Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 918
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 555
Snowflake , аз също съм нямала проблем с лигавицата при прием на кломифен .
Ангио , според мен не е задържан Ф . Аз от януари месец правя ЗФ . На 2-3 ден от новия МЦ са огромни , по 25-30мм . Твоя Ф от 15мм на 6-ти ден по-скоро да е доминантния . Щом на 2ден са ти по 10мм , съвсем нормално е на 6/ти ден да е 15мм .

# 556
След месец чак, ама след МЦ имах зацапване до 10-11 ден, миналия МЦ имах и около О и преди да ми дойде пак. Като цяло е повече от преди, не сме имали възможност да пробваме, както си трябва заради О от дясно. Правим опити, ама за мен лично шанса е нищожен без тръбата, не че не се знаят и такива случаи де, ама ми се искаше да имаме опит от ляво преди прегледа, за да видим тази течност пречи ли пак. Не знам от операцията ли е още или трябва още да се реже и коригира.. ама ме притеснява това зацапване..

Сноуфлейк, аз също не съм имала проблем с лигавицата от Кломифена, имах обаче доста сухота при самите опити и ми беше дискомфортно.

# 557
Благодаря за отговорите, момичета! Дано и при мен няма проблем с кломифена. Аз заради предстояща инсеминация го пия, но все пак ще си направим и някой друг опит вкъщи. Миналият месец бях на Летрозол и от него бях доста суха, почти никакво ЦС, така че напълно очаквам и сега да е така Sad Имам още от Преферт гела.

Дано да успеем с процедурата този месец, че миналия само където ги пих тези хапчета. Имах само един фоликул и отмениха инсето, защото беше от левия яйчник, където тръбата не ми е ок. Другата седмица ще видим какво е положението.

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 15:32 от _snowflake_

# 558
Стискам ти палци, ама Кломифена при мен също правеше само по един фоликул, но го пиех в минимална доза.

# 559
Стискам ти палци, ама Кломифена при мен също правеше само по един фоликул, но го пиех в минимална доза.

При мен 6. Явно е до организъм. Пих го 5 дни по 2 хапчета

# 560
При мен 5фоликулчета тръгнаха с кломифена . С Летрозола - 2 .

# 561
Аз пиех 5 дни по 1 на ден, ама при мен беше целта да раздвижим десния яйчник малко. Като си гледам О тези месеци може би пак трябва да пробваме със стимулация и ми се искаше да опитам с Летрозол, ама ще видим какво ще кажат на прегледа.

# 562
Голдънче , аз го пих 2х1 за 5 дни .

# 563
И аз съм 2х1 за 5 дни. Дано да имам повече и все нещо да нацелим от дясно Hands Pray

Станулов ми разказа за жена, която с Кломифен имала 12 и директно преминали на инвитро. Аз на толкова не се надявам, но дано поне 2-3.

# 564
Аз имам розово зацапване, може би утре ще ми дойде МЦ.
Повече или по-малко всеки път се натъжавам като видя МЦ.

# 565
И на мен ми е доста тъжно напоследък, ентусиазма ми си замина накъде.. Вече направихме 2 години неуспешни опити и започнахме 3тата, доста демотивирано ми е напоследък и изобщо нямам чувството, че скоро ще имаме успех.

# 566
  • На изток от Ада
О при мен са 8г, от първият аборт, 2г от последният. Около МЦ съм мн чувствителна... И без опити

# 567
Аз малко ви изтървах, но стискам палци на всички в процедури, пред овулация или чакащи за тест!

Минавам и аз да се оплача. Тръшна ме някакъв вирус, три дни не можах да стана от леглото. То не беше главоболие, болки в тялото, 2 дни замаяност, после повръщане и други стомашни неразположения...чак днес, на 4тия ден мога да се движа и да седя седнала. И на този фон вчера и днес тестовете ми О за положителни. Въпреки, че усещам нещо в ляво много се надявам да са фалшиво положителни, защото съм дехидратирана и урината, с която тествам е много концентрирана. Ако са реално положителни съм двойно прецакана - първо, че изпуснахме месеца, в който О е от страната  с тръба, и второ, ще ми дойде точно деня преди да заминем на море...
И при нас септември стават 2г опити, хич не се надявам на успех преди това като знам каква ми е програмата на занапред.

# 568
При нас септември ще станат 4 години, макар че и с доста почивки последната година, така че по-скоро се равняват на 3 години опити. Минаха 5 месеца от последния ми А, два от които са опити вече. И аз все повече се изморявам и губя надежда, но продължаваме напред. Кураж и на вас, момичета! Heart

# 569
Нормално е да се чувстваме така, момичета. И при нас септември стават две години, от които реално имаме 8-9 месеца опити. Като започнахме си мислех, че вече ще гушкам бебе, ама ето… друг ни е пътят явно.
Нормално е да ги изживяваме тия неща, колкото и да сме силни, да гледаме реалистично на нещата и т.н. Аз с последната БХ от началото знаех, че няма да го бъде, и въпреки това ми беше много мъчно. Отделно аз съм на 37 вече и започват да се прокрадват разни мисли “ами ако никога не стане”. Така че много сила трябва наистина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт