Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 557
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте как се чувствате след прием на Естрофем 😔

Ужасно. Подуване, наддаване на килограми (не само вода), газове. Вече не се съгласявам на трансфер на стимулиран цикъл, само на естествен и без гадният естрофем и купищата други хапове. Година след приема още се боря с килограмите които качих.

# 616
Аз нямам странични ефекти от Естрофем, към момента, поне. Но ако имам следващ ЗЕТ ще си правя устата да е на естествен цикъл със сигурност.

# 617
Здравейте момичета, на 22.07 ми направиха трансфер на една 4 дневна снежинка. До вчера единственото което забелязвах беше, че при по продължително движение корема ми се подува доста, след обяд обаче усетих бодежи и болки като ПМС, след което забелязах и зацапване. Реших да не се панирам, но зацапването продължава и днес. Терапията ми е 3х1 Естрофем, 3х2 Но-шпа, 2x1 Утрогестан(300мг) и 1 на ден Пролутекс. От клиниката казаха теста ми да е на 14 ден, но до тогава ще се побъркам, бах решила да си направя тест в петък. Това ми е 4-ти опит и до сега никога не е настъпвала имплантация. Как мислите с тези симптоми въобще има ли надежда?

# 618
На седми или осми ден ден имах имплантационно зацапване и продължи няколко дни, а тестът си го пуснах на 12-ти ден и беше много хубава стойност

# 619
Yuli91, според мен кръвен тест ще покаже дали се случва нещо. Реално днес е 9 ден от трансфера.

# 620
Здравейте, момичета! Записвам се и аз в темата. Simple Smile
На 26-ти ми беше трансфера на 5 дневно ембрионче.. Днес е ден 5-ти като не броим деня на трансфера.
Първо ин витро ни е и умирам от притеснение и не знам вече по какъв начин да се успокоявам...
Нямам никакви симптоми, а и не знам защо търся, но коремът ми не го чувствам издут, както беше при стимулацията и всичко си е постарому... Мислим да пуснем чхг идния понеделник (ден 10).
Стискам палци на всички ви и дано всичките тези притеснения завършат успешно след 9 месеца. ❤️

# 621
Момичетата със скорошните трансфери, моля ви няма смисъл да чакате до ден 10 или 14, на 7-8 ден се вижда ясно ако има имплантация. Направо главата ми не го побира, защо някои клиники искат толкова късно тестове?!? Като под тест визирам само и единствено кръвен!
Относно естрофема и назад съм писала, ужасно нещо, ужасно се чувствах и ужасни кисти и в двете гърди от него получих....килограмите са придатък, другото е по-страшно.

# 622
Пих естрофем до 10 г.с. Нямах търпение да го спра. От него ми се повиши и TSH.

# 623
Аз от естрофема получих ужасно акне по лицето. Когато включих и прогестерон започна да ми се гади много и не ми се хапва почти нищо... Коремът ми обаче е доста подут и ме мъчат газове Tired Face

# 624
Здравейте, от прием на Урогестан имали ли сте зацапване?

# 625
И аз съм така, с огромен корем, едвам ходя до wc на 3 4 дни, просто е мъка. Молих се да го намалим, но АГ каза, че до 12 седмица ще си го слагам. Нямам търпение да го спра. Гади ми се и ми се вие свят, но това не знам дали е от утрогестана, кожата ме сърби зверски също направо рано съм си направила по краката чак.

Аз от естрофема получих ужасно акне по лицето. Когато включих и прогестерон започна да ми се гади много и не ми се хапва почти нищо... Коремът ми обаче е доста подут и ме мъчат газове Tired Face

# 626
И аз съм така, с огромен корем, едвам ходя до wc на 3 4 дни, просто е мъка. Молих се да го намалим, но АГ каза, че до 12 седмица ще си го слагам. Нямам търпение да го спра. Гади ми се и ми се вие свят, но това не знам дали е от утрогестана, кожата ме сърби зверски също направо рано съм си направила по краката чак.

За ходенето до тоалетна на мен ми помага авоадото. И на няколко приятелки съм го казала действа. Дори и на една приятелка детенцето и е на 2 ,6 г.  и имаше проблем с авокадото е редовен.

# 627
Здравейте момичета!
 На 25/07 ми беше трансфера на 5 дневен свеж ембрион. Днес се престраших да си направя тест и резултата е 33.62 mU/ml. Какво ще кажете за този резултат? Първи трансфер ми е и съм много притеснена. Благодаря за отговорите! ☺️

# 628
Здравейте. Някой от вас да е получавал силно дразнене от ползване на прогестан 200 вагинално след трансфер, какво сте правили в такъв случай?

Здравейте момичета!
 На 25/07 ми беше трансфера на 5 дневен свеж ембрион. Днес се престраших да си направя тест и резултата е 33.62 mU/ml. Какво ще кажете за този резултат? Първи трансфер ми е и съм много притеснена. Благодаря за отговорите! ☺️

# 629
Толкова беше и при мен на 7ми ден с успешната ми бременност (аз бях със ЗЕТ обаче). Повторете след 2 дни, за да видите добре ли се удвоява. 🤗

Здравейте момичета!

Общи условия

Активация на акаунт