Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 32 487
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 60
  • Замък сред облаците
И зиртек става, сходни формули са. Ама какви българки сте без алергозан вкъщи 😁 Сега ще кажете, че и крем здраве нямате 😁

# 61
Аз съм за фенистил маз, ксизал са ми давали да пия иначе. Прилича ми на нещо алергично, такива ми излизат на мен понякога и от храна (яйца).
Момичета, вчера бях на ЯМР на хипофизата и днес ми излезе резултатът. Освен че имам микроаденомче на хипофизата, пише, че имам лезии в резултат от левкоенцефалопатия. Пише много страхотии за това нещо второто и съм много притеснена. Сега ще търся сигурно добър невролог, но някой друг имал ли е такова нещо? Направо не знам. Ходя за едно, откривам 101... Отчайвам се вече...

# 62
Салсера, преди си ходих с ериуса навсякъде. Аз бях с широкоспектърна алергия, която излекувах почти напълно с билки.
Сега погледнах, защото последния път ЛК ми изписа нещо по-различно точно за обрив. Фортекал се казва.

Микмар, ако в момента не приемаш прогестерон ти е добър резултата. Имала си О.

# 63
  • Замък сред облаците
Гери, на първо време отхвърли възможността тези изменения да са в резултат на дефицит на Б12 и разговаряй с невролог за други възможни причини.
Също така, нали си сигурна че не е останало от чужд резултат описанието?

# 64
Ами нямам идея това за другия резултат, не мога да кажа. Моето име пише, а и е в известна лаборатория. Приемам вече половин година б12... Не знам, ще търсим причината...

# 65
  • Ст Загора
Гери, ей кофти търси добър док.

# 66
За Невролог съм чувала, че най-добрите са в Св. Иван Рилски в София. Колкото и да е добра лабораторията е хубаво и специалист да си каже мнението. Ако трябва и с лекар в Турция се консултирайте.
Стискам палци всичко да се развие по най-добрия за теб начин.

Аз съм за фенистил маз, ксизал са ми давали да пия иначе. Прилича ми на нещо алергично, такива ми излизат на мен понякога и от храна (яйца).
Момичета, вчера бях на ЯМР на хипофизата и днес ми излезе резултатът. Освен че имам микроаденомче на хипофизата, пише, че имам лезии в резултат от левкоенцефалопатия. Пише много страхотии за това нещо второто и съм много притеснена. Сега ще търся сигурно добър невролог, но някой друг имал ли е такова нещо? Направо не знам. Ходя за едно, откривам 101... Отчайвам се вече...

# 67
  • Ст Загора
Мацки мнение. На една приятелка

# 68
Алисе, аз съм се насочила към Мавров в Пловдив. Мъжът ми беше ходил при него и остана много доволен и смятам, че е сериозен лекар. Утре ще звънна за час, да видим за кога ще ми даде.
Благодаря за хубавите думи. Аз все още не съм загубила надежда Simple Smile

# 69
Честита нова тема и от мен! Да е изпълнена с много положителни тестове и добри новини Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
На всички, които правят опити и чакат резултати, желая търпение и късмет, дано този е вашият месец.
На вече бременните лека и безпроблемна бременност до финал.
Аз си взимам от прашеца и от положителната енергия.
Бях обещала да споделя какви са резултатите при мен.
Скрит текст:
Кюретажа беше на 28.05., изключително бърза и безболезнена процедура. След това не съм усещала болка или някакъв дискомфорт. Пуснах генетични изследвания за тромбофилия и занесох абортивен материал за изследване. Днес излезна резултатът, оказа се синдром на Търнар.
Оставям по-долу и резултатите, ако някой може да коментира генетичните, ще съм благодарна, тъй като още не съм се срещала с лекар.

# 70
Believe, радвам се, че всичко при теб е минало възможно най-леко!
Пожелавам ти и пълно емоционално възстановяване и скоро да се върнеш в редиците ни! Heart

Скрит текст:
Аз също съм с хетерозиготни по PAI и ACE. Назначена ми е терапия от натаспин преди положителен резултат и аспирин протект след такъв. Любопитно ще ми е да кажеш и ти след като минеш през хематолог каква терапия са ти изписали. За синдром на Търнър не знам дали се дължи на случайност или на нещо друго, но бих ви препоръчала с мъжа ти да пуснете кариотип, а той да пусне СГ с морфология по Крюгер и задължително ДНК фрагментация (SDI).

# 71
По отношение на кариотипа- пуснахме във СИНЕВО преди повече от месец и половина. Първо ни казаха, че резултат ще има на 13 Май, после звъннаха и се извиниха- дадоха нова дата 29 Май. После ни казаха , че имат технически проблем и мениджъра ще се свърже с нас. Вече е 5 Юни и никой не ни е потърсил. Звъним всеки ден и ни казват, че само мениджър може да ни даде информация- на тях им е казано, че имат проблем с партньорката лаборатория, която прави въпросното изследване Rage

# 72
  • Замък сред облаците
Не че нещо, ама защо не го пуснахте в лаборатория, която го прави в България? Синево изпращат в Германия.

# 73
На мен Генитик от Майчин дом ми каза да пускаме в Геника, ако решим. Ние се отказахме тогава. Иначе искахме да пуснем при тях в МД, но се оказа, че вече не правили това изследване.

# 74
Белийв, ти беше с донор, доколкото помня? В такъв случай си направила каквото трябва и причината е установена. Следващата ти стъпка е инвитро, това ти беше 4та инсеминация, ако не се бъркам? Задължително направи ПИД тогава, защото няма как да си 100% сигурна какъв е мъжкия материал. Този синдром, доколкото съм чела тук, често е в следствие на лош материал. Пожелавам ти много успех! 🍀

А аз мога ли да попитам, този кариотип какво представлява и за какво се назначава? На нас досега не са ни го споменавали изобщо като възможност да излезе нещо при такова изследване. В интернет бях чела, ама нещо не ми стана ясно.

Общи условия

Активация на акаунт