Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 149
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 255
  • Be realistic - plan for a miracle.
Прегръдка от мен. 😞

# 256
АА, съжалявам.  Нека почивката ви се отрази добре. ❤️
Кактусче,  стискам палци всичко да е наред. Хайде още този цикъл да започнете подготовка за трансфер. 🍀

# 257
АА, съжалявам! Силно те прегръщам! ❤️

# 258
AA съжалявам! Наистина се моля за последно да ти се случва това развитие и догодина, или когато решите, нещата да се случат от раз! 💚

# 259
АА, много съжалявам! Пожелавам, когато сте готови за нови опити да е до финал.

# 260
АА, много съжалявам, че трябва отново да минаваш през това.. Broken Heart Имаш много силни прегръдки, чакаме те отново като сте готови за нови опити и нека следващият път е до пухкав финал и никога повече не изпитвате такава загуба! Heart

# 261
Прегръдки, АА, много съжалявам! Disappointed Heart

# 262
АА , искрено съжалявам и ти съчувствам.. горе главата следващият път ще е докрай ! ❤️
На мен ми дойде вчера , чхг беше паднал на 16 , обадих се в клиниката казаха да си запиша час за преглед . Сега трябва да пускам амх и да започваме с подготовката на документите за инвитрото.
Ще излъжа ако кажа,че всичко е наред.  Години чакаш тези 2 черти , виждаш ги , дори не стигаш до преглед (за което се радвам , понеже щеше да ми е още по-тежко) и играта приключва .
Успех на всички!

# 263
Dreamer, много съжалявам.. Broken Heart Не мога да кажа нищо, от което да ти олекне, поплачи си, починете си малко и ще те чакаме тук, когато сте отново готови. Пожелавам ти това да е последната пречка пред пътя ви и скоро да гушнете мечтата си! Heart

# 264
Ех... АА, Dreamer, съжалявам. Sad Силни прегръдки от мен!

# 265
dreamer, съжалявам за развитието и при теб. Така се надявах това да е твоето бебе-чудо... Стискам палци още след първото инвитро да се похвалиш отново и да е до финал!

АА, сетих се нещо . Прочетох, че не смятате да правите изследвания, но дали няма смисъл поне крос-мач да пуснете? Това ти е 3та загуба след успешната бременност нали? Broken Heart Не знам всъщност там ако има проблем дали пречи само на имплантацията или може да води и до БХ/кухо яйце или СА, но то друго не виждам и какво може да изследвате (ако решите все пак да търсите причина).

Прегръдки и на двете!

# 266
При мен нещата приключват.

Скрит текст:
След цяла седмица съвсем бледо зацапване без ясна причина, вчера следобед прокървих. Ходих при дежурната във Вита, много мила докторка - Нели Владимирова. Не видя активно кървене, шийката беше затворена. Плодът обаче бе пораснал с едва 2мм спрямо седмица назад (а принципно растат с по 2-3мм ма ден), отговаряше с около 10 дни назад спрямо първия преглед и 3 седмици назад по ПРМ. На доплер нямаше сърдечна дейност. Назначи ми прогестерон - имам циклогест, та от него слагам, спря ми клексана. Докато се прибера вече имаше обилно ярко кървене. Въпреки циклогеста, хем е висока доза - 400мг, кървенето продължава. Пулсът ми спадна на 56, което ми е ясна индикация че нещата са приключили и то поне преди седмица. Имах и препотявания през седмицата, но го отдавах на жегите (апартаментът ни се напича много). Гърдите спряха да ме болят вчера, не се усещат и тежки.
Принципно указанията на докторката бяха да слагам прогестерон уикенда и понеделник да ме види моята АГ, но щом и циклогеста не спира кървенето, няма смисъл да продължавам и да удължавам нещата; тоя филм го играх и с кухото яйце.
С ММ изговорихме да направим пауза до края на годината и да поработим върху себе си.
Изследвания на плода след едно здраво дете няма да правим, няма смисъл.
Аз съм добре, всяка бременност влизам със знанието че може и да няма успех, просто напрежението от очакването и желанието да е наред е уморително.

Много съжалявам!❤

# 267
АА , много , много съжалявам 🙁

# 268
  • Замък сред облаците
Съншайн, няма смисъл от крос мач след здраво дете. Иначе е втори аборт след раждането, БХ не се брои. По-голям е шансът за пак некачествено оплождане, тъй като и О ми е била 18-20 ден, като с кухото яйце (тогава беше пак някъде 20-23 ден).

# 269
На всички момичета със загуби мога да кажа само, че за мен са много СИЛНИ ЖЕНИ!
Ясно е, че животът трябва да продължи, но се възхищавам на психиката ви!  ❤️

Общи условия

Активация на акаунт