Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 227
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 540
Има, на мен ми препоръча калолечение, акупунктура, мисля че и боуен терапия помага. Както и пиех аспирин протект известно време и имаше промяна.

За мен лично повишения кръвоток не е доказано какъв ефект има върху имплантацията. Ако ти е повишен какво ще стане като забременееш?

# 541
Наси, жената на Калчев се занимава с това, да, не е панацея, но за сметка на всичките кръвни изследвания плюс всички останали ужасни интервенции, които се правят, терапията при нея си беше най-приятното нещо на света, малко глътка свеж въздух и релаксация.
 Аз сама си отидох при нея, никой не ме е пращал. Ходих март месец, точно, когато забременях, както вече бях споделила. Дали това е помогнало, или не - не знам. Но по форумите има страшно много жени, които споделят опита си точно с нейната терапия или само с акупунктура.
А всъщност наистина какъв е проблемът с кръвотока, толкова е силен, че пречи на имплантацията ли 🤨аз пък си мислех, че точно трябва да е хубав, за да има такава и да няма драми с бременността после. Ако се приема аспирин, не става ли още по-силен?
Аз между другото с тази бременност изобщо  не спазвах назначената от доц. Русев всепозната терапия, Тончев ми каза да не пия аспирин и да не вливам никакъв интралипид, послушах го, започнах директно с клексана и се радвам, че му се доверих.
За пръв и последен път пих аспирин и влях интралипид точно, когато направих биохимичната, не казвам, че е било от това, но е факт, че и не помогна особено, за мен си беше пари на вятъра.

# 542

За мен лично повишения кръвоток не е доказано какъв ефект има върху имплантацията. Ако ти е повишен какво ще стане като забременееш?
Напротив свързва се с имплантационни неуспехи, после ще потърся и постна проучването, включително и върху ivf пациентки

# 543

Напротив свързва се с имплантационни неуспехи, после ще потърся и постна проучването, включително и върху ivf пациентки

Да, но явно не се случва при всяка една жена. Има жени си забременяват с такъв кръвоток.

# 544
Разбира се, както и с намален

# 545
2 дни преди цикъл мога да пусна кръвен тест, нали? Имах розово зацапване във вторник, та исках да изчакам няколко дена, но днес мисля да пусна вече 😄

# 546
Сега си погледнах амбулаторния лист от Калчев и при мен пише , че е увеличен кръвотока .

# 547
2 дни преди цикъл мога да пусна кръвен тест, нали? Имах розово зацапване във вторник, та исках да изчакам няколко дена, но днес мисля да пусна вече 😄
Можеш да пуснеш, ако нямаш търпение. Късмет и положителен резултат🍀

# 548
На мен ми обясни, че когато е силен кръвотока се създава някакъв вид избутване (изтласкване) на ембриона и пречи на имплантацията. Това, което с прости думи ми обясни доктор Калчев беше това или поне това схванах аз. Аз имам биохимични и при мен имплантацията е проблем и заради това, Калчев доста държеше да я нормализираме.

# 549
Аз си мислех, че е супер да има много кръв там... Сега ще си търся и моя лист от Калчев да видя какво е писал.

Няма край това дълбане и търсене на проблем. Толкова ми писна вече... 😅

# 550
Да и аз мислех, че е хубаво. Дори това е една от причините, поради които започнах да ходя на акупунктура Grinning
Аз сега пия Кломифен, за който пък знам, че може да изтъни лигавицата, така че май сега би ми бил добре дошъл повече кръвопоток...

# 551
Да и аз мислех, че е хубаво. Дори това е една от причините, поради които започнах да ходя на акупунктура Grinning
Аз сега пия Кломифен, за който пък знам, че може да изтъни лигавицата, така че май сега би ми бил добре дошъл повече кръвопоток...

Кломифен съм пила три пъти и никога не ми е изтънявал лигавицата

# 552
Момичета, да дадете мнение по следния казус Rolling Eyes
Скрит текст:
Миналият цикъл на 1ви или 2-ри ден бях на преглед и се видяха два фоликула от по 10мм в двата яйчника, съответно имах хубава ЦС, положителен тест за О и болки в десен яйчник. Винаги, когато тези три обстоятелства са били налице на преглед след това се е потвърждавала О.  Дойде ми с един ден закъснение.
Днес бях на преглед ( 6-ти ден от цикъла съм и се видяха няколко малки фоликулчета и един 15мм, който според АГ всъщност е задържан от предходния цикъл. В ляв яйчник няма никакви.... Та възможно ли е да не е задържан, а доминантен, имайки предвид мм, с които растат на ден, а и мин месец плюс тестът беше на 11 ден, което съвпада що годе с 10мм на Първи или втори ден /не помня точно/?
Така или иначе, сега ще почна с тестването за О по-рано и ако има плюс тест някой от следващите дни ще е ясно. Някаква моя теория, като отделно вчера се зачудих защо бях толкова нервна и ми стана лошо, а това по принцип са ми симптоми на предстояща О.

# 553
Относно кръвотока има някаква норма, май трябваше да е под 3 числото (каквато и мерна единица да е) Калчев и ми показа и ми измери и обясни, ама специално за кръвотока не запомних подробно, че 100 неща бяха на прегледа. Обясни точно това, че се получава изтласкване от силния кръвоток, както вече писах. Може би да не е генерална причина или пък да е доказано, ама при мен всичко дребно в комбинация, може да играе роля, така че взех мерки. Той ми каза и че заради истмоцелето е допълнително повишен кръвотока, сега след"ремонта" може и да се е коригирал още.

Въпреки че имам доста зацапване вече 2 месеца по-късно, та не знам какво ще ми каже на прегледа.

# 554
  • На изток от Ада
Кога ти е прегледа Голдън?

Аз ми е криво! Но няма да ви занимавам с мойте истории..

Общи условия

Активация на акаунт