Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 143
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 225
fearless, честито госпожа! 💚
От все сърце пожелавам да е "тази година булка, догодина люлка". Flowers Hibiscus

Наблюдавай си цикъла. Мен Cycle Balance, който е с мио-инозитол ми беше разбъркал ужасно много цикълът. След спирането му се оправи.
Не знам доколко инозитол и мио-инозитол се припокриват.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 18:36 от Rocket

# 226
  • София
Присъединявам се към пожеланието на Рокет!

# 227
fearless, честито на двама ви, да е все така силна любовта ви и да се подкрепяте във всичко! Heart
Инозитолът на мен ми помогна и ми намали продължителността на цикъла от средно 35 на 29 дена, та вярвам, че и при теб ще има ползотворен ефект и скоро ще те чакаме да се похвалиш и с друга новина! People Baby

# 228
fearless, честитоо! Да сте здрави и много щастливи! Hug

# 229
fearless, честито! Дълги години щастлив семеен живот желая!
Lubanik, аз от доста време приемам поне по 3000 IU на ден + к2, едва стигнах до 80 nmol, което си считам за победа, да не съм под референтните. Сега ще се боря за над 100. Симона каза, че магнезият и цинкът са първи помощници на витамин д.
2402, кортизолът е много популярен напоследък в средите на функционалната медицина, че дори и биохакерите, водят го в основата на пирамидата на хормоните:
Скрит текст:
За ешерихията, четох за тази ентеропатогенна форма, излиза главно проявление под формата на диария, а аз нямам. Записах час за гастро другата седмица, да видим.

# 230
Феърлес, честито! Бъдете много щастливи и се подкрепяйте във всичко! И нека съвместният ви живот е изпълнен предимно с положителни емоции и много малко дребни, незначителни проблемчета (за да не ви става скучно😉).🩷

# 231
Честито, fearless. Желая ви дълги години щастие, разбирателство и любов, и още на първата годишнина да се +1 вкъщи!

# 232
  • Замък сред облаците
Честито, Фиърлес, дълги години щастлив семеен живот ти желая!

# 233
Честито Фиърлес, дълги години да се обичате, подкрепяте и да имате прекрасни семейни моменти, и хайде “таз година венчавка, догодина кръщавка” ❤🍀

# 234
  • На изток от Ада
Фиърлес, честито, дано си щастлива!

# 235
Fearless, честито! Обичайте се все така и сбъдвайте смело всички мечти! ❤️ ❤️ ❤️

# 236
Fearless,честито! 🍀 💕

# 237
Госпожо Fearless, честито Simple Smile хайде скоро да сте трима, четирима, а защо не и петима Simple Smile
Горчиво!

# 238
Честито, Fearless, присъединявам се към всички пожелания на момичетата! Века имате дълъг и щастлив семеен живот!🍷🍸👩‍❤️‍👨

# 239
Fearless Честитооо! 🥰🍾 Бъдете много щастливи и постигнете най-голямата си обща мечта! Пожелавам ти утре да си изкарате незабравимо и да бъдеш спокойна и с настроение, защото това си е вашия ден! Не го забравяй♥
А да и не вярвай на митовете “ На сватбата няма да можеш да си хапнеш нищо от вечерята” Казва ти го бивша булка телец, която си изяде ВСИЧКО 😂
По моя въпрос- благодаря ви още веднъж за отговорите. До сега уж всичко ми е било наред от към изследвания, така че не мисля да дълбая повече по темата. А и Станулов още на първия преглед като го попитах за поликистозни яйчници (което го бях чула от трима други лекари) реагира доста остро.
Наси Наясно съм със срока. И за Рамус съм наясно. Преди 7м очевидно не съм била, но така или иначе са направени тези изследвания там.  
Сега се зачудих дали да не пусна пак нови и нова СГ, но така или иначе сме на прага на инвитрото. И двамата пием витамини и добавки, мисля да си спестя за сега тези 500лв  ☀

Общи условия

Активация на акаунт