Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 043
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 960
Аз да се включа по темата със спора - аз съм в групата от около година и нещо, с кратка почивка, защото исках да се изключа от всичко. Винаги ми се е отговаряло и обяснявало каквото и да питам, за което съм много благодарна! ❤

И да помрънкам: Михайлова днес ми изпрати мейл с терапия - омега 3, вит Д и препоръка да съм приемала куркума с кисело мляко… в пълен шок съм, защото на прегледа ми обясняваше как съм имала прекалено висок имунен отговор и ще имам нужда от сериозна терапия. Аз ли не съм в час или омега 3 също засилва имунната с-ма?! В един друг чат има момиче със същата терапия почти, на нея е изписана и добавка с куркума, защото тя не консумира млечни продукти, но и при нея висок имунен отговор 🤦🏻♀🤷🏼♀🤷🏼♀. В понеделник ще звъня в клиниката и ще помоля за по-подробно разяснение. Не знам дали да започвам да приемам омега 3, но и това, което ми е изписано не ми хареса по състав 🤦🏻♀

# 961
Здравейте, дами.
Аз съм от "старите кучета" 😆
Грижих се за темата известно време, след това щафетата пое Рейв ❤️
Влязох тук, след втора неуспешна бременност, и си поседях още година и малко, след това забременях с дъщеря ми през 2020г. (На 5 март видях двете чертички и се насочих към отчетните. Родих през октомври). Бременността не беше осеяна с цветя и рози (интраутеринна ретардация, причината до известна степен беше Тромбофилията, но имам съмнения, че не беше само това).
И отново съм тук (не съм спирала да следя темата, но определено не толкова изкъсо , колкото ми се е искало). Преди да се заема изцяло с бебеправенето, имам доста неща да оправя. Предстои ми преглед при ендокринолог, защото имам съмнения, че съм с ИР и от това качвам килограми, респективно ще попречи на цялата работа.

Няма да се гмурвам надълбоко. Ако стане, ако не - здраве.

Реално следя темата от края на 2018. Включих се в нея през 2019.
Лутането по доктори, изследвания, диагнози ми беше някак по-леко, когато беше споделено.

В последните теми виждам стари муцуни (Съншайн00 ❤️🥰, Джулка, поздрави на кифльонка от моята кифла 😆).

С радост ще ви следя по-обстойно. ❤️

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 12:22 от Re-Born

# 962
  • София
Шантал, какво стана с твоя преглед?
Извинявай ако съм пропуснала.

не си изпуснала, аз не съм писала. имаме 5 антрални и ще правим процедура. Стискайте палци да изкараме читаво нещо Grinning

# 963
  • Замък сред облаците
Fearless, кисненето в топла вода е противопоказно за жени с тромбофилия принципно. Просто едно наум за тази препоръка.

Сиси, омега 3 не засилва имунната система, най-малкото е антиоксидант. Има проучвания, показващи че помага балансирането на ИС при автоимунни (тоест силно имунореактивни) проблеми. Това става чрез успокояване на възпаленията в организма от страна на омега-3.

РеБорн ❤
Шантал ✌

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 14:26 от АА

# 964
Шантал, какво стана с твоя преглед?
Извинявай ако съм пропуснала.

не си изпуснала, аз не съм писала. имаме 5 антрални и ще правим процедура. Стискайте палци да изкараме читаво нещо Grinning
1 да е, но да е топ качество! 🙏
Стискаме палци ❤️

# 965
Re-born, помня те, ти мен едва ли. Вися си тук от 2020.
Шантал е това исках да прочета. Всички палци са стиснати🤞
И аз чакам цикъл да започнем.

# 966
S.G.C по кодекса на труда работодателят е длъжен да те освобождава, а жени в напреднала инвитро процедура са под особената закрила на закона. Просто го имай предвид.

# 967
  • София
Re-Born,мнем този път 1 не ми е опция Grinning 4 от 5 гоня Grinning

# 968
Gery, а и другите с мигрена. Може да пробвате това ( пробиотик е) и може да се пие и по време на бременност.
Скрит текст:
Fearless , страхотни сте! Heart
Re-born, Shantall Heart

# 969
Шантал

АА благодаря ❤

# 970
Лелелеле., едва ви изчетох , много сте се развихрили 😆 Момичета, не се поддавайте на провокации ,защото темата съвсем губи смисъла си . На мен лично , щеше да ми е много неудобно да правя изказвания от сорта - ами тя темата стана само за такива с проблемно забременяване . Я , по-леко , моля ! Аз лично съм от тези и много често въпросите ми са оставали висящи в простронството , не може на всеки да се отговори . Като човек , който пребивава много години в темата , мога да кажа , че тя е за всички , които искат бебе , независимо от установените проблеми .
Re born ❤ Много се радвам , че пак си тук 🌺
Шанталче , супер бройка ❤
SGC , много ти се насъбра , позволи си да си починеш ❤
Още нещо искам да добавя относно Наси . Хора, вие нали не мислите , че тя умишлено иска да засегне някоя от вас , знаейки каква е нейната ситуация ? Нека сме малко по-толерантни . Добре дошли на новите момичета 🌺

# 971
fearless, прекрасни снимки! ❤️
Re born, аз не те помня, а съм в темата от 2020г. 😁
Вече 5 години се борим за детенце, но вярвам, че чудото ще се случи. 🙏
На мен също малко в повече ми дойде в работата, защото ми се отложи трансферът, но приблизително знам кои дни би трябвало да ходим до Турция....явно управителят не беше в настроение, защото ми се изрепчи, че фирмата не ми била длъжна да се съобразява, а сме достатъчно хора. Все пак за преглед примерно в събота как да пусна болничен или отпуска!???? Много ми идва в повече и като цяло имам нужда от дъъъълга почивка, по-скоро майчинство, че от този стрес и ОКР се обажда от време на време. Тааа и аз се оплаках.😁

# 972
Gery, а и другите с мигрена. Може да пробвате това ( пробиотик е) и може да се пие и по време на бременност.
Скрит текст:
Fearless , страхотни сте! Heart
Re-born, Shantall Heart

Anigo, дали помага при хормонална мигрена? Аз имам пристъпи само около цикъл и затова си мисля, че има общо с хормоните.

# 973
Fearless, страхотни сте! Бъдете все така влюбени и сплотени!
Шантал,, стискам палци!

Относно почивките - има по-бюджетни вариант за уикенд например. Бягството от ежедневието действа разтоварващо.

# 974
  • София
в подкрепа на казаното от АА ще кажа, че от както зарязах комбинираните добавки и пия рецептата на Сенкова - Омега 3, НАК, PQQ, Q10 и алфа-липоева киселина онова дето гастроентеролозите не могат да ми оправят толкова години се е кротнало. Понеже съм свикнала да наблюдавам как ми се отразява всяко нещо, което ям и обикновенно имам проблеми с плодовете, този сезон хапвам доволно сезонните плодове без да се оплаквам от болки, газове, подуване и често тичане до WC.

Общи условия

Активация на акаунт