Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 174
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 345
  • На изток от Ада
Аз леко прицапвам ...
Дали ако успея да пусна хормони ще покаже нещо за това прицапване...

Наси това прицапване всеки месец не е добре. Вече ти казахме. Направи си цитонамазка ако не си правила скоро и виж дали нямаш някой полип.
Чудя се. Всъщност 2м е прицапването. Ще видя кога ще ида.
Мин година пак прицапвах  др начин и тогава Чапанова не ми обърна внимание... Ще мисля при кой

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 11:06 от nasito8988

# 346
Аз леко прицапвам ...
Дали ако успея да пусна хормони ще покаже нещо за това прицапване...

Наси това прицапване всеки месец не е добре. Вече ти казахме. Направи си цитонамазка ако не си правила скоро и виж дали нямаш някой полип.
Чудя се. Всъщност 2м е прицапването. Ще видя кога ще ида.
Мин година пак прицапвах  др начин и тогава Чапанова не ми обърна внимание... Ще мисля при кой

Ако трябва отиди при обикновен АГ да те види на ехограф.

# 347
  • На изток от Ада
Всъщност си ми дойде. 2 дни по -рано...

# 348
Наси , то добре ти е дошло , но ти пишеш , че от няколко дни ти прицапва . Хубаво е да се провери . На мен така ми зацапваше няколко дни преди да ми дойде когато бях с миома .
АА , Dreamer , силно ви прегръщам 🤗

# 349
  • На изток от Ада
Ами вчера ми прицапа. И миналата неделя мн слабо  оранжево ...
Аз миоми си имам.
Знам че трябва да видя .

# 350
Момичета, почти не съм имала време да се включвам по темите тези дни. Бяхте обсъждали симптоми на ранна бременност и някой беше писала, че като спрат да го болят гърдите значи не е станало. И аз така си мислех, но при мен гърди спряха да ме болят също (при наличие на бременност) и започнаха отново чак 15 дни след закъснението.

Този месец пък за първи път не ме болят гърдите след О от две години насам. Миналия, директно след А, си ме боляха. Може и да не е имало О сега..

# 351
Момичета, почти не съм имала време да се включвам по темите тези дни. Бяхте обсъждали симптоми на ранна бременност и някой беше писала, че като спрат да го болят гърдите значи не е станало. И аз така си мислех, но при мен гърди спряха да ме болят също (при наличие на бременност) и започнаха отново чак 15 дни след закъснението.

Този месец пък за първи път не ме болят гърдите след О от две години насам. Миналия, директно след А, си ме боляха. Може и да не е имало О сега..
Не е задължително това, мен изобщо не са ме болели, имаше един лек дискомфорт няколко дни в 6г.с. След това спряха да ме болят, само наедряха. При първата неуспешна бременност, просто се спихнаха и омекнаха, това ме наведе тогава на мисълта, че нещо не е наред.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 18:40 от miaa7

# 352
Да, аз това искам да кажа - има много варианти и при всеки е различно явно. Simple Smile Просто когато има болка след О и изчезне, човек си мисли, че не е станало, а може и да е. Simple Smile

# 353
  • Замък сред облаците
Аз също съм на мнение, че всеки път е индивидуално и не е точен симптом. Но споделих в ретроспекция при мен как беше. Включително като имахме съмнения за КЯ и не ме боляха АГ първо ме пита болят ли ме гърдите, особено отстрани. Та явно е най-разпространеният симптом, макар че не дава 100% акуратност.

# 354
АА, DreemerМного съжалявам! 😔
Наистина не е честно! Прегръщам ви!
Не знам какво да кажа дори💗

Жаки, Кактусче Стискам ви палци! Следващия път да е вашия! 💕

SGS Ние решихме, че ще изчакаме да мине лятото, да си починем евентуално някъде, поканени сме на 3 сватби и то все на близки (сестра ми, кумата, близка приятелка) на които участвам и в моминските партита и няма как да отсъствам (ако се беше случило така, че да има успех от инсеминациите разбира се щяхме да го измислим), но сега не мисля да насилвам нещата. Знам, че трябва да се почива след трансфер, отделно всички инжекции пресмятания на дни и т.н мисля да си ги спестя лятото, да приема мисълта и да действаме на есен с песен.
Станулов ни каза същото-да не бързаме. За сега само сме подали документите.
Дори не вярвам, на това което, ще напиша, но кой знае може пък лятото да ни изненада. ☀

Успех от сърце на всички силни и борбени момичета в тази група ! 💗

# 355
Да, аз това искам да кажа - има много варианти и при всеки е различно явно. Simple Smile Просто когато има болка след О и изчезне, човек си мисли, че не е станало, а може и да е. Simple Smile
Абсолютно, аз преди О нямах никакви симптоми, след това също и абсолютно си чаках МЦ, даже вече не помня дали “напращяха” тогава гърдите или започнаха след закъснението.
Иначе, както писа и АА и мен само отстрани леко ме наболяха по едно време към 6-7 г.с после спря и се филмирах, че нещо става, но бебенцето си беше добре.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 22:17 от miaa7

# 356
Нашият халотест (ДНК фрагментации) излезе с много добър резултат - само 9%. В заключение пише: много добър оплодителнен потенциал.
Лошото е морфологията 2%, има какво да се желае от към брой и подвижност не сме под граничните стойности, но би било добре да се подобрят.
ММ пие ФХ про от месец някъде, но ме съмнява да има резултат за толкова кратко време.

Стискайте палци! Имам някаква надежда за този месец. Поне съм сигурна, че имах овулация и работихме в правилните дни. (Сложих Хориомон)

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 21:12 от emiliq.k

# 357
Flowering1808, чудесно решение сте взели. От сума ти години съм на въртележката и не мога и не мога да се науча на това търпение, а мисля, че то е най-голямата ценност когато се бориш за дете. Радвам се, че сте решили да отложите и да не претупвате нещата, насладете се на събитията, които предстоят. Аз обожавам сватби и това лято и аз съм канена, та се радвам, че има поне за какво приятно нещо да се вълнувам. Вярвам, че ще ви се случат нещата в най-подходящото време за вас, а защо не и когато най-малко очаквате. Wink

emiliq, личното ми мнение е, че при такава бройка, морфологията е все тая. Форума познава достатъчно много двойки забременели с такава и в пъти по-лоша спермограма. Тая морфология вече трябва да спрат да я изследват. То няма нормален мъж с хубава морфология вече. А и съм чувала от ембриолози да казват, че при морфологията нещата са малко на око, където е 2 там е и 4. Реално разликата не е съществена. Най-хубавото нещо е че имате хубаво днк, което е най-важно. А за подобряването, то в почти всичко винаги е така и има накъде повече. И аз имам да сваля едни 3-4 кг, ама и така мъжът ми не ме връща. Grinning Мисълта ми е, че здравословният начин на живот и някоя друга добавка никога не са излишни, но аз на ваше място не бих си търсила проблем там където нямам. Пожелавам късмет с опитите този месец. Flowers Four Leaf Clover

# 358
Благодаря! Опитвам се да открия причина за неуспешни опити близо 4г без нито един положителен тест...

# 359
  • Замък сред облаците
Емилия, я изброй какво сте изследвали досега, ако не те затруднявам?

Общи условия

Активация на акаунт