Звездни Компромати - Юни'24

• 363 731
  • 3 250
  •   2
Отговори
# 120
Благодаря alethea!
За Джони от началото беше ясно, че отмъстителната му бивша лъже. "5 пъти чупен нос, чупени ребра, побои с тежки пръстени" и на следващият ден с перфектно лице в телевизионно шоу. "Ами за мен не беше голяма работа, сложих му кремче и лед, не отидох на лекар щото не беше нужно, не дарих парите, обещах ги, ама то дарено и обещано са синоними, акото беше шега, вие нямате ли чувство за хумор.." Лъжите й струваха мижавата кариера и сега е безработна.
В Анджи наистина има нещо лудо. Там малко неща са известни, но абсолютно не вярвам, че вината е само негова. Това че пие, не го прави насилник. Тя си е хахава. Ако бях мъж, не бих живял с нея, колкото и красива да е. Сигурно си вярва, че е майка орлица, но за мен не е. Защото добрите майки, не късат връзката на бащата с децата му. Вътрешното ми усещане е, че тя наистина ги манипулира.
Той пък явно си е мислил че ще се справи с  предизвикателството да е многодетен баща. Не му се е получило. Ама то това не е и за всеки. Сигурно си е изпуснал нервите в самолета и е имало шамари. Възможно е и наистина да не е било за първи път. И това не е ок. За мен и двамата имат вина.

Сега прочетох подробностите за полета. Кофти. Ако е вярно, това си е насилие. И вероятно е причината за отношението на децата към него.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 08:12 от SANDS

# 121
Отвратителна история е това за Брад и Анджелина в самолета, направо ми се доповръща докато я четях 🤢

# 122
А защо винаги се очаква бивши приятелки също да свидетелстват за насилие? Може да не е бил виолентен с тях или да не искат да се връщат към миналото.

Ужас е описаното. Анджелина, която душа под наем носи, да спира Брад да не налита на децата.

# 123
  • Glasgow
Сигурно си е изпуснал нервите в самолета и е имало шамари. Възможно е и наистина да не е било за първи път. И това не е ок. За мен и двамата имат вина.
плюс, че ги е държал заключени при кацането и не дава да напуснат самолета, мисля че отвличане според документите се водеше. И това защото имали разногласия по темата с възпитанието на децата. Да ходят на терапия, не да ескалират до насилие над деца. И това в самолет, дето няма къде да избягаш.

# 124
И след като ФБР е разследвало, какво е установило? Намесило се е според мен заради задържането им на борда. Какво се е случило в самолета точно май си е преразказ. Което не значи, че не е имало насилие, със сигурност е имало.

# 125
  • Glasgow
Но тук като сме коментирали отчуждаването на синовете на Бритни се смята, че е достатъчна причина, задето ги е държала заключени за някакъв период, когато е била в мания. На Брад Пит е по страшно деянието, но е хубав и видимо не с ментални отклонения- вещицата е виновна 🤷🏻‍♀️

# 126
  • София
Дейвид Бекъм и Харпър
Скрит текст:

Кайли Дженър
Скрит текст:
Бианка на Канието
Скрит текст:
София Буш
Скрит текст:

с гаджето
Марая Кери
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Софи Търнър се била сгодила....тя разведе ли се изобщо?
Скрит текст:

Дакота Джонсън
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:

# 127
Но тук като сме коментирали отчуждаването на синовете на Бритни се смята, че е достатъчна причина, задето ги е държала заключени за някакъв период, когато е била в мания. На Брад Пит е по страшно деянието, но е хубав и видимо не с ментални отклонения- вещицата е виновна 🤷🏻‍♀️

Да, и на мен ми се струва, че оценката за ситуацията при Джоли и Пит е твърде емоционална и фенска.

# 128
В техния случай вероятно има достатъчно свидетели и ще се разкрие истината.

# 129
  • Glasgow
Камелия с мъжа си и сина си 😍
Скрит текст:

# 130
Изпляскава се един преразказ с елемент на свободно съчинение и започват "ах, ох, ужас, горката..."
1. Ако не е официален документ, а статия в пресата бих подходила внимателно към съдържанието.
2. Ако толкова е беснял на полета защо екипажа не е уведомил летището и да ги чака полиция, за да го арестува
3. Същия въпрос и по отношение задържането от 20 минути
4. Какво е заключението на ФБР във въпросния доклад?
5. Всеки човек има право на втори шанс. Да приемем, че преди 10 години Брад Пит е имал проблеми. След толкова години дали не се е поправил? Няма ли нужда да се извини и да опита да изгради нова връзка с децата? Възпрепятства ли Анджелина такъв развой по всякакъв начин? Видимо го прави.
6. Защо за всичките 10 години чак сега обявява, че е била обект на насилие? Насилието над нея би било много по-силен аргумент при развода, отколкото само "посегна на децата", показва ескалация на проблемите на Пит.
7. Бил ли е съгласен Брад Пит с всичките осиновявания и доколко е зачитано мнението му по въпроса?
8. Толкова години Анджелина драпа да няма контакт на децата с Пит. Точно когато той се съгласи тя започна пак да ровичка. Дали децата са и приоритет или само оръжие?
(ПП Винаги съм се чудила в разделени двойки майката използва децата за да манипулира бащата. Какво би станало, ако бащата каже - добре, не ги ща, оправяй се.
Дали Пейо Пеев щеше да е жив и Брад Пит отдавна приключил сагите?)
Изобщо има много ако и дали. На края да не стане точно като Деп и Хърд.

# 131
Камелия с мъжа си и сина си 😍
Скрит текст:

Какъв сладък кокорчо! ❤❤❤

# 132
Златан и коала.
Скрит текст:
, ,

# 133
Ако разказът е верен, Брад е бил зверски пиян. Не го пиша като оправдание.
В тази ситуация за разлика от другата давана за пример, май невинни няма.

# 134
Децата, които се отказват от името му (Пит) са ми голяма загадка.
Чак пък такава крайност

Общи условия

Активация на акаунт