Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 978
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Пловдив
Как искам да можех да преместя стрелките на 17.00 😏

# 2 311
  • София
А аз на 2002 г. 🤣

# 2 312
  • France
O, да! Давам левия си бъбрек за това.

# 2 313
  • Пловдив
Хм...аз пък не.

# 2 314
  • France
Значи си щастлив човек

# 2 315
  • София
Само напред, , връщане назд няма.
Взети решения, настоящ живот.

# 2 316
  • Пловдив
Фил, сигурно Simple Smile лошото е, че не мога да оценям това, което имам...и да се насладя.

# 2 317
И аз искам да се върна през 2002 😇! Ама да помня какви съм ги забъркала и да избегна поредица от грешки!

Хеликоптерите спряха да кръжат, сигурно пожарът е под контрол засега!

# 2 318
  • тук и там
И аз искам -ама да съм с този акъл, на който съм сега..Всъщност -навита съм даже и на същият акъл като преди да съм , само да съм пак на 28..

# 2 319
  • Наблизо
Ох,Фил,разбирам те.Силно се надявам скор да си намериш пътя,а твойто М,хубаво е да му изложиш какво точно те мъчи.Често не ни разбират.Моят доста се постресна от развода на баща му и се опитва да ме чува повече.Ние,източноевропейките,сме много по-търпеливи,все да мислим за семейството ,да носим..и за мъжете някак става статукво.И трябва да им се напомня,че и ние сме хора.И че ако ти си носила досега,заради семейството,в един момент е негов ред.Ама често го забравят това.И трябва да им се напомня.

Пия кисело мляко за пиене,нищо не ми се яде.Адската жега е.

2002ра бях в прогимназията.Хубаво ми беше,но тогава изобщо не го оценявах това.

# 2 320
Преживяваш личен катарзис, Фил. Ще излезеш по-силна и поумняла от него. Част от помъдряването е да се сбогуваме с наивността, присъща на младостта. Минах през нещо подобно преди години, макар и при други обстоятелства. Помъдрях, поумнях, макар и болезнено. Пълно доверие вече никога на никого.
Седмицата ни тече много задъхана, пълна с критично важни неща. Здравни проблеми, важни решения, финанси. Засега всичко е успешно. Изтощена съм, а е само сряда.

# 2 321
  • Пловдив
13сче, глей твойта бивша бакалийка кви цени праска Stuck Out Tongue Winking Eye Изостави ги и се разпищолиха!
Напрау ми се прииска да го изкупя цялото... Joy

# 2 322
Мисти, това е нищо! Да ти снимам ли как в кварталния ни магазин има банани от бакалията ( при това с етикети че са от там ! ) и на по- висока цена ! Wink

Снимки по бански на токЧата ще има ли или да одя да си купя лимони и да чакам за вечеря снимковия мат'рял ?

# 2 323
Оди за лимони Smile

# 2 324
Ей, как се скарахме преди малко с ММ! Значи , запълва със силикон едни фуги в кухнята и направи мармалад. Лошо ми стана направо. Запретнах ръкави, изчегърках го и сега гледам видеа в нета как да си го направя сама!
Замина и маникюрът 😓

Общи условия

Активация на акаунт