Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 147
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 240
А да и не вярвай на митовете “ На сватбата няма да можеш да си хапнеш нищо от вечерята” Казва ти го бивша булка телец, която си изяде ВСИЧКО 😂

+1 от един овен, който даже се окапа с домат от салатата Joy който си хапва, не го плаши една сватба хахаха

Момичета, а има ли смисъл да пускам сега и стерилна урина според вас с тази Е.коли в червата?

# 241
Честито Fearless, дълъг и щастлив семеен живот, и разбира се колкото деца искате Simple Smile
Аз имам едно притеснение, миналия месец трябваше да ми е първата инсеминация, но се отложи защото имах само един фуликул, а е донорска и доктора не искаше да я прави. Изписа ми синтетичен прогестерон, вчера ми дойде. Това, което ме притеснява е, че днес като за втори ден ми е много слаб цикъла.
Той ми изписа хапчетата, за да предотврати задържани фоликули и кисти. Обаче като се пият такива лекарства не трябва ли да имам нормален цикъл? Трябва да ме види на пети ден от цикъла ама ако върви така няма да има пети ден цикъл.
Вие какво мислите?

# 242
Честито Fearless, сега госпожа догодина мама Flowers Four Leaf Clover Да сте щастливи заедно и никога да не те приема за даденост, пък и ти него.

Flowering1808 СПКЯ е за цял живот, може добре да се овладее, ма не се лекува, та не може днес да си, утре да не си. ПКЯ е друга риба, значи кистички на яйчниците.

Дримче Flowers Four Leaf Clover

# 243
Момичета, едно странно питане имам 🫣
Някоя от вас може ли да сподели изпитани 😂 пози за забременяване?
Забелязали ли сте някакъв “ефект” от някоя?

# 244
Moonmama91, искрено ме развесели. Ако бяхме забелязали полза, нямаше да сме тук.
Повечето момичето тук са пуснали един куп изследвания, посещават няколко специалиста и ефект 0.
Така де, да не звуча отчайващо, ама е така.

# 245
Moonmama91, искрено ме развесели. Ако бяхме забелязали полза, нямаше да сме тук.
Повечето момичето тук са пуснали един куп изследвания, посещават няколко специалиста и ефект 0.
Така де, да не звуча отчайващо, ама е така.

Това беше идеята…. Да ви развеселя.
Аз самата опитвам от 2години да забременея.
Нищо лично към никоя от вас.

# 246
Moonmama, аз само знам, ако си с обърната матка - кучешка. Моя приятелка така успя след няколко неуспешни опити. Другото, което съм чувала, но не ми е потвърдено, че е добре да се сменят няколко пози за един контакт.

По другия въпрос, и аз мога да кажа, че си хапнах на сватбата. Все пак толкова старателно си бях избрала менюто, а торта никога не оставям 😀

# 247
  • Замък сред облаците
Аз съм с обърната, забременявам във всякакви пози. Реално зависи цервикса как е разположен, а там рядко има проблеми.

# 248
Flowering1808 ❤️ супер АМХ, не се притеснявай. Пожелавам ти успех от раз! ☺️☀️
fearless, честито! Много красива халка 😍 Бъдете много щастливи!
Слънчице, съжалявам 🥺 напълно разбирам какво ти е. Нека на следващия цикъл да изкарате хубави и здрави яйчица! 🍀
Скрит текст:
На мен днес ми дойде, като по принцип трябваше да е на 6ти или 7ми, но е възможно фоликулът да се е спукал по-късно или изобщо да не е. Надявам се още днес да се спука, ако все още не е. Обикновено с менструацията ми се пукат задържаните фоликули. Обаче, ако е висок естрадиолът...лошо. Ще стане ясно, гледам да допусна всякакви варианти 😁Просто не искам да се разочаровам отново. Все пак добре, че отложихме, защото борих постковида...лекувах лек цистит, обострен гастрит, венци и зъби, влошено хронично тензионно главоболие. Ама да не звучи като оплакване, споделям си ☺️

