Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 155
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 270
АА, много съжалявам! Знам, че всички сме силни и борбени и т.н., ма не е честно! Надявам се неуспехите на всички тук да са наистина за последно, въпреки че сигурно няма как да е така.
Дриймър, гуш и за теб!
И за да има все пак нещо хубаво - фиърлес, да сте честити!

# 271
АА, на мен имуноложката точно това ми обясни, че след успешна бременност може да останат антитела към генетичния материал на мъжа. Били естествени при бременност, с пик около 6ти месец и след раждането трябва да изчезнат, но понякога остават. На мен ми казаха, че с история ми на раждане, извънматочна и неуспешен трансфер е добре да го направим.

# 272
  • София
Съжалявам АА! Като писа, че е имало кървене, ама се спряло и си виках ей на всичко ще е наред.... Силни гушки! Не веднъж съм казвала, че ти си силен човек и вярвам, че нещата ще станат съвсем скоро!

2402 на мен също ми казаха, че нама нужда от крос мач при естествено случило се забременяване и здраво дете. За извънматочната само предполагат каква може да е причината, ама те са много вариантите - от сраствания след секциото, през нагъната тръба /не знаем какво е билос ъстояниерето й/, некачествена Я, лош ембрион, аз тогава бях и леко болна та не се изключва спазъм на тръбата и още куп неща...

# 273
АА, Dreamer, много съжалявам момичета! Видях, че доста нови коментари са се събрали и така се надявах за нещо хубаво. Нека това е последният неуспех и следващият път да е успешно до финал! Heart

V_gs, за теб също стисках много палци, съжалявам за неуспеха при теб, но пожелавам скорошни положителни новини! Heart

fearless, честито! Пожелавам ви безкрайно щастие, любов! Heart

Слънце, ще се радвам, ако може да споделиш и на мен малко повече за консултацията със Симона Вътева на лично. Отдавна я следя и съм се замисляла за консултация с нея за хранителен режим. Blush

# 274
  • Замък сред облаците
Четох изследвания, че като цяло особено с миседи и успешна Б не са фактор. Говоря за мисед -успешна - мисед, като при мен. При условие че при нас е показателно за други проблеми (плаваща О, хипофункция, недобра СГ) първо мисля че там следва да се работи.
Примерно HLA не може да е причина за КЯ също.

П.п. С Мацето дъвчем една теория, че е възможно генетично да се износва определен пол - теорията не е проучена медицински достатъчно и няма доказателства, но примерно има семейства където от мъжката страна има само единия пол - мъжкия, не се зачеват момичета. При нас няма такива наблюдения де, имаме и от двата пола в роднините, ама е поредната сламка. Пък и без изследване на плода си остава теория.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 11:48 от АА

# 275
АА, Dreamer много съжалявам! Дано е за последно, и то каквото и да кажа.... Heart

# 276
АА, Dreamer, съжалявам момичета.
То в такива моменти няма какво да се каже.
Само ви пожелавам сили и нека следващият път е успешен и за двете ви!
Прегръдки! Flowers Hibiscus

# 277
Момичета, съжалявам много за загубите! Дано да бъдат за последно Sad

# 278
  • На изток от Ада
АА съжалявам! Защо няма смисъл да го изследвате?.И аз 8мам здрав ембрион след аборт абортивен материал. Но 1 и нз дали показва нещо?
Dreamer, съжалявам! Аз още като показа тестове и колко дни е се усъмних. Мн бледа черта беше

# 279
Момичета, съжалявам за загубите! Сили и кураж и на двете и дано следващият път в успешен и за двете ви! 🫂

# 280
  • Замък сред облаците
Наси, може да е генетично здрав, може да не е. Тялото го отхвърля и обичайно има причина. На някой може да не му звучи добре, но природата си знае работата, вярвам. Със сина ми като прокървих имаше отлепяне, но и пулс още в 6 седмица. И нещата се закрепиха.
Сега няма пулс, силно изостанал ембрион и кървене въпреки лекарствата. За мен тялото ми си върши работата правилно.

Не казвам, че всеки случай е такъв. Просто при мен и личния ми опит така тълкувам ситуацията.

# 281
АА, искрено съжалявам 🥺 Прегръдки и от сърце ти пожелавам да минете възможно най-леко през този тежък период. Нека това да е последното ви разочарование и когато сте готови, да се радвате на здраво бебче. ❤️☀️🍀
Дриймче, много съжалявам и за теб 🥺 напълно те разбирам и те прегръщам...аз след 7 трансфера най-накрая забременях, но също не успях да стигна до преглед. Да си призная....много тежко изживях отлагането на трансфера след загубата, защото точно този трансфер ме крепеше психически. Все пак е добре наистина, че се случи по-рано, защото лично за мен, колко е по-напреднала бременността, толкова по-тежко ще преживея загубата.
Скрит текст:

АА, ние също сме справили крос мач тест след 3тото неуспешно инвитро. Иначе преди инвитрото имам една загуба в 6г.с., която беше от естествено зачеване преди повече от 5 години(аз си я водя БХ, защото късно я хванах и не стигнах до преглед) и от лабораторията знаеха. Няма значение дали е имало забременяване или не. Не знам дали да правите това изследване, защото твоят план ми звучи логично. Колкото до раждането на определен пол...понякога е чиста случайност. Например една от най-близките ми приятелки загуби две от дъщеричките си(и двата пъти бяха на 6-7 месеца). Имат здраво момченце. Генетиците са им казали, че е чиста случайност и полът няма общо. Има дефект в определен ген и за това трябва да правят инвитро с по-специфичен ПИД...за съжаление на ФМ не може да се "хване" проблемът.
Много благодаря на всички за подкрепата ❤️

# 282
  • На изток от Ада
Е да природата върши работа! Аз съжалявам че изследвах един ембрион. Но реално тук нямаше кой да ми каже.
АА ТМ ще пусне ли Сг?

# 283
  • Замък сред облаците
В края на годината може би. Ще си дадем пауза и ще поработим сериозно върху здравето си. Сега няма смисъл.

# 284
В края на годината може би. Ще си дадем пауза и ще поработим сериозно върху здравето си. Сега няма смисъл.

Възможно ли е да е рано за пулс? Ти си едва в 6 г.с

Общи условия

Активация на акаунт