Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 212
  • 1 032
  •   3
Отговори
# 495
  • На изток от Ада
Браво Вики! Дано го харесаш като док!

# 496
Аз го броя първи днес, не, че има някакво значение, този месец ще е свободна програма. А на теб за какво са ти изписали дуфастон?

Ванила, на мен не ми изписват, досега не съм пила, но и прогестеронът ми последните 2 месеца беше много висок 7 дни след О.

На мен ми дадоха по-ранен час - за след месец за Станулов, което е супер! Да можем да направим каквото иска, докато е в отпуска. Сега вместо дните до О и Ц, ще броя дните до прегледа. Да внеса малко разнообразие в броенето 😀

Ще го харесате! Днес имаше статия и момичетата писаха, че афродита е с най висока успеваемост живо родени деца за 2023 година!

# 497
  • На изток от Ада
Ами суфорумка не го хареса.

# 498
Е , те докторите не са божества , не може на всички да се харесат 😆

# 499
Ами суфорумка не го хареса.

Това са много рядко да не го харесат. Лично според мен са малко лекарите като него. Не малко време вече съм при него. На разположение е винаги за всякакви въпроси глупави или не. Личния му телефон имам. Никога не ми е казал не ми пиши или не ми звъни. И събота и неделя съм писала.

# 500
  • Be realistic - plan for a miracle.
Наблюдавайки мненията последната половин година (докато си проучвах за лекар), сякаш повече не го харесват момичетата с НЯР/ИЯР, тъй като доста бързо ги праща за донорска яйцеклетка.

# 501
  • На изток от Ада
Аз пратих много жени към Станулов...
На мен ми се скара веднъж. Да само веднъж ходих и му писах на имейла. Като той му каза пиши на Вайбър.
Писала съм...
Но ми се скара , че му пращан изследвания в събота! Обърках се , беше ми назначил пролактин, та му го показвам ... Понеже аз в събота го изследвах

# 502
Наблюдавайки мненията последната половин година (докато си проучвах за лекар), сякаш повече не го харесват момичетата с НЯР/ИЯР, тъй като доста бързо ги праща за донорска яйцеклетка.
И това не знам колко е вярно. Имам приятелка забременя и роди на 40 при него. Никога не й е говорил за донорска. Амх 0.59

# 503
О вярно, V-gs, сетих се като написа. Еми нямам друго обяснение освен високия прогестерон за дългата лутеална при теб. Simple Smile

Аз по някакво чудо се сдобих с час за д-р Ангелина Недялкова. Още миналата есен бях заявила и взеха, че ми се обадиха сега. Да видим дали ще измили нещо за подобряване на фертилността ми.

# 504
Аз също го харесах д-р Станулов на първо четене, въпреки че имаше няколко изказвания, дето никак не бяха професионални.
Но после с една постъпка ме отблъсна.

И аз имам и личен и службен тел на лекарката ми. Много рядко нещо да и пиша - процесите в Надежда, не изискват постоянна комуникация с лекаря. Което ги прави, ако не друго добър работодател в това отношение.

# 505
Аз също го харесах д-р Станулов на първо четене, въпреки че имаше няколко изказвания, дето никак не бяха професионални.
Но после с една постъпка ме отблъсна.

И аз имам и личен и службен тел на лекарката ми. Много рядко нещо да и пиша - процесите в Надежда, не изискват постоянна комуникация с лекаря. Което ги прави, ако не друго добър работодател в това отношение.

Аз пък не харесвам докторите в Надежда, иначе лабораторията им е супер и болницата, ама докторите са като роботи. Всеки има право на мнение Simple Smile

# 506
  • На изток от Ада
Аз също не харесах док в Надежда
Аз й писах преди преглед . Питах я какво ще ми прави и не ми каза , викам страхлива съм... И не ми направи офис хистероскопия. Даже не ме пита на място....
Понеже аз не чувам ок и ММ говореше. Исках да се подготвя психически за офис хистероскопията...
Разбира се и заради д-р неща не харесах.
Сега с тоз акъл бих отишла при Станулов, Калчев....

# 507
Сенкова ми го изписа, заради дебела лигавица, след като не видя нищо на хистероскопията и биопсията не показа нищо.

Аз го броя първи днес, не, че има някакво значение, този месец ще е свободна програма. А на теб за какво са ти изписали дуфастон?

Ванила, на мен не ми изписват, досега не съм пила, но и прогестеронът ми последните 2 месеца беше много висок 7 дни след О.

На мен ми дадоха по-ранен час - за след месец за Станулов, което е супер! Да можем да направим каквото иска, докато е в отпуска. Сега вместо дните до О и Ц, ще броя дните до прегледа. Да внеса малко разнообразие в броенето 😀

# 508
Жаки Стискам ти палци и следя с очакване за положителния тест! 💗
Станулов си разбира от работата и според мен, колкото и да съм се напрягала и аз понякога на някои ситуации, ще му се доверя и за нашия инвитро опит, защото виждам професионализмът и отношението му към работата в цялостната картинка.

# 509
Аз съм от големите фенове на д-р Станулов.   Преди него минах през 3 други клиники и само той ми вдъхна доверие. Неговия подход за мен е логичен, а аз точно това търся - да виждам и разбирам смисъла от действията и да съм съгласна с логиката им.

Общи условия

Активация на акаунт