Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 92 003
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 220
Кайс, и аз не съм съвсем съгласна с теб. Има какво да се направи и с такава кожа и аз съм живият пример. Сега кожата ми е в по-добро състояние от всякога. Естествено има си признаци на отпускане и остаряване, но е чиста и сравнително гладка. Коства ми много грижи и пари, но съм доволна от резултата. Реално, най-много работа ми свършиха третиноина и Скинорена, химичните пилинги и микронийдълинга, като последните 2 години си ги правя сама у дома. Иначе бодвам веднъж годишно нещо за свежест и това е. А и от няколко месеца пия колаген за кожата, то пък взе че спря да ме боли тазобедрената става.

# 2 221
  • тук и там
Скиноренът е супер,препоръчвам.Ретинолите също влияят,но просто има кожи,които са дар от природата,и други-които каквото и да ги правиш,можеш да подобриш състоянието им,но да превърнеш една лоша кожа в перфектна с кремчета-абсурд.Малко като с косата-има някаква база,над която можеш да надградиш,но основно е каквото Господ дал.Да,можеш да имаш подходяща прическа,но тънък косъм и рядка коса,не можеш да превърнеш в буйна,гъста,дебела,и къдрава..Не знам дали ме разбрахте,но поне се опитах да обясня какво имам предвид... Някои имат перфектни кожи, като цял живот дори хидратиращ крем не са ползвали, и други, дето се скъсват от мазонтене и пак кожата им е несравнимо по-лоша от  на първите споменати.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 20:13 от Кайсия

# 2 222
  • София
И аз много мразя някой да ми гледа в чинията и да пуска едни тънки коментари. Като по - млада много се напрягах, чак съм се и крила от хората какво и колко ям. Сега вече съм в етап, ако някой започне да ми философства колко е вреден и мазен дюнера, който ям, да отхапя голяма хапка и с пълна уста да кажа "Много интересно, благодаря".

Още по-хубаво. Отхапи голяма хапка, после я изплюй в неговата чиния. И невинно кажи: "Ужас, не знаех, че е толкова вредно." Laughing

Стига сте говорили на Лайла за изнасяне. Явно е, че няма как да стане. Тя в момента не работи и финансово е зависима от мъжа си. А той не иска да се изнася, защото си е в негова собственост. Друг е въпросът, че си прави оглушки и не иска да влиза в пререкания с майка си и сестра си.
Затова, Лайла, имаш 3 възможности.
1. Напускаш мъжа си и заминаваш с детето при вашите. За мен това не е опция, защото е ясно, че се обичате, а и да си го направила досега, ако имаше такова намерение.
2. Намотваш мъжа си и го караш да постави майка си и сестра си на място. Това също не е опция за мен, защото да го е направил досега сто пъти.
3. Остава ти най-реалната възможност да се възползваш от ситуацията като истинска "кучка" Simple Smile. Пускаш меден гласец и:
- "Майко, ще ти оставя детето, защото трябва да отида на интервю за работа.",
- "Майко, нека малкият поиграе с братовчед си при теб, защото толкова добре се чувстват децата при баба си",
- "Майко, ще сготвиш ли, защото МУ и детето харесват как готвиш ти" и т.н.

# 2 223
Да, перфектна кожа никога няма да имам, но предвид това което беше, сега съм много доволна от постигнатото. Дори това, че мога да си позволя да не слагам ФДТ ми е достатъчно.

Артемис, искам ускорен курс при теб. Скоро ще имам нужда от подобни реплики.

# 2 224
  • София
Напрегнах се служебно! Нали знаете, че винаги е виновен този, който върши работата, докато шефа се пече по плажовете на съседен остров. Поне да ми плащаше като на управител като изисква от мен да поема и тази отговорност 😡.

Ами, време е да му кажеш.

За преселване пишете...
А чета новините и все повече се панирам. Sad някакъв американски идиот дал интервю, щял да е благодарен ако Путин удари с ядрени оръжия, защото това щяло да накара американците да дойдат.
Щели да умрат много хора, но щели да се спасят много...
Горинич избира университет, а аз все повече се плаша.
Май само Австралия ми се вижда безопасна...

Е, време е и американски идиот да се появи след руските. Аман от идиоти.

Ох, липсвах да ви пожелая щастие на Еньовден, вещици. Аз съм във вихъра си, тази и другата седмица са ми много натоварени. Но, предишните 2 вечери спах на 14 градуса. Simple Smile

Алекс, догодина по това време мога да те вместя. Laughing

# 2 225
Късно ми е догодина, след седмица ми предстои челен сблъсък.

# 2 226
Оф,то и мойто се изтърка вече,едно и също през няколко дни.
Да,Артемис,признавам,че първия вариант не ми е вариант,по-скоро не искам да се стига до него.
Втория не зависи от мен явно,а от МН.
Третия ми харесва,но и за него си трябва опит и хитрост.А и да пречупя гордостта и ината,може би.
Ма как да стане,ето одеве пак ме н@ср@ пред сина и.Казава му,че е потресена от моето поведение и да вземе мерки.А аз просто по-рано днес,при поредия ми опит да спра пререканията между децата,и казах:първо да спре да се опитва да възпитава моето дете,тъй като очевидно методът и не действа,а напротив. Освен това не ми харесва.Второ - прибрах го за да не играят заедно,защото това ми се струва удачно за момента.Тя с тона на височайша особа ми каза Лейла,аз толкова деца съм въпитала!
Не харесвам и не толерирам поведението на моето дете към братовчед си,държа да го кажа! Не знайно защо, колкото повече хора му дуднат на главата да спре,да е добър,че е лош и т.н.,толкова повече продължава да се държи така.Бих искала да имам възможността да се опитаме да се справим заедно с баща му.
Дори потърсих консултация с детски психолог.

