Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 209
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 480
Уж имало мъничъки Ф, но нещо не е много обнадеждаващо това, което се видя, та ще видим утре с хормоните какво ще покаже. Това ми се случва за първи път- досега цикълът винаги е бил редовен.
Всичко започна след цветната снимка.
В началото на м.Май я направих. След нея последва близо 10 дневен цикъл. Сега пък закъснение. Всичко се разбърка....

# 481
Някаква стимулация правила ли си последните месеци ? Не се шашкай ако ти излезне високо ФСХ и нисък Естрадиол , някакъв дисбаланс се е получил за да не ти идва менструацията .

# 482
Правих през м.Март в Селена.
Но последно пусках хормони миналия месец и бяха ОК, а сега.... Cry
Последния месец пиех доста пшенична трева- от тази на прах...., да не би да съм прекалила, но аз знам, че тя по-скоро смъква ФСХ

# 483
Патенце, а тест прави ли Simple Smile ?

# 484
Не съм запозната с пшеничната трева , знам само , че се препоръчва при високо ФСХ . Изчакай си хормоните и спрямо тях док ще прецени какво да се предприеме . Аз също съм се видяла в чудо с моите ЗФ , пак съм на Регурон , просто приех ситуацията .

# 485
Тест напълно -
Аз преди години, когато правех ЗФ, само Регулон ме оправи.
Лошото за мен в малкия град е, че утре като пусна хормони, ще излязат вечерта след 18: 00ч.

# 486
Да , ама аз задържам фоликули и след пункция 🤦🏼♀ Не знам какво да кажа вече за моите яйчници 😄

# 487
Пусни един Пролактин. На мен от високо Пролактин един път ми закъсня 15 дена.

quote author=patencce1 link=topic=1663155.msg48150797#msg48150797 date=1718105066]
Аз днес бях на преглед- 9 дни закъснение на цикъла. Няма задържан фоликул, лигавица е 16 мм. Утре сутринта ще пусна FSH и Естрадиол.
Да не се окаже менопауза Cry
[/quote]

# 488
Разписвам се с М от преди малко, нямах големи надежди, но все пак ми стана криво. Sad

# 489
Монита, съжалявам! Заедно ще вървим този месец и на мен преди малко ми дойде. Ама аз вече се наревах след отрицателния кръвен.
Много странно, защото МЦ ппц ми е 28-29 дни, с О н-а 14-15ти, днес е 29ти, обаче инсеминацията беше преди 17 дни. Имах поставен овитрел за таймиране. Предните пъти пак така на инсеминациите, правили сме ги на 12-13 ден, а Ц е идвал на 29ти. Не мога да разбера, О ли не е била когато са я таймирали, от овитрела или всичките пъти съм имала ЗФ..

Патенце, стискам палци да е моментен хормонален дисбаланс. Не се настройвай за лошото 🙂

# 490
V_ge , вие проследихте ли дали се е спукал Ф  ?

# 491
Този път бяха 3 фоликула, 2 се спукаха малко преди процедурата, третият остана задържан. Предните месеци не са ме викали след О. То и този не ме извикаха де, аз отидох, защото бях сигурна, че не се е спукал..

# 492
A приемаш ли някакъв прогестерон?

Монита, съжалявам! Заедно ще вървим този месец и на мен преди малко ми дойде. Ама аз вече се наревах след отрицателния кръвен.
Много странно, защото МЦ ппц ми е 28-29 дни, с О н-а 14-15ти, днес е 29ти, обаче инсеминацията беше преди 17 дни. Имах поставен овитрел за таймиране. Предните пъти пак така на инсеминациите, правили сме ги на 12-13 ден, а Ц е идвал на 29ти. Не мога да разбера, О ли не е била когато са я таймирали, от овитрела или всичките пъти съм имала ЗФ..

Патенце, стискам палци да е моментен хормонален дисбаланс. Не се настройвай за лошото 🙂

# 493
V_gs даже не мога вече и да се разрева, но пък поне разбрах колко дни след спирането на Дуфастона ми идва. Сега се чудя да го броя днес за първи ден, реално си текна веднага както трябва, но пък беше към 4 и нещо следобед. На 16-ти ден почвам пак да го пия и така. Вече сякаш нямам търпение да минат тези три месеца с Дуфастона за да предприемем по-сериозни действия, ще видим Сенкова какво ще предложи.

# 494
Аз го броя първи днес, не, че има някакво значение, този месец ще е свободна програма. А на теб за какво са ти изписали дуфастон?

Ванила, на мен не ми изписват, досега не съм пила, но и прогестеронът ми последните 2 месеца беше много висок 7 дни след О.

На мен ми дадоха по-ранен час - за след месец за Станулов, което е супер! Да можем да направим каквото иска, докато е в отпуска. Сега вместо дните до О и Ц, ще броя дните до прегледа. Да внеса малко разнообразие в броенето 😀

Общи условия

Активация на акаунт