Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 32 423
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 975
Момичета, виждам, че говорите за Омега 3, бихте ли препоръчали марка?

# 976
S.G.G., заслужавате си почивката! Толкова старание си положила и толкова много си дала от себе си (и двама ви). ❤️Всички тук искаме детенце много и ако трябва да се избира в какво да се вложат финансите, то разбира се, че ще е за него. Но трябва и да се грижим за себе си и да си съхраняваме психиката, защото ще ни трябва още повече като се появи чудото. В случая, доколкото разбирам, сега не ви е точно момент преди заминаване в Турция и според мен бихте могли малко да се откъснете. А и с планиране и търсене може да се намери доста изгодно място било то в България или навън. 😉
Аз тотално ще се депресирм, ако от време на време не успяваме да отидем някъде. Просто това ми помага много да съхранявам психиката си.

Искам да ви кажа, че аз се чувствах много зле от сряда насам като ни отмениха отново инсеминацията. Знам, че при много от вас е имало в пъти повече отмени, неуспехи и т.н., но... Такава съм, трудно ми е и наистина много се натъжих, само това ми беше в главата. И казах на ММ да отидем някъде сега за уикенда. И ние не искахме да даваме много пари, имаме и планувано море скоро, и затова отидохме на къмпинг с палатка. Знам, че не е за всеки това, ние сме по-скоро тип "за 1-2 вечери става". Еми.. супер много разпуснах и природата ми помогна тотално да се разсея от другото. Душицата като ти се е свила и постоянно се фокусира в един основен неуспех, трябва да й дадем и нещо друго...

Fearles, прекрасни сте! 😍 Бъдете все така влюбени, щастливи и борбени заедно!

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 15:43 от _snowflake_

# 977
fearless, много сте прекрасни! ❤️ Безкрайно семейно щастие и колкото си пожелаете здрави мъничета ви пожелавам! ❤️ Ние също се оженихме тази седмица, на съвсем мъничка церемония, но доста емоционална Simple Smile

За мен групата винаги е била огромна помощ и подкрепа, и всички са били много отзивчиви, за което съм безкрайно благодарна ❤️

# 978
Шанталче Късмет. Може да се засечем пак пред някой кабинет 😊

Аз пия тази в момента, не знам дали е добър избор, защото сама я избирах .
https://www.iherb.com/pr/carlson-mother-s-dha-500-mg-120-soft-ge … m_medium=appshare

fearless Страхотни сте ❤

S.G.G Починете и заредете батериите ❤

Парацемола не е ли слабо обезболяващо? Питам защото от време на време имам сериозна болкова криза в слепоочието в следствие на възпалената става и лицеви мускули. Бях болна и спрях да ходя на физиотерапия, понеже възпалих сериозно синусите и чак зъбите ме боляха … Но имам подобрение от физиотерапията. В сряда имам час при зъболекаря за смяна на пломба и очаквам след това пак нова криза. Седя по 1 час с отворена уста и кофердам и това упражнение не се харесва на ставата ми. За сега уж последен час при зъболекаря и после си продължавам с физиотерапията. Ще питам Сенкова за пробиотиците, които Аниго сподели, ако не забравя.

# 979
И аз си поръчвам от iherb, обаче си поръчвам омега3 с DHA 900, колко повече толкова по-добре:)
Гери, аз от Достинекса напълнях. Сега съм на диета. Живот и здраве при бременност ще го спра и няма да мисля какво ям.

Момичета, виждам, че говорите за Омега 3, бихте ли препоръчали марка?

# 980
  • Ст Загора
Благодаря Съншайн, разби се не съм искала да засегна някой! Даже не ми е дошло на ум..

# 981
fearless, много сте хубави! Добре сте изкарали. Пожелавам ви скоро на фотосесиите да се добави едно бебче към кадрите.

SGG, ние също харчихме само за клиники и инсеминации. Чувствах се много натоварена емоционално. Все едно животът се въртеше само около опити. Резервирахме 1 почивка и тя изгоря, защото забременях и трябваше да лежа. Не съжалавам за почивката - ако не бях забременяла, щях да искам да си разнообразя. Поне кратко пътуване си организирайте....

Кактусче, пожелавам на шефа ти скоро да изпита липсата ти именно поради майчинство. Заслужаваш го!

# 982
Шанталче, не съм пускала палците 😍😍😍
So close, да бъде, да бъде!! 🙏❤️😍
Нека всички стари кучета да избухнем с морски дарове в следващите два месеца! 🙏☀️🍀🌷💐🌺 Милааааа, чакам и теб с най-хубавите новини! ❤️ Нека Рейв да се чуди коя от нас да орисва първа 😍😍😍
Слънчице ☀️☀️☀️
Салсера ❤️❤️❤️

# 983
fearless, много хубави снимки, бъдете винаги така!
За почивката, бих искала да кажа, че тя не е лукс, а необходимост. Всеки работещ човек, трябва да си я осигурява и то качествено. Дори само 48 часа, извън лудницата на града, работата, рутината у дома вършат чудеса понякога. Аз съм работохолик, работя по 10, 12, 14 че и повече понякога часа на ден с един почивен ден, но достигнах до заключението, че колкото и да работиш, колкото и да изкарваш пари, не е оправдан такъв труд, тъй като после или ще ти се наложи да даваш по доктори, защото си претоварил организма или ще изперкаш. По добре е да се дават пари за почивки, отколкото за лекарства или психолози.

# 984
Аз преди пиех ето това https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/LCN2458?productId=69645&r … m_medium=appshare , а сега ми е изписано https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.gnc.bg%2F … &shem=abme%2Ctrie . Ще се обадя утре в клиниката и ще видя кое от двете ще взема.

# 985
Vanesa, не знам. Но пък не вярвам и да навреди.

# 986
Казваш само старите кучета.... Ей заради такива коментари стават дискусии като последната.
Трябва да си направите една група само на старите кучета и да си пишете само вие

Шанталче, не съм пускала палците 😍😍😍
So close, да бъде, да бъде!! 🙏❤️😍
Нека всички стари кучета да избухнем с морски дарове в следващите два месеца! 🙏☀️🍀🌷💐🌺 Милааааа, чакам и теб с най-хубавите новини! ❤️ Нека Рейв да се чуди коя от нас да орисва първа 😍😍😍
Слънчице ☀️☀️☀️
Салсера ❤️❤️❤️

# 987
Момичета, пожелавам и аз много морски бебоци, какво по-хубаво от това да си на море и да си доставяте удоволствие 😅
А за Омега-3 аз пия на Солгар, било уж хубаво.

# 988
Почивката си е абсолютна необходимост, човек трябва да си излиза от ежедневието, без значение дали за 2 дни или 2 седмици. Много време ми отне да науча мъжа ми да почива. И двамата сме със собствен бизнес и докато почиваме, не стига, че харчим пари, ами и не изкарваме 😃 Аз по-лесно изключвам, но неговата глава е все в работен процес. Мисля, че вече и двамата се убедихме, че наградим ли се с това време, после работим по-продуктивно и изкарваме повече пари, така че вече изобщо не правя компромис с това. Сигурна съм, че и за успехите с бебеправенето важи същото.

# 989
Alise , старите кучета кесаме в темата от 5-6 години , затова е и пожеланието на Кактус . А ти гониш ли ни от темата ? Извинявай , но много грозно прозвуча .

Общи условия

Активация на акаунт