Задушавам се тук вече,чувствам се като малко дете,чиито действия и думи непрестанно се подлагат на съмнение и не биват зачитани!

# 2 227
Laughing
Цитирам само това, ако редактираш останалото, и извинявай за смеха.

На теб работата ти е с ТМ.
Преди години, бих се ядосвала, обвинявала, дуднела на ММ, и изживявала това с месеци.
Сега бих го попитала, дали ще ме "напляска" след като детето заспи, и да облека ли нещо специално по случая Smirk
Голямо значение има твоята реакция, за да се промени и неговата. А, и двете подлежат на промяна.

Онези не ги коментирам. Ситуацията като цяло е ясна.
С говеда няма как да се разбереш.

# 2 228
Оф,то и мойто се изтърка вече,едно и също през няколко дни.
Да,Артемис,признавам,че първия вариант не ми е вариант,по-скоро не искам да се стига до него.
Втория не зависи от мен явно,а от МН.
Третия ми харесва,но и за него си трябва опит и хитрост.А и да пречупя гордостта и ината,може би.
Ма как да стане,ето одеве пак ме н@ср@ пред сина и.Казава му,че е потресена от моето поведение и да вземе мерки.А аз просто по-рано днес,при поредия ми опит да спра пререканията между децата,и казах:първо да спре да се опитва да възпитава моето дете,тъй като очевидно методът и не действа,а напротив. Освен това не ми харесва.Второ - прибрах го за да не играят заедно,защото това ми се струва удачно за момента.Тя с тона на височайша особа ми каза Лейла,аз толкова деца съм въпитала!
Не харесвам и не толерирам поведението на моето дете към братовчед си,държа да го кажа! Не знайно защо, колкото повече хора му дуднат на главата да спре,да е добър,че е лош и т.н.,толкова повече продължава да се държи така.Бих искала да имам възможността да се опитаме да се справим заедно с баща му.
Дори потърсих консултация с детски психолог.

Задушавам се тук вече,чувствам се като малко дете,чиито действия и думи непрестанно се подлагат на съмнение и не биват зачитани!
Лейля, това подчертаното, ми е жал да го чета.
А това, се надявам да не прочета никога повече. Кой маймун си го позволи?
Ядосай се, момиче, ако не можеш да се махнеш от там. Мъж ти, да заема ясна позиция и да слага маминка на място. Ако ли не, или се махаш или търпиш. Как реагира ТУ, като тя те н*****?
Лейля, добър човек си, как оцеляваш, на каква цена.
Сина й, сина й, а мъжът ти?
Знам, че пиша гадно, ама ми е мъчно да те чета.
На чуждото място в чуждата къща, не става. Те са си семейството . Това е моят опит. На някой може и да му се е получило, на мен не.

# 2 229
Това с мерките и мен ме разсмя… да не си дете или куче, да те дресира нещо и да вземе мерки за неприличното поведение… това само показва тя какъв човек е и как си мисли, че могат да се манипулират и моделират хората..
Ако искаш някаква промяна трябва да й влезеш с рогата, и тогава който надвие.. знам че не ти е присъщо, но друг вариант май нямаш, а да търпиш.. колко ще издържиш още.
Адски ми е тъжно, когато семейства се разпадат или въобще не се осъществяват заради маминка… по принцип говоря!

# 2 230
Не е заради маминка, заради синкото е.

# 2 231
  • Наблизо
Фил,какви са сондажите?Ние гледаме дебата Мистър Бърнс като млад и подкачащото джудже ме вбесяват.А пък третият не е добре подготвен и положението е..

Лайла,и аз мисля че проблемът е с ТМ.
Решение няма точно в момента,но трябва да намериш начин да не сте там по цял ден.Няма ли вариант за частна градина някъде?И работа за теб?

# 2 232
  • sf
Ох, Лайла, мъчно ми е да те чета. Представям си дъщеря ми на твое място.
Сега оценявам БНД, може да е боклук в много отношения, но винаги е заставал зад мен. Все казваше "може и да не си права, но аз съм ти мъж и съм длъжен да съм зад теб".

# 2 233
Той и каза Спри,не искам да те слушам.
Пак казвам,не мога да кажа,че не застава зад мен,но и не виждам да има много ясна позиция.
Този разговор го чух случайно,не се е състоял пред мен.Реших да не споделям ,че съм чула и чаках да видя дали той ще каже нещо на мен.Нищо не ми каза,държи се нормално и добре.Аз също.
Спирам,за да не досадя.
При следващо включване ще избухвам пак тук Grinning

# 2 234
Ясната позиция е, не ми нападай жената. Гледай си работата.
Извинявам се, че съм директна, но с не искам да те слушам, тя чува, да прави каквото си иска. И го прави.
Детето било лошо 😡
Избухвай, ма да вземеш да им се ядосаш 🤗 И мисъл занапред. Не утре, а занапред.

Общи условия

Активация на акаунт