Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 916
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Това с ‘не се чувствам бременна’ ми беше м/у 13та и 16та. Сега си се чувствам бая бременна…😂
Гърдите са различни…един ден мн напрегнати, а друг - съвсем ок. Все още ми пада захарта на нетипични за мен нива и от това ми става леко лошо.

# 301
Сега съм 14+3. Аз не съм повръщала, ни гърдите ми бяха ужас и ми се гадеше нон стоп, енергия нямах за нищо. Да видим до кога 😀

В коя седмица си? Никакви ли неразположения нямаш- гърди, повръщане?
[/quote]

# 302
Здравейте,
Аз съм 14+4 дни и от около 10 дни се чувствам нормално.
Днес бях на преглед при репродуктивния и бебето беше с гръб 😂. Не се показа. Върви няколко дни по-голям.
Споделих, че хемоглобинът ми е 110. Обясни ми, че така трябва да е, защото преди бременност имаме 4 литра кръв, но тя се увеличава до 6 литра за да се подготви тялото за кръвозагубата при раждане. Та кръвта се “разреждала” и затова хемоглобинът пада. Нищо не ми изписа. Даде ми зелена светлина да летя.
Хубава вечер 🍀

# 303
Охх как благородно ти завиждам за мача Simple Smile
Днес ходих до Лидъл, има тази седмица къси гащи, клинчета, топ - ове , тениски и рокли за беменни

Aз съм друг човек....от 10 дена се чуватвам отлично. Даже бях 6 дни командировка в Германия, с доста интензивни срещи, вечери - бях притеснена как ще издържа ,но се чувствах все едно не съм бремена. Даже на мач ходих, на откриването на Европейското, благодарна съм му на малкото бебче,че ми позволи да изпитам(е) тази емоция. Само където вече съм +4 кг,което ми влияе на психиката,ама каквото...

# 304
Момичета, как се справяте с обезкосмяването в интимната зона? Blush Аз цял живот ходя на кола маска, което преустанових след като разбрах че съм бременна. За сега ме е страх, заради контракции в следствие на болката, както и състава на самата кола маска. Обаче пък с бръсненето съм много скарана, и цяло лято да го правя не си го представям. Не знам и в по-напреднала бременност кое ще е по-удачно.

# 305
Момичета, как се справяте с обезкосмяването в интимната зона? Blush Аз цял живот ходя на кола маска, което преустанових след като разбрах че съм бременна. За сега ме е страх, заради контракции в следствие на болката, както и състава на самата кола маска. Обаче пък с бръсненето съм много скарана, и цяло лято да го правя не си го представям. Не знам и в по-напреднала бременност кое ще е по-удачно.

Аз си ходя на кола маска, не знам да вреди

# 306
.      Аз си правя кола маска.Не мога да си представя да се бръсна.Все пак го обсъдих с моят лекар и според него няма никакъв проблем жените да си правят кола маска по време на бременност

# 307
Ихуу, днес съм точно 13+0.
Пътувахме през уикенда и въпреки че пих Но шпа преди път, все пак си имах неприятни усещания в матката и кръста, малко се бях напрегнала. Вчера успях повечко да си полежа и вече съм добре. Ечемикът също изчезна за 2-3 дни.

# 308
Не мисля, че коля маска може да предизвика контракции 🙄 но питайте лекаря си. Все пак като сте на кола маска няма нужда да минавате на бръснене.

# 309
Здравейте момичета , за стрии аз се мажа с маслото на So simple, мирише много приятно и чета много добри отзиви.
И аз вече се завръщам към себе си  - 15+4 дни , гаденето и умората отминаха и започнах да си тренирам по малко вкъщи иска ми се да ходя и на някаква гимнастика/йога/пилатес за бременни - някоя мама да е запозната с някое местенце във Варна?

# 310
Момичета, в 12г.с не е ли рано да ме изпращам на фетална?. Буквално му звъннаха  след 30 мин да отида и се притесних, без час

# 311
Кой ти е звъннал, следящият те лекар?
Аз ходих в 12+2, нямаше проблем, видя си се всичко. Не мисля, че в 12-та седмица е рано.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 17:17 от Le Strange

# 312
Момичета, в 12г.с не е ли рано да ме изпращам на фетална?. Буквално му звъннаха  след 30 мин да отида и се притесних, без час
===
Мисля, че е добре. То реално първата фетална трябва да е от 11г.с. до към 13 г.с. и няколко дни .

# 313
Да, тя следящата се е разбрала с лекарката за Фетална и ми звънят бързо идвай до 30 мин и ми изкараха акъла. Чакам пред кабинета да видим

Кой ти е звъннал, следящият те лекар?
Аз ходих в 12+2, нямаше проблем, видя си се всичко. Не мисля, че в 12-та седмица е рано.

# 314
Може и в последния момент да се е освободил час. Пиши после след прегледа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт