Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 914
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 615
Честити рожбички! Да растат здрави и много да ви радват. Дай боже повече такива новини да има от всички 🥰

# 616
Караджова, честита дъщеричка и на теб! Да е много здрава и щастлива! Sparkling Heart
В темата наистина бейби бум настана, нека да има и много положителни тестове! Nature Sparkles

# 617
Ив, Караджова честити дечица, здрави и щастливи да сте. Помня ви аз, а на Ив още първите чертички помня, тези на баткото Simple Smile

# 618
  • София
Караджова, честита радост!
Пълня кошницата с памперси, макар да имам чувството, че при мен само ще се вмеришат Grinning
Имам 5 дена до Ц, вчера бях такова емоционално кълбо, че и аз едвам се търпях....

# 619
Ив, Караджова, да са ви живи и здрави дечицата и семействата и да си се радвате едни на други дълги години. Heart  Благодаря ви за внесения оптимизъм, аз си спомням чхг на Караджова, трудно ми беше да повярвам, че има шанс с онова ЧХГ, но чудеса има, дано ги виждаме по-често.

Шанталче, развесели ме. Heart

# 620
Честити момиченца, да са живи и здрави и късмет да имат в живота Simple Smile грабя и аз памперси с подозрения за вмирсване, но няма място за отчайване. Лято е Wink
Ето и малко смешно предложение за нова тема:
Лято, море и бурен с*кс,
после положителен тест Wink

# 621
Karazhova, честита дъщеричка! Желая ти и на теб същото - да ти е щастлива, здрава и да расте безгрижна Heartbeat

Много се радвам като минат да ни зарадват вече родилите момичета Heart

# 622
  • На изток от Ада
Честити бебчета!

# 623
Здравейте момичета,

Чета ви от няколко месеца, но все не се осмеляам да пиша. Но наистина имам нужда от съвет и вашето мнение, тъй като тук всяка една е минала през много трудности.

Накратко имам прекрасно детенце почти на 5, като по време на бременността не съм имала никакви проблеми. Изненадващо без индикации, родих в средата на 8ми месец, но за щастие всичко мина добре.
Миналага година взехме решение за второ детенце, като за съжаление този път не стана според очакванията ни. Забременях от първия път, но бременноста ми приключи още в края на 5 седмица. Тогава направих и изследвания за тромбофилия, като излезна че имам нискорискови мутации
PAI-1 4G/5G - Хетерозиготен носител, генотип 4G/5G
MTHFR ген (c.1298A>C) -  Хетерозиготен носител, генотип A/C
MTRR ген (c.66A>G) -  Хетерозиготен носител, генотип A/G

Приемам метилирани форми на B9 и Б12 и също вечер съм на терапия с Апспир.

След спонтания аборт, изчакхме няколко месеце и след като АГ даде залена светлина подновихме опитите, като отново забременях от първия месец. Този път бременност продължи до 9 седмица и за съжаление относто всичко се повтори.
Наложите се кюртаж, като той без в средата на декември и АГ ни препочъча поне 4 месеца да се пазим.
Била съм на няколко прегледа след процедурата, всичко изглежда наред и лигавицата и матката са се възстановили. Пуснах си изследвания за щитовидната жлеза, пролактин, витамините - всичко е в прекрасни стойности. Но този път нещата вече 2 месеца не се случват.

Знам, че за повечето момичета 2 месеца не са нищо, но при нас до сега и трите пъти е ставало от раз и това много ме притеснява. Както може би всяка жена в този период е така, но съм започнала страшно много да се наблюдавам и да следя всеки симптом и всяко различко нещо което се случва с тялото ми. И в тази връзка от както ми се е подновим МЦ след процедурата, ми е страшно оскъден. Продължителността му е между 3-4 дни, но като количестов е много малко.
Записала съм си час отново при АГ-то, за да обсъдим това, но все пак ако някой е преминавал или има опит с подобен казус, ще се радвам за съвет от какво може да е, какви изследвания още е добре да си направя. Наистина всичко ще ми е от полза.
Благодаря много и пожелавам на всички успех и много положителни тестове Heart

# 624
Strawberry, съжалявам, че минаваш през това.. и то няколко пъти. Broken Heart
По-добре виж в тази тема, на първата страница са описани какви изследвания е добре да се пуснат, особено при повтарящи се аборти: https://www.bg-mamma.com/?topic=1653381
Пожелавам ти това да е било последната ти трудност и скоро да имате и второ детенце! People Baby

# 625
Strawberry, съжалявам за това, през което минаваш. Моят цикъл също доста намаля след кюретажа, но причина все още не сме открили конркетна. Бях при д-р Калчев, прави ми хистероскопия, нищо не се отри на нея. Имам лош кръвоток към матката и яйчниците, който не се знае от кога е и дали може да е причина и също завишен ФСХ и нисък АМХ, но и те няма да са от аборта насам, така че не знам. Ти имаш ли изследвани полови хормони? Два месеца наистина не са много, че да се притесняваш. Може просто да не сте уцелили момента. Все пак си проследи нещата едно по едно, пък дано този месец е вашият!

# 626
  • Замък сред облаците
ИвГГ, Караджова, честити дечица, много хубави мигове да имате с тях!

# 627
Strawberry, съжалявам за това, през което минаваш. Моят цикъл също доста намаля след кюретажа, но причина все още не сме открили конркетна. Бях при д-р Калчев, прави ми хистероскопия, нищо не се отри на нея. Имам лош кръвоток към матката и яйчниците, който не се знае от кога е и дали може да е причина и също завишен ФСХ и нисък АМХ, но и те няма да са от аборта насам, така че не знам. Ти имаш ли изследвани полови хормони? Два месеца наистина не са много, че да се притесняваш. Може просто да не сте уцелили момента. Все пак си проследи нещата едно по едно, пък дано този месец е вашият!

Благодаря ти много за споделения опит Heart 
Не не съм изследвала полови хормони до този момент. През изминалите месеци, не съм следила и овулацията, което определено отчитам като своя грешка. Бях преценила, че следенето повече ще ме напрегне, но за този месец съм се подготвила да я следя, тъй като прочетох, че намаленото колижествто на менструация може да идва и от липса на овулация.
Най-голямато ми притеснение е да не се окаже някакъв проблем в следствие на кюртажа Sad Но като бяхме на прегледите, последния от които беше миналия месец - всичко изглеждаше наред и АГ каза, че всичко си се е възстановило и не вижда проблем

# 628
  • На изток от Ада
Strawberry, дай си време. Съжалявам иначе. Аз, съм с няколко спонтанни аборта

# 629
Честити бебета! Да растат здрави и щастливи, много радост да ви носят!
Strawberry,  много съжалявам! Бъди силна. Момичетата са ти  дали добри насоки. Скорошен успех пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт