Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 133
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета
Това е моя резултат след трансфер на 27.05 на 2 четиридневни. Аз го разбирам като сивата зона. Да си пусна ли утре или вдругиден?

Това е от днес

Доктора какво казва, има бременности, който започвам с много ниско HCG. И после се развиват нормално.

# 76
Sunflower, не съм успяла да говоря с него все още. Надявам се всичко да е ок, даже не мога да се зарадвам, много ми е гранично числото, особено с това, което виждам тук като резултати.
Надявах се на някое ударно число за днес.

# 77
Здравейте и от мен, честито на всички с плюсчета и плюсчета на всички чакащи.Yellow Heart
Нареждам се и аз при чакащите. Flowers Four Leaf Clover

След 2-ри опит инвитро направихме първи трансфер на едно 5 дневно на 3 юни.
Днес ми е 3-ти ден след трансфера, но усещам още от вчера спазми като пмс. Много ме притеснява, да не би тялото ми да не го задържи. В деня на трансфера лигавицата ми беше 9,5-10 мм.
Имам изписани циклогест 2х1 вагинално, дуфастон 2х1, естрофем 2х1, медрол 2х1, ношпа макс 2х1 и HCG инжекции (pregnyl 100 IU/ 0,2 ml) през ден, като последната ще е на 9ти юни.

На какво може да се дължи това пмс усещане толкова рано след трансфер?

Кога най-рано, според вас, мога да пусна кръвен и да отчете вярно?

# 78
  • София
Чувствителна матка, повишен тонус. Но шпа може да пиете и по 3 пъти. Половината ми бременност мина на 3х2 дори.
Бих пуснала на 10ти ден. Отклонението след поставянето на ЧХГ инжекция е минимално. Ще покаже резултат.

# 79
ВиРи, пий но шпа 3х1. И аз ги усещам тези спазми, понякога е остро, понякога съвсем леко, но това може да е добър знак! Още 1 хапче наобяд няма да навреди , консултирай се и с лекаря си все пак, но ще ти помогне.
Иначе изчакай поне още 3-4 дена за теста. На 6тия вече би трябвало да покаже позитив! Хайде, хайде, присъединявай се към сектата! Пращам ти позивитна енергия и стискам палци за хубава хсг цифричка! 🧡

# 80
  • Варна
А тези спазми пречат ли на имплантация?

# 81
Според това, което чета по разни статии из нета, спазмите са добър знак, че имплантацията е успешна. Обаче това е след имплантацията. Преди това се изписва но шпа , за да няма много контракции, затова и са забранени сексуални дейности, за да не се свива матката и да не се "откачи " ембриона. Но също е важно позитивна настройка, колкото и тъпо и банално да звучи. Защото всички симптоми са и за успешна и за провалена имплантация и може еднакво да дават надежда, но и да сдухат бая... Затова грижа, полезно хранене, леки разходки и хубави мисли!

# 82
Аз имах едни и същи спазми при неуспешният и при успешният ми трансфер. Затова и бях сигурна, че нищо не се е получило пак, спазмите бяха около 6-7 -8 ден. Горе долу около дата на очакваният цикъл. Доктора ми изписа 3х1 но шпа . И сега понякога ги имам и доки ми е казал при нужда да пия 2 но шпата. Пожелавам успех! 🌸

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 13:55 от sunflower_22

# 83
Благодаря за отговорите Yellow Heart
Дано всичко да е наред и да се притеснявам излишно.
Това което и аз четох, че се случва около датата за цикъл, това което ме притеснява е, че точно сега (едва на 2-3 дни), когато трябва да се закачи и тези спазми може да попречат.
Ще увелича но-шпа на 3х1, в листовката също пише, че може и дано да спрат.

# 84
За това дали трябва да е релаксирана матката за успешна имплантация съм малко разколебана. При трансфера съм спазвала това, което са ми казали от клиниката - без вдигане на тежко, без сексуални контакти и нещата се случиха. Истината е обаче, че при спонтанните ми забременявания не съм се пазила въобще. А около датата на имплантацията на втория ми син бяхме на аквапарк и цял ден бях по екстремните пързалки...не че бих го направила след инвитро естествено, просто казвам, че покоят на матката не е абсолютно условие за имплантация

# 85
Здравейте, момичета
Това е моя резултат след трансфер на 27.05 на 2 четиридневни. Аз го разбирам като сивата зона. Да си пусна ли утре или вдругиден?

Това е от днес

За съжаление прилича на биохимична. На втория ми трансфер имах ЧХГ 40 на 10-ти ден и на доктора хич не му хареса, каза че очаква стойности над 80-100. Иначе прогестерона е много добре.

# 86
  • Варна
Здравейте, 7 дни след трансфер на 5-днееен бластоцист с качество 3 А, ЧХГ е 0.
Възможно ли е още да е рано за тест? От клиниката ми казаха другия четвъртък да пусна тест.
Това ми е трети трансфер уж на хубаво Е и резултата винаги е 0, т.е. не успяват да се имплантират. Какви допълнителни изследвания бихте ми препоръчали? Никога не съм правила имунологични или за имплантационен прозорец, но не знам дали въобще във Варна правят такива. Имаме 2 пет - дневни снежинки още с нетолкова добро качество. Също така във Варна дали правят т.нар. лепило?
Друго какво се сещате като възможна причина?
Имам една естествена успешна бременност преди тези саги от първи опит. С вторичен стерилитет съм.

# 87
Възможно ли е още да е рано за тест? От клиниката ми казаха другия четвъртък да пусна тест.
Това ми е трети трансфер уж на хубаво Е и резултата винаги е 0, т.е. не успяват да се имплантират. Какви допълнителни изследвания бихте ми препоръчали? Никога не съм правила имунологични или за имплантационен прозорец, но не знам дали въобще във Варна правят такива. Имаме 2 пет - дневни снежинки още с нетолкова добро качество. Също така във Варна дали правят т.нар. лепило?
Имам една естествена успешна бременност преди тези саги от първи опит. С вторичен стерилитет съм.

На 7 ден вече трябва да има някаква стойност на ЧХГ. Ембрионите изследвани ли са

# 88
  • Варна

На 7 ден вече трябва да има някаква стойност на ЧХГ. Ембрионите изследвани ли са
Тази услуга също мисля не се предлага във Варна.

# 89

Тази услуга също мисля не се предлага във Варна.

Сменете клиниката. Ембрионите на външен вид може да изглеждат много хубави, но да са негодни. При три неуспешни трансфера бих препоръчала хистероскопия и при следваш опит ПИД. Лепилата и останалите неща не са научно доказани че помагат или пречат

Общи условия

Активация на акаунт