# 249
Flowering1808 ❤ супер АМХ, не се притеснявай. Пожелавам ти успех от раз! ☺☀
fearless, честито! Много красива халка 😍 Бъдете много щастливи!
Слънчице, съжалявам 🥺 напълно разбирам какво ти е. Нека на следващия цикъл да изкарате хубави и здрави яйчица! 🍀
Скрит текст:
На мен днес ми дойде, като по принцип трябваше да е на 6ти или 7ми, но е възможно фоликулът да се е спукал по-късно или изобщо да не е. Надявам се още днес да се спука, ако все още не е. Обикновено с менструацията ми се пукат задържаните фоликули. Обаче, ако е висок естрадиолът...лошо. Ще стане ясно, гледам да допусна всякакви варианти 😁Просто не искам да се разочаровам отново. Все пак добре, че отложихме, защото борих постковида...лекувах лек цистит, обострен гастрит, венци и зъби, влошено хронично тензионно главоболие. Ама да не звучи като оплакване, споделям си ☺

Кактусче много силно ти стискам палци при следващия трансфер да си бременна. И да е до финал.

# 250
Jakito999999, много ти благодаря 😍 Да бъде! 🙏🍀☀️❤️ Да знаеш, че те следя и не съм пускала палците 😘

# 251
  • Замък сред облаците
При мен нещата приключват.

Скрит текст:
След цяла седмица съвсем бледо зацапване без ясна причина, вчера следобед прокървих. Ходих при дежурната във Вита, много мила докторка - Нели Владимирова. Не видя активно кървене, шийката беше затворена. Плодът обаче бе пораснал с едва 2мм спрямо седмица назад (а принципно растат с по 2-3мм ма ден), отговаряше с около 10 дни назад спрямо първия преглед и 3 седмици назад по ПРМ. На доплер нямаше сърдечна дейност. Назначи ми прогестерон - имам циклогест, та от него слагам, спря ми клексана. Докато се прибера вече имаше обилно ярко кървене. Въпреки циклогеста, хем е висока доза - 400мг, кървенето продължава. Пулсът ми спадна на 56, което ми е ясна индикация че нещата са приключили и то поне преди седмица. Имах и препотявания през седмицата, но го отдавах на жегите (апартаментът ни се напича много). Гърдите спряха да ме болят вчера, не се усещат и тежки.
Принципно указанията на докторката бяха да слагам прогестерон уикенда и понеделник да ме види моята АГ, но щом и циклогеста не спира кървенето, няма смисъл да продължавам и да удължавам нещата; тоя филм го играх и с кухото яйце.
С ММ изговорихме да направим пауза до края на годината и да поработим върху себе си.
Изследвания на плода след едно здраво дете няма да правим, няма смисъл.
Аз съм добре, всяка бременност влизам със знанието че може и да няма успех, просто напрежението от очакването и желанието да е наред е уморително.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 09:24 от АА

# 252
При мен нещата приключват.

Скрит текст:
След цяла седмица съвсем бледо зацапване без ясна причина, вчера следобед прокървих. Ходих при дежурната във Вита, много мила докторка - Нели Владимирова. Не видя активно кървене, шийката беше затворена. Плодът обаче бе пораснал с едва 2мм спрямо седмица назад (а принципно растат с по 2-3мм ма ден), отговаряше с около 10 дни назад спрямо първия преглед и 3 седмици назад по ПРМ. На доплер нямаше сърдечна дейност. Назначи ми прогестерон - имам циклогест, та от него слагам, спря ми клексана. Въпреки циклогеста, хем е висока доза - 400мг, кървенето продължава. Пулсът ми спадна на 56, което ми е ясна индикация че нещата са приключили и то поне преди седмица. Имах и препотявания през седмицата, но го отдавах на жегите (апартаментът ни се напича много). Гърдите спряха да ме болят вчера, не се усещат и тежки.
Принципно указанията на докторката бяха да слагам прогестерон уикенда и понеделник да ме види моята АГ, но щом и циклогеста не спира кървенето, няма смисъл да продължавам и да удължавам нещата; тоя филм го играх и с кухото яйце.
С ММ изговорихме да направим пауза до края на годината и да поработим върху себе си.
Изследвания на плода след едно здраво дете няма да правим, няма смисъл.
Аз съм добре, всяка бременност влизам със знанието че може и да няма успех, просто напрежението от очакването и желанието да е наред е уморително.

Ех съжалявам АА.

# 253
Съжалявам много, АА...

# 254
АА, много съжалявам Heart

Общи условия

Активация на акаунт