Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 189
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Съншайн и аз така мисля... Сенкова с епритесняваше да не изтече заповедта и да изгубим някой и друг трансфер, ама на мен ми е по-важно да има какво да трансферираме...

# 406
Шантал, напълно подкрепям! Идва момент, в който спираш да бързаш, защото виждаш, че и да бързаш, няма полза. Да знаеш за себе си, че си направила всичко, което зависи от теб за тази процедура и да не съжаляваш после, че не си изчакала някой друг месец! 🍀

За СГ, ММ направи първата още в началото на опитите ни, защото вече беше на 37 и на него му беше интересно какво ще излезе. Не е било каране, а само му казах, защо не направиш СГ и той каза, че също го е мислил. И понеже тогава бяхме още прохождащи и невинни по темата, я направихме в обикновена лаборатория (даже на едно с тест за ковид, който излезе +) и му я разчете уролог. Следващата му я назначи репродуктивен и също нямаше драма да я направи. За пушенето е друг въпроса, че ту ги намаля, ту не, ама не мога да искам да е перфектен във всичко.
Като цяло са по-сложни мъжете с всичко, свързано с медицина, но като виждат какво правим ние (жените) за да имаме и двамата дете, би трябвало една СГ да не стои изобщо като въпрос, да се прави или не.

# 407

Здравейте! Как ви се струват резултатите? Прогестврона не е ли висок? Последна М на 15.05.2024 г.

# 408
  • Замък сред облаците
Ако е здрава бременност и по-висок ще става. Честито.

# 409
Тихичко честито, unicorn. Според мен са ти супер резултатите!

# 410
Много ви благодаря, момичета! Дано всичко е наред! Нека ви се връща на всички!

# 411
Дами здравейте, понеже знам, че повечето от вас са доста запознати с нещата идвам малко да се допитам до вас за съвет.
Имам две бременности: първа- кухо яйце ( или мнооого малко изостанало образование) аборт края на 9гс септември 2023, втора-спряла сърдечна дейност 9гс (синдром на Търнър) февруари 2024.
Имаме направени изследвания за:
Тромбофилия: като бях на терапия с клексан втората бременност
Вит: Д, Б12, фолиева, желязо-като ги приемам и от януари са в норма ( като продължих приема и сега ще пусна нови изследвания)
Разширена СГ: брой и подвижност доста добре, морфология 5,5%
Кариотип: при мен всичко е наред, ММ има малко по-къса Ухромозома, но генетика каза, че това не е проблем и е нормално.
Подновихме опитите и исках да попитам дали според вас трябва и някакви други изследвания да пуснем, понеже въпреки, че си казвам когато му е врмето ще се случи вътрешно доста се притеснявам и този месец цикъла ми закъснява втори ден правих си тест и е отрицатален пък в долната част на корема имам малко странни болки като опъване понякога и към яйчниците и малко се притеснявам.

# 412
  • Замък сред облаците
Хей, на СГ пускахте ли ДНК фрагментация? (Не помня коментирахме ли в другата тема). Мисля че тя ви е важна в случая.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 15:45 от АА

# 413

Здравейте! Как ви се струват резултатите? Прогестврона не е ли висок? Последна М на 15.05.2024 г.
Според мен са чудесни резултатите. Прогестеронът си е супер, даже може и да се вдигне още. Моят беше над 90 в началото. Тихичко честито и да е до финал🍀🍀🍀

# 414

Според мен са чудесни резултатите. Прогестеронът си е супер, даже може и да се вдигне още. Моят беше над 90 в началото. Тихичко честито и да е до финал🍀🍀🍀

Много благодаря! Дай Боже! 🍀❤

# 415
Днк фрагментация не сме, казаха, че за момента нямало нужда пък дори да излезе не много както трябва пак трябвало да се пият витамини и да се подобри начина на живок както нещата за морфологията. Аз даже още като отидохме за СГ исках и дветв наведнъж и момичето също ни каза, че нямало нужда за изначало и оставих така нещата. А дали може да се направи нещо превантивно все пак за подобряване/ поддържане на добро ниво
Хей, на СГ пускахте ли ДНК фрагментация? (Не помня коментирахме ли в другата тема). Мисля че тя ви е важна в случая.

# 416
  • На изток от Ада
ДНК нз с начин на живот и витамини оправя ли се.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 22:04 от nasito8988

# 417
ДНК фрагментацията много трудно се подобрява. Ако човек води много нездравословен начин на живот - western diet, заседнал начин на живот, тютюнопушене, алкохол и/или наркотици, промени в начина на живот могат да доведат до промени. Иначе трудно.
Моя мъж сега успя да свали с добавки и цялостно подобряване на нивата на някои хормони и витамини 4% за 3м, но свали от 39.37% на 35.29%, което пак е прекалено голям процент, a когато правихме инвитро оплождането преди 3г6м беше с 41%. И на мен тогава репродуктивната ми каза, че няма смисъл да я изследваме, но аз го накарах да я пусне и добре че, защото в крайна сметка ембриолозите избраха техниката за подбор на сперматозоидите базирано на нея.

# 418
  • На изток от Ада
Аз все още нямам МЦ утре ми е датата. Прицапва кръв или оранжево.

# 419
  • Замък сред облаците
ДНК фрагментацията е важна, когато има няколко неуспеха и единият е доказан синдром. Освен това може да има и други етиологии и обичайно не са с хранене и добавки свързани, както са казали момичетата.

Минах аз през АГ. Моето тяло е отличник по самоизчистването. Да чакам МЦ след около месец. Преди да успея да попитам ми препоръча имунологични да направя точно заради потенциала за повишени НК клетки. Потвърди всичко, което 2402 каза като възможности. ❤

Значи наесен-зима ще пусна изследвания като решим да подновим опитите.

Едит: Мацките, които минахте през доц. Михайлова, колко струваха имунологичните? Само се информирам.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 17:41 от АА

Общи условия

Активация на акаунт