е т.нар. отключващ режим. Ден на кисело мляко + плодове (зеленчуци), ден на белтъчна храна, пак ден на мляко и плодове, ден на въглехидратна храна и т.н. в тази последователност.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1029758

# 27
Здравейте,

Имам да свалям около 7 кг и въпреки 10х крачки дневно, не успявам да вляза във форма.
Може би грешното при мен е, че се храня главно по това време на деня.

Преди години съм се опитвала да правя тази диета, но така и не успявах да мина всички дни.
Сега ми попадна въпросната на Петър Димков и смятам да се заредя с продукти и да я започна.

Има ли някой, който спазва към момента?

# 28
Започвам ВЧ с картофи днес. Стартови килограми 55-56. Искам да сваля 6, и да ги задържа.

# 29
Късмет, Дез!
И аз днес ще купя картофи и започвам от утре.
Аз съм 60кг, ако мога да сваля до 52-3кг ще е чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт