Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 209
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 465
Наси, в дебелото черво.
АА, всъщност той за самата бактерия каза, че тя си живеела нормално в червата и за това не иска антибиотик да ми даде, само щял да доведе до дисбактериоза. За болките ми в стомаха нямало как да е отговорна, защото не можела да вирее там. Ще помисля, но може би ще потърся и второ мнение, утре ще пусна и стерилна.

# 466
  • На изток от Ада
Ми да тя си живее в червата!
Потърси 2 мнение,да!

# 467
Слънце, а защо иска гастро- и колоноскопия? Гастрото - как да е, отнема 10 мин и няма какво толкова да стане. Обаче колоноскопията вече навсякъде се прави с пълна упойка, според много нефролози също често води до замърсяване и до вкарване на бактерии в другите системи (уретрата и т.н.). На мен последното ми се струва малко невъзможно, ама знам ли…
Иначе при проблеми с червата обикновено препоръчват да се види калпротектин и ако там излязат високи стойности - тогава колоноскопия.
Ти при кой гастроентеролог ходи?

# 468
При Марков в Доверие. Честно казано очаквах да съм за един антибиотик и си записах където ми беше най-удобно. Май той има практика да насочва за колоноскопии, за да си точи касата/застрахователя. Можеш ли да ми препоръчаш някой? Благодаря и се извинявам, че ви занимавам с моите бактерии. Ще звънна и на Симона малко по-късно да видя какво мисли.

# 469
  • София
ZyMot - микофлуидна селекция на сперматозоиди (някъде му казват и микрочип). Има го в София в Афродита и в Неовитро, в Щерев го имат на друг производител - ChipBaby (при нас използваха него заради фрагментацията).

jakito, 🤞🤞🤞

Да, сетих се, че и на мен ембриоложката ми спомена за този метод. Стига да има върху какво мисля да го пробваме.

Редактирам, че да отговоря на Сънце - Марков си е фен на двете изследвания. Много добър е в диагностиките, много е серт. Дет се вика ни е семейният гастро - ММ е профилактично при него на две години, свеки всяка, и аз съм му била пациент.

# 470
Среднощно Слънце, аз мога да ти препоръчам д-р Васил Койнарски във Вита. Преди 2-3 месеца имах проблеми със стомаха, един уикенд стигнах до Пирогов през нощта заради болката. Седмици по-рано една гинеколожка, при която отидох заради голямо закъснение на цикъла (моята я нямаше) ми каза, че имам леко раздути черва и трябва да им обърна внимание. След две седмици започна болката, търпях известно време и накрая стигнах до Койнарски. Прегледа ме обстойно, разпита ме надълго и широко, пусна ми няколко изследвания и ми изписа терапия. Единият показател бе завишен и каза да го повторя след 30 дни. Ако и тогава е висок, препоръчва да се направи колоноскопия, за да се разбере причината, тъй като само от висок калпротектин не може да се достигне до диагноза. Аз, обаче забравих да пусна втори път изследването, но и всичките ми проблеми със стомаха си заминаха след терапията от него. Ако имаш ДЗО, можеш да минеш с него, аз така направих. След мен отиде още една приятелка с проблеми със стомаха и също беше приятно впечатлена от доктора.

# 471
Благодаря, Мушу! Ще го погледна.

# 472
Слънце, аз препоръчвам Даниела Стоянова, има я и в Healee. Много обосновано ми обясни всичко. Ако имаш вече изследванията, според мен може да ѝ ги пуснеш да погледне.

# 473
Здравейте. Втори месец правим опит за бебче. Цикълът ми трябва да дойде на 15.06. Сега сутринта получих розово течение. Рано ли е за тест?

# 474
  • На изток от Ада
Здравейте. Втори месец правим опит за бебче. Цикълът ми трябва да дойде на 15.06. Сега сутринта получих розово течение. Рано ли е за тест?
кръвен пусни.

# 475
Благодаря. Ще отида утре сутринта да пусна. 😇

кръвен пусни.

# 476
  • На изток от Ада
И днес може.

# 477
  • Замък сред облаците
Ако е имплантационно най-добре утре.

# 478
Аз днес бях на преглед- 9 дни закъснение на цикъла. Няма задържан фоликул, лигавица е 16 мм. Утре сутринта ще пусна FSH и Естрадиол.
Да не се окаже менопауза Cry

# 479
Патенце , а някакви фоликули виждат ли се ? Някакъв хормонален дисбаланс се е получил . Ще ти назначат терапия , спокойно 🤗

Общи условия

Активация на акаунт