Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 110
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 195
Среднощно Слънце, благодаря за информацията. Аз също съм се чудила дали да не си направя консултация със Симона Вътева. От 2г не мога да кача витамин Д, все е на долна граница и съм се чудила колко трябва да е.

# 196
Aз имам съвсем лаишко питане - кортизол с каква цел се изследва?

dreamer<3, ти пусна ли повторно ЧХГ?

# 197
Lubanik, какви са ти нивата и по колко вит. Д приемаш?

# 198
Тъй като вече 2 години ми омръзна да си стопирам живота за всяко нещо, защото скоро може да съм бременна нали... От много време искам лазерна епилация и има един център точно до нас със супер оферта. Най-сигурната информация я получавам тук,  така че кога е противопоказно? При вече бременност, преди овулация? Изобщо има ли как да я започна или да си чакам евентуално забременяване и след това да правя каквото реша 😄

# 199
  • Замък сред облаците
Лазерна сега не се прави, доколкото знам - трябва да избягваш слънцето при лазерна на крака и ръце. Може на скрити зони - интим, мишници. Тук обясняват защо https://dr-denkova.com/lazerna-epilaciya-vazmojna-li-e-lazerna-e … iya-prez-lyatoto/

Дудъл, ешерихията е нормален обитател, но има стотици разновидности - плюс зависи количеството. В резултата е изолирана като патоген.

# 200
Golden, при бременност не може (мисля, че основно защото не се знае какъв е ефекта и второ - хормоните бушуват). При кърмене също не, защото тогава пък заради хормоните пак са пари на вятъра. За преди овулация не би трябвало да е проблем.
Аз навремето правих лазерна епилация на лице и си имах процедура около седмица-две преди успешния ми ембриотрансфер. Казах им, че правя инвитро и ги питах кога трябва да спра, казаха ми "като забременееш".
А за слънцето - даваха ми 50 фактор още в студиото преди да си тръгна и после 2-3 дни трябва преди всяко излизане да се мажа, за да не станат пигментни петна. Ако правиш крака примерно може 2-3 дни да ходиш с панталони/дълги поли.

# 201
Благодаря ви момичета, мислих да направя пакета интим+подмишници, а вече по натам крака. Значи все пак май ще се поглезя 😄

# 202
Дудъл, ешерихията е нормален обитател, но има стотици разновидности - плюс зависи количеството. В резултата е изолирана като патоген.
Да, да, Слънцето качи изследването и видях и аз. Simple Smile

# 203
Качвам картинка с изследванията пред последните 2-3г. Общо взето така се движи при мен витамин Д.. приемам по 6000единици. Пробвала съм различни марки. Първата ендокриноложка ми изписа вигантол, не помня по колко капки вече. От него нямах голям ефект. После на своя глава смених на фитлайн. После друг ендо ми изписа на Better you D3+K2, 4000IU. След половин година минах на друга форма таблетки витамин Д.. после отново се върнах на better you.. и наскоро една диетоложка ми каза да пия липозомен витамин Д. След месец трябва да го спра за 10дни и да тествам. Аз на своя глава си пия по 6000единици, въпреки че лекарите ми изписват по 4000, пак нямам значителен ефект. Но пък знам, че може и да се предозира, и не смея повече да пия. Старая се всеки ден да излизам на слънце. Свалих си един апп , който засича колко единици усвояваш на слънце.. и така.
Ако някой е имал подобен проблем, ще се радвам да сподели как се е преборил.

Lubanik, какви са ти нивата и по колко вит. Д приемаш?

# 204
  • Замък сред облаците
Ти нали знаеш че ако пиеш високи дози и не качваш в резултатите има шанс да калцираш вътрешните органи?
Магнезий изследвала ли си? Дефицитът на магнезий пречи на усвояването на вит Д.

# 205
Ти нали знаеш че ако пиеш високи дози и не качваш в резултатите има шанс да калцираш вътрешните органи?
Магнезий изследвала ли си? Дефицитът на магнезий пречи на усвояването на вит Д.
Мисля, че ендокринолог ми беше казал, че няма добър начин да се проверят нивата на магнезий. Тя ми изписа магнезиев малат.
Това с калцирането на вътрешните органи не съм го чувала. Малко фантастично ми звучи. Ще се поинтересувам повече. Има ли начин да се изследва?

# 206

Мисля, че ендокринолог ми беше казал, че няма добър начин да се проверят нивата на магнезий.
Да, това е вярно. А по въпроса с калцирането - по тази причината високите дози вит. Д се назначават от лекар и винаги в комбинация със съответната подходяща доза вит К2
АА заболяха те пръстите да пишеше едно и също в тая тема, ама пак само хората дето го знаем, го четем, другите вятър ги вее 😁

# 207
Момичета , пропускаме месеца , защото съм с три ЗФ след пункцията 🙁 Ще пия пак Регулон .

# 208
Съншайн съжалявам Heart

Ние подадохме документите за фонда тази седмица и ми пуснаха нов АМХ на мен.

Преди 6-7месеца резултата от Рамус беше 3.68
 Сега от лабораторията в Афродита резултата е 4.49 Rolling Eyes
Трябва ли да се притеснявам? Очаквах да е по-малко попр след 4те инсеминации не повече. Вярно, че са различни лаб, но все пак почти една единица..?!

Говорели са ми за поликистоза, но Станулов отрече да имам.
В момента съм спряла всички добавки. Нещо мога ли да направя по въпроса? Кактусче ?

# 209
  • На изток от Ада
Афродита пращат в Бодимед.

Мен ме пернаха хормоните....

Общи условия

Активация на акаунт