Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 169
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 330
АА и Алисън,  подкрепям ви момичета. Дайте си почивка и дано нещото се наредят.
За крос мач, проверих преди да пиша, след втория неуспешен трансфер в Надежда ни назначиха среща с имунолог и крос мач. Не излезе отклонение, взеха кръв и от двамата и казаха, че се изследва паралелно за съвместимост.

# 331
Благодаря, Mila.
АА, разбира се, че в момента е важно психически да се възстановите, така че мнението ми беше по-скоро за по-късен етап.
Иначе нека всеки да подхожда към забременяването както чувства за най-добре. Разбирам, че когато човек има едно дете има и други грижи и приоритети. Бъдете здрави на първо място. Heart

# 332
Здравей, дали не е късна и затова да не може да я хванеш и аз не бях успяла, но продължих до по-късен период и се оказа, че овулацията ми е 18-20ден при цикъл 28-30дена
АА, Дриймър, искрено съжалявам,момичета. Дано скоро гушнете здрави и кротки бебенца!
Аз не знам какво да кажа за себе си,не мога да хвана овулация с лентички и това е. Пия си иногинола + лекарствата за ИР, карам го на усещане и наличие на ЦС. Да видим..ще опитаме още малко и ако не стане,мисля да отида на фоликулометрия.
 Успех и стискам палци на всички дами!

Привет,възможно е,но от иногинола,мисля, предния цикъл ми се измести на 26 дни,та не знам. Ще следя и ще видим какво ще стане.

# 333
АА, много, много съжалявам за това развитие! Много се надявам и искрено ти пожелавам следващото забременяване - когато си починете и когато сте готови, да е до успешен финал! ❤️ Много прегръдки!

Дриймър, кураж и на теб! Дано това да е последният път, през който преминаваш през това!

# 334
АА, Дримър дано това е последен неуспех, следващото да е здрави бебета и усмихнато семейство и да не се бави много.

Аз за първи път от безброй месеци правих пиклив тест малко преди датата, че трябваше да си снимам зъбите и за всеки случай. Сега пък ми закъснява, сигурно е ЗФ.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 00:22 от Одри ♡

# 335
V_gs, оо, аз алкохола не го пия, защото ми вдига кръвното, не че не искам. Нямам никакви скрупули, че като забременяваме сме светици. Всичко с мярка 1-2 чашки вино или една биричка по никакъв начин няма да навреди, освен ако вече не сме бременни. Сестра ми бяха на една сватба, дето решила да си пийне, да тропне хорце, да скача за букета и после се оказа, че била бременна. Така че, здрав ембрион вятър не го брули. Живейте си живота Simple Smile

# 336
  • На изток от Ада
Това със здравният ембрион, не съм съгласна. Да сигурно ако няма друг проблем е така.
Обаче, аз имам един здрав ембрион след аборт, абортивен материал в Геника. Ми падна си, уж от хроничен ендометрит, но чак след аборта го откриха...

# 337
  • Замък сред облаците
Хайде, приключиха при мен нещата официално за има-няма 6 часа от почването на спазмите. Понеделник на АГ да ме види чиста ли съм.

# 338
Това си е жестоко.
Нямам думи.
Много съжалявам АА, Дрийм.

# 339
AA - това развитие ме шокира! Съжалявам! Ти знаеш какво да правиш най-добре от всички нас и най-добре познаваш себе си и нуждите си. Целуни и прегърни момченцето си днес още по-силно, а утре (когато си готова) действай! Каквото трябва, ще стане на времето си!

Dreamer, не губи вяра! Много се натъжих, че това не беше твоето чудо, но ако това не е било, то значи има нещо още по-добро! Моля те, пиши тук! Аз ще се моля за теб и ще хвърлям по едно око докато не прочета темата, която ти ще орисаш!

# 340
AA силни прегръдки! 💚

Салсера, абсолютно е така! Стискам ти много палци на теб, че отдавна ти е време да се изнасяш от тук! И не само на теб де🍀

Мен от вчера ме болят гърдите и са напрегнати, имам спазми и снощи ми прицапа, та явно скоро ще дойде. Още ми е горещо и пулсът става все по-висок, явно не е паднал напълно прогестерона. Ама и да закъснее ще е от ЗФ.

# 341
  • На изток от Ада
Аз леко прицапвам ...
Дали ако успея да пусна хормони ще покаже нещо за това прицапване...

# 342
Аз леко прицапвам ...
Дали ако успея да пусна хормони ще покаже нещо за това прицапване...

Наси това прицапване всеки месец не е добре. Вече ти казахме. Направи си цитонамазка ако не си правила скоро и виж дали нямаш някой полип.

# 343
Извинете за невежеството ,но кросмач не е ли нещо като кариотип ? Ние изследвахме кариотип и там всичко е наред .
Благодаря на всички за подкрепата и разбирането ! ❤️

# 344
  • Замък сред облаците
Не, съвместимост на кръвта е. Да не нападнат едните кръвни клетки другите. Подобно на проверката за съвместимост на органите като при донорство.

Общи условия

Активация на акаунт