Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 177
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 375
А този Кариотип се пуска само в клиника или го има и в обикновените лаборатории? Защото в клиниките тук със сигурност не го предлагат като изследване, а в лабораторията не знам точно с какво име да го търся.
Иначе е ясно, за пестенето на време, аз също съм си самоназначила някои неща, затова и казах, че въпросът ми е риторичен, защо се чака да стигнеш в дълбокото, че да ти ги назначат..

# 376
  • Замък сред облаците
Да, БХ предполагат проблем с качеството, а какъв проблем очаква да има мъжа освен незабременяване?!?! 

Вики, кариотип в Геника или в болница Лозенец. Обикновена лаборатория не.

# 377
Хей, mommy.
Как си? Радвам се, че се включваш.

# 378
А този Кариотип се пуска само в клиника или го има и в обикновените лаборатории? Защото в клиниките тук със сигурност не го предлагат като изследване, а в лабораторията не знам точно с какво име да го търся.
Иначе е ясно, за пестенето на време, аз също съм си самоназначила някои неща, затова и казах, че въпросът ми е риторичен, защо се чака да стигнеш в дълбокото, че да ти ги назначат..

Аз в надежда го пусках. Може и там или Геника. Надежда имат генетична лаборатория също.

# 379
Хей, mommy.
Как си? Радвам се, че се включваш.

Чудесно се чувствам, благодаря, че попита. Heart Тази седмица съм на втора ФМ в 21 г.с и времето си лети... Вече измислихме име на младежа и някак започва да ми изглежда все по-реално всичко. Спомням си в каква дупка бях изпаднала покрай опитите и колко безнадеждно ми изглеждаше всичко тогава. Сега изобщо не приемам за даденост тази бременност, но пък имам и много повече притеснения свързани с нея. Често ви чета и се надявам скоро да не виждам познати никове тук. Flowers Four Leaf Clover

# 380
Вики, ние преди два месеца в Лозенец пускахме кариотип. Много сме доволни, имаше и снимка с хромозомите, че не във всяка лаборатория, която правят изследването дават такава снимка. Иначе и в Надежда и Геника може, като в Геника е доста завишена цената.

Еха, mommy, повече от половината вече си минала, как бързо лети времето!

# 381
Момичета, идвам да ви наръся със син прашец! Blue Heart

Чета ви и стискам палци на всички! Хайде да се сбъдне заглавието и да има бум от две чертички в темата!

# 382
Mommy 🤗 Горям боец се оказа този младеж ❤ Чакам те скоро да ни замеряш с памперси 🌺
Момичета , при нас също 5 год няма оплождоне , но при инвитрото всичко ни се оплоди , но бяхме ИМСИ .

# 383
  • На изток от Ада
Вики, ние преди два месеца в Лозенец пускахме кариотип. Много сме доволни, имаше и снимка с хромозомите, че не във всяка лаборатория, която правят изследването дават такава снимка. Иначе и в Надежда и Геника може, като в Геника е доста завишена цената.

Еха, mommy, повече от половината вече си минала, как бързо лети времето!
И аз казах на суфорумка за Геника, заради това! Не не послуша пуснаха в Съниво....

# 384
Mommy, грабя от прашеца! 🩵

Сега потърсих пак и видях, че и в cellgenetics, където правят пренаталните, също имат кариотип и е по-ниска цената от в Геника. И там би трябвало да ок според мен. От там мисля, че някъде в чужбина ги пращаха за изследване.
При нас Геника работи само след обед и е някаква лудница, чака се много и гледам колкото мога да я избегна..

Съншайн, стискам ви палци и за успешна имплантация! 🍀

# 385
Кариотипът в Геника се водеше Хромозомен анализ, нали така? 320 лв на човек не е малко…
Ние ще действаме със спермограма този месец, но може би е Неовитро, че е малко по-спокойно. Следваща стъпка е точно кариотип, после имунологични за мен и най-накрая биопсиите. Ако СГ обаче се окаже ок, не мисля да спираме опитите.
Иначе много сладко ми стана за момчето, дето не искал да прави спермограма, щото всичко му било наред 😬

# 386
  • На изток от Ада
Ние в Надежда платихме 250 лв на човек за кариотипа

# 387
Аз ще бъда малко груба, но при изказване " СГ няма да правя, щото всичко ми е наред", на 99.9% щях да си търся друг мъж. В целия процес по забременяване е повече от редно и ясно, че трябват усилия и желание и от двете страни.

# 388
  • На изток от Ада
Вики , Геника тук също беше от 14 ч. Закрита е вече...

За момчето съм изтървала. Но в Бг е тъй. Мф не му обръщат внимание дори репруктивен АГ.
Всичко му е наред ,а ? От къде знае ?

# 389
Angio , повечето мъже са така 😆 ММ също съм го ръчкала за първата СГ , в последствие разбра колко е важно и ходи без проблем . Първоначално обаче и той не смяташе за необходимо .

Общи условия

Активация на акаунт