Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 577
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
Izabel може би имаш предвид жълтъчно мехурче, жълто тяло се образува на мястото на пукнатия фоликул и го има и при бременност и при предстояща менструация. Мисля, че е рано още, обикновено жълтъчно мехурче се визуализира след 5 г.с и чак след него и ембрион, а и при трансфер до колкото ми е известно почти невъзможно да има кухо яйце … Само се успокой и не се вглъбявай, нарастването е хубаво и твърде вероятно бременноста да се развива нормално. Стискам палци да е до пухкав финал!

# 586
Благодаря Ви, Момичета!
Знам, че най- вероятно драмата ми е безпричинна, но истината, че тежките време настъпиха за мен след положителният резултат. Времето след трансфера не го усетих, но сега изпадам в тих ужас за малки неща... Тази бременност е много дълго чакана, след много тежък мъжки фактор. Инвитрото ми мина страшно леко и просто не мога да повярвам, какво ми се случва. Освен всичко останало, поради високото ЧХГ очаквах да се види нещо повече от малък плоден сак. Желая успех на всички от сърце!

# 587
  • София
Момичета, днес направих кръвен тест и е абсолютно отрицателен. То и усещането е все едно ще ми дойде всеки момент.
Това ми е трети опит. Мислим за Турция, но имаме един опит по фонд и мисля първо да сменим клиниката и после вече в чужбина.
Много ме е яд, че не се опитаха да открият причината или да направят нещо различно за 3-те пъти в тази клиника.

# 588
  • София
Обмислете добре коя ще е следващата клиника и какво ще предложат като опции за търсене на проблем.

# 589
Благодаря Ви, Момичета!
Знам, че най- вероятно драмата ми е безпричинна, но истината, че тежките време настъпиха за мен след положителният резултат. Времето след трансфера не го усетих, но сега изпадам в тих ужас за малки неща... Тази бременност е много дълго чакана, след много тежък мъжки фактор. Инвитрото ми мина страшно леко и просто не мога да повярвам, какво ми се случва. Освен всичко останало, поради високото ЧХГ очаквах да се види нещо повече от малък плоден сак. Желая успех на всички от сърце!

Всичко ще е наред. Мисли позитивно. Аз още не мога да повярвам, че нося живот. Днес мъжът ми, докато наблюдаваше как се бонтува на вълни корема ме попита дали ме боли. Не може да разбере какво удоволствие е всяко ритниче, толкова дълго чакано...

# 590
Здравейте, колко трябва да е прогестерона преди трансфер?

# 591
Преди пункция трябва да е до 1ng/ml., a преди трансфер трябва да бъде висок. Затова и след пункция обикновено изписват прогестеронов препарат.

# 592
На мен 1 ден преди ЗЕТ ми казаха, че прогестеронът трябва да е между 8 и 20ng/ml.

Здравейте, колко трябва да е прогестерона преди трансфер?

# 593
Здравейте!
Търся Пролутекс спешно. Случайно някоя от Вас да има или да знаете от къде мога да намеря. Този път не мога да се свържа с  аптеката на която зареждат турски лекарства, не отговарят.

# 594
Здравейте!
Търся Пролутекс спешно. Случайно някоя от Вас да има или да знаете от къде мога да намеря. Този път не мога да се свържа с  аптеката на която зареждат турски лекарства, не отговарят.

Kalinka92 днес качи пост в темата забременели след инвитро, че предлага 2 кутии

# 595
Olivia35, аз си взех от фейсбук групата ин витро България. Иначе от аптеката на Щерев казаха, че от утре слетобяд щяло да им доставят.

# 596
Здравейте, да се отчета и аз след прегледа.
Трансфер на ЕЦ на 5дн зет.
На 8ден чхг 38.3, на 10 ти ден 75.6, на 12 ти ден 173, до тук добре.На 20 ти ден от трансфера на преглед, сакче с жълтъчно мехурче.
Днес вече съм 6+4, но не се видя сърдечна дейност, има ембрионче но доктора ме насочи към болница за прекъсване.
АГ пък от болницата иска още 1седмица да изчакаме.
Все се надявах, че ще съм от тези чудеса с ниско чхг да се роди бебенце, но едва ли.Не съм загубила надежда, но и искам да съм реалист, за да го преживея по-лесно. През Април направих спонтанен аборт и ми е мъчно, че отново се повтаря.
Успех на всички в това дълго чакане ❤️🙏

# 597
Ан25, трябва доооста добра апаратура, за да се чуе пулс толкова рано. ЧХГ си расте добре, не си сравнявай резултатите с на други жени, доколкото съм чела основното е да се удвоява, а при теб е така. Естествено, че ще чакаш седмица още за пулс, според мен сега е просто рано. Във форума има много примери с родени здрави деца, които не един и двама лекари в началото я не виждат ембрион в плодния сак, я не хващат пулсации.
Успех 🍀

# 598
Ан25, според мен отиди на второ мнение, за една седмица чакане само ще се измъчваш.
Късмет те желая! 🍀 🤞

# 599
Здравейте, да се отчета и аз след прегледа.
Трансфер на ЕЦ на 5дн зет.
На 8ден чхг 38.3, на 10 ти ден 75.6, на 12 ти ден 173, до тук добре.На 20 ти ден от трансфера на преглед, сакче с жълтъчно мехурче.
Днес вече съм 6+4, но не се видя сърдечна дейност, има ембрионче но доктора ме насочи към болница за прекъсване.
АГ пък от болницата иска още 1седмица да изчакаме.
Все се надявах, че ще съм от тези чудеса с ниско чхг да се роди бебенце, но едва ли.Не съм загубила надежда, но и искам да съм реалист, за да го преживея по-лесно. През Април направих спонтанен аборт и ми е мъчно, че отново се повтаря.
Успех на всички в това дълго чакане ❤🙏

Отиди при доктор Чучумишев. Апаратурата му е страхотна. При мен засече пулс в 5+3. Не бързай с прекъсване на бременността

Общи условия

Активация на акаунт