За Джони от началото беше ясно, че отмъстителната му бивша лъже. "5 пъти чупен нос, чупени ребра, побои с тежки пръстени" и на следващият ден с перфектно лице в телевизионно шоу. "Ами за мен не беше голяма работа, сложих му кремче и лед, не отидох на лекар щото не беше нужно, не дарих парите, обещах ги, ама то дарено и обещано са синоними, акото беше шега, вие нямате ли чувство за хумор.." Лъжите й струваха мижавата кариера и сега е безработна.
В Анджи наистина има нещо лудо. Там малко неща са известни, но абсолютно не вярвам, че вината е само негова. Това че пие, не го прави насилник. Тя си е хахава. Ако бях мъж, не бих живял с нея, колкото и красива да е. Сигурно си вярва, че е майка орлица, но за мен не е. Защото добрите майки, не късат връзката на бащата с децата му. Вътрешното ми усещане е, че тя наистина ги манипулира.
Той пък явно си е мислил че ще се справи с предизвикателството да е многодетен баща. Не му се е получило. Ама то това не е и за всеки. Сигурно си е изпуснал нервите в самолета и е имало шамари. Възможно е и наистина да не е било за първи път. И това не е ок. За мен и двамата имат вина.
Сега прочетох подробностите за полета. Кофти. Ако е вярно, това си е насилие. И вероятно е причината за отношението на децата към него.

,
,