Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 159
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 300
АА,   Dreamer съжалявам много, момичета. Аз имам едни думи на баба ми, които винаги си казвам, когато ми е тежко - след тъгата идва радост и след  дъжд има дъга ... Само мога да ви съчувствам и да ви пратя сили...

# 301
Много съжалявям  АА и Dreamer!
На мен още при предния път като нямаше пулс при АА ме усъмни нещо. Но в крайна сметка не се знае кога точто и била овулацията.
Много сили ви пожелавам и следващата бременност да е до ревлив финал!🍀🍀🍀

# 302
AA много съжалявам, въпреки че звучиш доста силна и спокойна от случилото се, само ти си знаеш какво ти е, сили и кураж за нови успешни опити след почивката. Аз си го и мислех ,че нещо не е ок да не се виждат пулсации на този късен етап, въпреки че ти звучеше доста убедително, че е рано и има време. Ако всичко е наред, най-често в 6 седмица се чува пулс при добра техника и лекар. Не че форума не познава и други случаи с по-бавни ембриони, ама са си рядкост. Dreamer тебе те знам от толкова отдавна, така се зарадвах като ти видях снимката с положителния тест, после обаче прочетох за какво става реч и пак, за съжаление, беше ясно че нещо не е ок. Дано това да ви е последното препятсвие и на двете
АА за добавките за мъже, най-много хвалят mito motile ако не ви е проблем, че са по-скъпи може да пробвате тях

Mito motile пихме ги три месеца и определено имаше ефект дори само за три месеца. При по сериозни случай повече

# 303
Аз пък сега разбрах за това Мito Мotile от вас. ММ сега е на Полукс форте и края на месеца ще пускаме нова СГ. Ако пак няма особено подобрение, ще му дам това. Гледам, че до края на месеца е на промоционална цена в Софармаси (с клубна карта) за 396лв 60 сашета.

# 304
  • На изток от Ада
Snow, преди всичко, трябва промяна в начина на живот.. Разби се нека пие добавки

# 305
  • Замък сред облаците
Много скъпо това Мито мотиле. Аз на ФертилЕйд се спрях заради доста изчистения и в подходящи форми състав, струва ми се добър избор за нас.

# 306
АА, Дримър, силни прегръдки за вас. Толкова съжалявам, че трябва да минете през това 😞
Изживейте си го, починете си, отдайте се сега на хубави моменти, колкото и да е трудно в началото. Пожелавам ви това да е последният път, в който изживявате подобни сътресения.
И аз давах на ММ ФертилЕйд много са добри, както за жени, така и за мъже добавките. Аз, както споменах пих овабууста и съм много доволна. Доста приятелки си оправиха хормоните с тази добавка.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 15:28 от miaa7

# 307
Snow, преди всичко, трябва промяна в начина на живот.. Разби се нека пие добавки

За съжаление няма супер много, което да промени, Наси. С добро тегло е, спортувал е винаги, не пуши, пийваше умерено, но изключи и алкохола на 90%, с храната внимаваме. От 2 месеца и на акупунктура ходи...постарахме се и двамата максимално да работим върху стрес и напрягащите фактори. Според Кацаров е по рождение така Sad аз не съм много обнадеждена, че морфологията ще се е отлепила от дъното, но дано поне подвижността сме оправили.

# 308
  • Замък сред облаците
Миа, в овабууста мелатонина помага - помага за балансирането на кортизола. А балансирания кортизол носи баланс в женските хормони. Редовния сън преди 2 има същия ефект Simple Smile

# 309
  • На изток от Ада
Браво на ТМ Сноу!
ММ е с мн кг.  Иначе не пие и пуши.

И аз пия ова буст ...

# 310
АА, искрено съжалявам за това развитие. Запази силата, с която понасяш всичко и с бистрия ум, който имаш, нека следващия път да доведете всико до успешен пухкав и ревлив финал.
Дриимър, сила и кураж и за теб.
Всичко се случва с причина и както АА е споделила, природата си знае работата.
Прегърдки Flowers Four Leaf Clover

# 311
Много скъпо това Мито мотиле. Аз на ФертилЕйд се спрях заради доста изчистения и в подходящи форми състав, струва ми се добър избор за нас.

Моя мъж е пил фертилЕйд и нямаше ефект. След първия неуспех пи бая време. Пробвайте. При всеки е
Различно

# 312
  • На изток от Ада

Моя мъж е пил фертилЕйд и нямаше ефект. След първия неуспех пи бая време. Пробвайте. При всеки е
Различно
то има и про серия
И аз се каня на Фертил еид...

Пак се сдухах проклети хормони!

# 313
АА, Дриймър, бъдете силни и дано следващия път да е вашият. Починете си, отпуснете се, идва лято, море, с толкова много напрежение вече сме станали....и аз не знам, айде дано скоро да  се напълни темата ни с положителни резултати и хубави новини  Nature SunnyFlowers WatermelonAnimal Tropical FishBeer

П.С. аз не пия алкохол, ама тези дни си мечтаех да люсна 1-2 коктейла и ей така да му отпуснем края, като тия по филмите

# 314
АА, Dreamer, съжалявам за това тъжно развитие и ви пожелавам следващия път, резултатът да е със щастлив финал Heart !  Моя мъж пие Профертил. Засега 2 месеца. След като станат три, ще направи нова спермограма- при него морфологията е 2%.
При мен нещата се закучиха- след цветна снимка в началото на май, последва обилна менструация,  която продължи 10 дни. Сега пък трябваше на 3 Юни да ми дойде, но закъснява и няма никакви индикации да ми дойде. Правих тест- отрицателен е! На какво може да се дължи това закъснение. Цикълът ми е изключително точен- случва се да избързва 2 дни, но не и да закъснява!

Общи условия

Активация на акаунт