Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 094
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 150
  • Замък сред облаците
Ти можеш да си занесеш стерилна, но тези 9 показателя се водят обикновена - тегло, рН, седимент, глюкоза, белтък, кръв и тн.
Ако искаш може да си доплатиш на място за стерилно изследване, което реално е микробиология на урината. Ако носиш от вкъщи е важно да дадеш изследването до 2 часа след отделянето на пробата, като трябва да е съхранявана в хладилник докато тръгнеш да излизаш. Друг вариант е непосредствено преди да тръгнеш си правиш тоалет на интимните части и даваш пробата на място.

# 151
Лято, плаж, море, вълни.. аз пък искам две черти.

Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете.

Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата.

Бебе да гушка всяка от нас, туй пожелавам си аз.

Heart Eyes

Малко лично творчество, защото видях, че сме останали с малко предложения за заглавия на теми, дано да ви хареса някое, набързо ги нахвърлях.

# 152
Ясно, благодаря!
Golden stone, чудни предложения!

# 153
Аз имам един въпрос от чисто любопитство. Тези от вас, които са имали повече от една бременност ( независимо успешна или не), имали ли сте сходни симптоми, усещания в началото?

Аниго, първа Б ( свеж трансфер) - бодежи в Я, повишена Т около 37.2-37.4 С, ниско кръвно, ниска захар, желание за месо и млечни ( а мразя месо), отслабнах
Втора Б ( естествена) - бодежи в Я
Трета Б ( ЗЕТ трансфер) - ПМС силен, бодежи в Я, ниско кръвно, имах усещане че всеки момент ще ми дойде.
Никога, ама никога гърди не са ме боляли, но мен и при МЦ не ме болят.
Всички тези усещания са били или след 6 ден на трансферите (12-ти ден след О)  или близо към датата на Ц, преди това нищо не можеш да усетиш, освен ако не е ранна О.

# 154
Момичета, черпя ви виртуално. Днес имам рожден ден Simple Smile на всички е ясно какво си пожелавам Wink
Четох днес по диагонал. Прекрасни предложения за нови заглавия Simple Smile

# 155
Моят резултат е напълно отрицателен. И с 2, и с 5 Ф явно няма да го бъде. Сега ще си дадем малко почивка и отиваме да си търсим проблемите и късмета другаде.

Успех на всички 🍀

Гери, Да си здрава и много щастлива! 😊

# 156
Честит рожден ден , Гери 🌺 Да си жива и здрава , много щастлива и обичана ❤❤❤
V_gs , не се сдухвай , дайте си почивка и току виж станало . Спри да следиш О и да го мислиш 🤗

# 157
Честит рожден ден, Гери! 🩷
Аз също съм от вчера и днес със негативни тестове за бременност с престо, но и още нямам МЦ.

# 158
Слънце, плаж, вода ... неусетно ще дойде и втората черта ...
Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени ...

На мен днес това ми дойде като муза ... 🥰

# 159
  • На изток от Ада
Гери ЧРД!

# 160
Честит рожден ден, Gery. Жива и здрава, и да ти се сбъдне желанието! Heart

v_gs, съжалявам! Дано след като се насочите другаде да се случат бързо нещата (или още преди това).

За симптомите на бременност при мен, и двете след трансфер на замразени ембриони:
С двуплодната бременност преди положителния тест имах леки, краткотрайни пробождания около яйчниците няколко пъти, и 1-2 пъти някакво напрежение в матката, което в първи триместър се появяваше обикновено като бях напрегната по един или друг начин (физически или психически). Засилено гадене имах 2 дни около 10г.с. Подути и чувствителни гърди в началото нямах, станаха такива чак в 3ти триместър.

С извънматочната пак имах пробождания около яйчниците от време на време (единственото ми сходно усещане), тогава обаче имах много чести ПМС болки, вероятно контракции, които са "избутали" ембриончето към тръбата. Тогава бях и по-емоционална. Докато бях бременна (до 7г.с.) нямах никакви други симптоми, но и ЧХГ ми беше доста ниско.

Подутия корем не го броя за симптом, защото той е заради приема на прогестерон.

# 161
Честит рожден ден, Gery. Жива и здрава, и да ти се сбъдне желанието! Heart

v_gs, съжалявам! Дано след като се насочите другаде да се случат бързо нещата (или още преди това).

За симптомите на бременност при мен, и двете след трансфер на замразени ембриони:
С двуплодната бременност преди положителния тест имах леки, краткотрайни пробождания около яйчниците няколко пъти, и 1-2 пъти някакво напрежение в матката, което в първи триместър се появяваше обикновено като бях напрегната по един или друг начин (физически или психически). Засилено гадене имах 2 дни около 10г.с. Подути и чувствителни гърди в началото нямах, станаха такива чак в 3ти триместър.

С извънматочната пак имах пробождания около яйчниците от време на време (единственото ми сходно усещане), тогава обаче имах много чести ПМС болки, вероятно контракции, които са "избутали" ембриончето към тръбата. Тогава бях и по-емоционална. Докато бях бременна (до 7г.с.) нямах никакви други симптоми, но и ЧХГ ми беше доста ниско.

Подутия корем не го броя за симптом, защото той е заради приема на прогестерон.

Колко ти беше чхг-то при извънматочната и не е ли опасно че чак до 7 г.с е било в теб?

# 162
Отговорям в скрит текст:
Скрит текст:
Точно в 7+0 ЧХГ беше 660 и тогава се видя на УЗ. На предния ден беше почнало кървене в корема (при ЧХГ 602). То тогава беше една серия от следене на ЧХГ и прегледи. Приеха ме в болницата в 6+6 за наблюдение и с идеята да прекратяваме бременността медикаментозно, но като вече имаше кървене и се видя къде е, избрах операцията. Другия вариант беше медикаментозно, но с оставане в болницата и ако кървенето стане повече или ЧХГ не намалява, операция по спешност.

# 163
Отговорям в скрит текст:
Скрит текст:
Точно в 7+0 ЧХГ беше 660 и тогава се видя на УЗ. На предния ден беше почнало кървене в корема (при ЧХГ 602). То тогава беше една серия от следене на ЧХГ и прегледи. Приеха ме в болницата в 6+6 за наблюдение и с идеята да прекратяваме бременността медикаментозно, но като вече имаше кървене и се видя къде е, избрах операцията. Другия вариант беше медикаментозно, но с оставане в болницата и ако кървенето стане повече или ЧХГ не намалява, операция по спешност.

А чхг- то удвояваше ли се?

# 164
Аз от 2-3 дни съм със страшно подут корем, чак болезнено на моменти.
Днес е 8-ми ден след О ( с Хориомон таймирана)
Според вас има ли връзка с инжекцията?

Общи условия

Активация на акаунт