Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 32 408
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 45
Шантал, не си сама 😀 И ние имаме “проблем” с биричката, ама и вече 3ма доктори (мъже!) му казаха, че няма проблем да си пийва..

Феърлес стискам палци! 🍀

Аз мога да споделя от нашия опит със СГ (защото с успешни опити не мога да се включа). Та, първата я прави на 5 дни въздържание, имаше по-голямо количество, общият брой беше по-голям, но % подвижни по-малък. Втората на 3 дни въздържание - по-малък общ брой, но по-голям % подвижни. И като се дръпне чертата идваше почти 1/1 бр. подвижни.

# 46
Запис и от мен, благодаря на rave за пореден път за прекрасно оформената тема!
Dreamer, грабя прашец и пожелавам лека бременност и пухкав финал!
И на нас ни препоръчват опити през О като съм ходила на фоликулометрия, включително и днес измерихме 19,5 мм фоликул и АГ препоръча днес, в четвъртък и в събота контакти. Този път ще мога да отида следващата седмица да видим дали се е спукал фоликула навреме.
Успех на всички момичета, дано да имаме много положителни тестове в тази тема! Heart

# 47
  • София
Шантал, не си сама 😀 И ние имаме “проблем” с биричката, ама и вече 3ма доктори (мъже!) му казаха, че няма проблем да си пийва..

Пф... Сенкова предложи да мина на неговият режим Grinning

# 48
Много ви благодаря момичета за коментарите, придобих малко повече представа.

# 49
  • Ст Загора
Днес пък имам нещо като сапол
... Еднократно. При душ.

# 50
Момичета, помагайте, тази сутрин ми излезе ето това розово петно, а няколко часа по-късно и другото до него. Не ме сърби, не ме боли. Имах подобни и по краката, като едното вече го няма, а другото сега завяхва, но те ядски ме сърбяха и дори съм сигурна, че бяха от ухапване, защото го усетих през дънките. А това сега не ме сърби, не съм усетила нещо да ме хапе. Сама съм вкъщи и се побърках с моите паник атаки, чета за розов лишей, за кърлеж и какво ли не. Аз съм алергична, с доказан невродермит , атопичен дерматит (не знам дали е същото). Някоя от вас имала ли е подобно?

# 51
Салсера, прилича ми на уртикария.

# 52
Пий един Алергозан довечера и сутринта ще си 6 точки 😁 Аз съм с много чувствителна кожа и съм склонна към алергии. Не се притеснявай. ❤️

# 53
  • Замък сред облаците
Не е достатъчно надигнато за уртикария, контактен дерматит е според мен - реакция на нещо. Алергозана е 6 точки, само успива някои хора.

# 54
  • Ст Загора
Dreamer дали пусна кръвен?

# 55
Salsera Розовият лишей не изглежда така. От опит казвам. Както са написали момичетата , алергозан.

# 56
Може ли Зиртек, че Алергозан нямам в момента?

# 57
Винаги имам алергозан в портмонето аз, правя алергии на ухапвания от разни буби 😀 от комари ми стават такива огромни цицини, но в такива случаи не пия де. Веднъж паяк май ме беше ухапал, направих алергична реакция, кракът ми се поду, стана троен, задушаване- чудна работа, само алергозан ме оправи.

# 58
Салсера, мен точно Зиртек ме оправи след алергичната реакция + Дермодрин за мазане, че ако го бориш на двата фронта едновременно ще отмине по-бързо.

# 59
Пробвай с Витасин, много е добър, с Гераниум миреше по-приятно. Бял крем Рачев също.

Момичета, помагайте, тази сутрин ми излезе ето това розово петно, а няколко часа по-късно и другото до него. Не ме сърби, не ме боли. Имах подобни и по краката, като едното вече го няма, а другото сега завяхва, но те ядски ме сърбяха и дори съм сигурна, че бяха от ухапване, защото го усетих през дънките. А това сега не ме сърби, не съм усетила нещо да ме хапе. Сама съм вкъщи и се побърках с моите паник атаки, чета за розов лишей, за кърлеж и какво ли не. Аз съм алергична, с доказан невродермит , атопичен дерматит (не знам дали е същото). Някоя от вас имала ли е подобно?

Общи условия

Активация на акаунт