Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 163
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 315
АА, Dreamer, съжалявам за това тъжно развитие и ви пожелавам следващия път, резултатът да е със щастлив финал Heart !  Моя мъж пие Профертил. Засега 2 месеца. След като станат три, ще направи нова спермограма- при него морфологията е 2%.
При мен нещата се закучиха- след цветна снимка в началото на май, последва обилна менструация,  която продължи 10 дни. Сега пък трябваше на 3 Юни да ми дойде, но закъснява и няма никакви индикации да ми дойде. Правих тест- отрицателен е! На какво може да се дължи това закъснение. Цикълът ми е изключително точен- случва се да избързва 2 дни, но не и да закъснява!

Патенце, след ЦС  на мен ми дойде чак на 44 ден. Не че не ми се е случвало, но обикновено веднъж в годината, а имам съмнения че си закъсня именно заради снимката. Закъснението може да е заради ЗФ ( задържан фоликул). Обикновено МЦ идва , когато се спука фоликула. Може да отидеш на АГ да те види. Теста кръвен ли беше?

# 316
Не кръвен- направих една обикновена лентичка от левче Grinning
Наистина ще взема да отида в понеделник на АГ да ме погледне за ЗФ.

# 317
AA, много съжалявам! Заболя ме като прочетох за теб. CryConfused
Dreamer, много съжалявам и за твоя неуспех. Sad

Писна ми от такива ситуации в тази тема. Просто не е честно и не го заслужаваме! Колкото и дзен и силни да се опитваме да сме, няма как да си избягаме от емоциите и всичко го преживяваме рано или късно.

# 318
Много съжалявам, момичета, дано не се повтаря никога повече 🍀🍀🍀

# 319
Не кръвен- направих една обикновена лентичка от левче Grinning
Наистина ще взема да отида в понеделник на АГ да ме погледне за ЗФ.
Тези лентички ме прецакаха жестоко . На чхг 43.90 , лентичката напълно отрицателна ! Пробвай с друга марка .

# 320
Дриймър, съжалявам и за твоето развитие! Пращам ти прегръдки! 💚

Салсера, аз си пийвах преди повечко, последните години доста намалих, но 2 пъти в седмицата изпивам чаша вино и 2 пъти в годината по някой джин. Ами отказвам да се чувствам виновна и да се обвинявам, че заради тези 2 джина в годината не става. Нито една моята приятелка или позната не е спряла алкохол или цигари преди да забременее, някои и след това не са, но това е друг въпрос. Цигарите ги бях намалила до 2-3 на седмица, а от месеци изобщо не съм пушила и пак не става. Ами изпий 2 коктейла, пък наистина дето казваш по филмите така стават нещата 😉

# 321
  • На изток от Ада
При мен прицапва чат пат. Имам още 2 дни до МЦ. Тоест трябва на 11 да дойде...

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 18:08 от nasito8988

# 322
Dreamer, AA, страшно съжалявам за развоя на нещата. Прегръщам ви силно и пожелавам търпението ви да се възнагради скоро и да получите вашето голямо щастие. Dreamer, дано инвитро опитът бъде успешен и ви донесе така чаканото щастие. АА не знам дали не трябва и теб да те сръчкаме по-силно, както понякога ти правиш с нас, за да може да се раздвижат нещата, но моето лично мнение е че 2 аборта и 1 БХ си трябва по-задълбочено търсене и повече изследвания, защото понякога просто само промяна в начина на живот може да не е достатъчна. Знам, че ти си разумна и правиш последователни и логични стъпки, така че съм сигурна, че ще прецениш правилно какво следва да направите. Дано не ми се обидиш, с добро го правя. Пожелавам ти да откриете причината, ако има такава, а ако не просто повечко късмет следващия път. Hug

Вики, съжалявам че и при теб не се получиха този път нещата, но мисля, че едно от най-добрите неща, които ще направиш е да се изместиш от там. И съм сигурна, че ще имаш скоро успех.

Кактусче, Flowers Four Leaf Clover .

fearless, бъдете неземно щастливи и влюбени един в друг.

Le Strange, виждам, че още пишеш тук, надявам се да сте добре с бебчо. Heart

flowering, успех с инвитрото, кога стартирате?

Gery, честит рожден ден на патерици, да си жива, здрава и истински щастлива. Heart

Пожелавам скоро някой да ни зарадва с положително тестче и дано някой намине да ни ориса, че май не се е случвало скоро да ни ръснат малко прашец за повечко късмет.

А я да попитам какво беше това кросмач, че ми е познато, но не съвсем. Нещо за съвместимост ли?

# 323
S.G.C. не знам до къде си но те чакам с добри новини,  съвсем скоро.
Прегръдки и за Дриимчето, нека имате успех още с първото ин витро❤️
Чакаме прашец, че да отпушим каръка🤗

# 324
  • Замък сред облаците
SGC, първо ще коментирам с АГ, имам си на ум потенциални изследвания, но просто няма да е от днес за утре. Имаме план, ще действаме. Просто като се натрупат неуспехи малко нужда от почивка има - и за тялото, и за душата.

# 325
АА, Дриймър, искрено съжалявам,момичета. Дано скоро гушнете здрави и кротки бебенца!
Аз не знам какво да кажа за себе си,не мога да хвана овулация с лентички и това е. Пия си иногинола + лекарствата за ИР, карам го на усещане и наличие на ЦС. Да видим..ще опитаме още малко и ако не стане,мисля да отида на фоликулометрия.
 Успех и стискам палци на всички дами!

# 326
AA разбирам те напълно, особено с малко дете не е лесно да тичаш по лекари, изследвания, да се буташ по лаборатории с риск да му лепнеш нещо,, и аз лично по тая причина не го правя и съм се пуснала по течението, и съм напълно ок. Та както си казала, почивате се, премисляте нещата и по-натам с нови сили 🍀

# 327
  • Замък сред облаците
Да, то и забременяването с малко дете е особено - примерно и с КЯ, и с БХ бяхме болни. Сега също изкарах нещо покрай някаква хрема на детето и мъжа ми, само че мен ме удари в гърлото. Та знае ли се въобще дали и това не е дало отражение…

# 328
  • На изток от Ада
Починете си , но и си почвайте изследванията, имаш доста А. И искаш три.
Аз исках 2 . Сега бих била щастлива и от 1 ама...

# 329
Здравей, дали не е късна и затова да не може да я хванеш и аз не бях успяла, но продължих до по-късен период и се оказа, че овулацията ми е 18-20ден при цикъл 28-30дена
АА, Дриймър, искрено съжалявам,момичета. Дано скоро гушнете здрави и кротки бебенца!
Аз не знам какво да кажа за себе си,не мога да хвана овулация с лентички и това е. Пия си иногинола + лекарствата за ИР, карам го на усещане и наличие на ЦС. Да видим..ще опитаме още малко и ако не стане,мисля да отида на фоликулометрия.
 Успех и стискам палци на всички дами!

Общи условия

Активация на акаунт