Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 110
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 750
Момичета, от Надежда веднага ми звъннаха с час за д-р Илиев още утре или за другата седмица. Малко се стреснах, защото не съм го чувала като име. Някой има ли наблюдения?

# 751
Момичета, от Надежда веднага ми звъннаха с час за д-р Илиев още утре или за другата седмица. Малко се стреснах, защото не съм го чувала като име. Някой има ли наблюдения?
Преглеждал ме е веднъж в спешния на Надежда.
Мил, внимателен и вдъхва доверие. Повече наблюдения нямам.

# 752

Той се учи все още. Имаше коментари за него в фейсбук групата пострадали при инвитро

# 753

Той се учи все още. Имаше коментари за него в фейсбук групата пострадали при инвитро
За пункции, манипулации и т.н. в Надежда единствено в ръцете на Цветков, Стаменов и Персенска бих се оставила. Препоръчвам и на Вас, да не се доверявате на случаен принцип. Едно е рутинен преглед, друго е да ти дупчат яйчниците, а още по-друго е да ти правят манипулации под микроскоп, ако се наложи не дай Боже. Всичкото съм го опитала. Цветков например ми направи малка операция на хистероскоп, без упойка /защото аз не исках/ дори и се справи перфектно, бързо и без усложнения, но не всеки умее това.

# 754

За пункции, манипулации и т.н. в Надежда единствено в ръцете на Цветков, Стаменов и Персенска бих се оставила. Препоръчвам и на Вас, да не се доверявате на случаен принцип. Едно е рутинен преглед, друго е да ти дупчат яйчниците, а още по-друго е да ти правят манипулации под микроскоп, ако се наложи не дай Боже. Всичкото съм го опитала. Цветков например ми направи малка операция на хистероскоп, без упойка /защото аз не исках/ дори и се справи перфектно, бързо и без усложнения, но не всеки умее това.

Даже там пишеше че все още не се е дипломирал. Ще се опитам да намеря статията

# 755
Доколкото знам вече има взета специализация. Лични наблюдения нямам. В темата за инвитро наскоро имаше една жена с успех от първи опит при него. Приятелка на приятелка също е при него и доволна. Но (както може да се очаква) има и недоволни. mel, още не се знае въобще дали ще ви трябва инвитро на вас, та според мен не губиш да отидеш на преглед при него. А ако не ти вдъхва доверие винаги можеш да поискаш да се смениш.

# 756
Благодаря за мненията. Анулирах си часа при Илиев.
В края на седмицата съм на безплатен тест за яйчников резерв в Инвитро клиника София при Владимиров. Ще видя как ще мине там, понеже има две посещения - веднъж преглед, веднъж разчитане на резултати и ако ми допадне като човек, може и да продължа с него. Не се бях замисляла досега за тази опция, но си представях, че просто изследват АМХ и ти правят снимка с ехограф, на която после пишат коментар. Днес от приятелка, която ходи, разбрах, че той си преглежда и те вика на повторна консултация, та ще видя как ще мине и тогава пак ще звъня в Надежда.

# 757
По темата с отлаганията....
Аз тъкмо се връщам от прегледа си след стимулацията с кломифен. Резултатът е само 1 ДФ и за втори пореден месец от ляво, където ми е не-окей тръбата. И крайният резултат - отново отменена първа инсеминация.
Та как се справям и аз не знам. Миналият път бая си поревах, този път само малко... ако може да се отчете за някакъв напредък.

Ще си мисля за морето другата седмица и това е.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 15:43 от _snowflake_

# 758
Съжалявам, момичета! Звучи ми много тежко и на мен. Не сме стигнали още до стимулации и такива неща, но си спомням как щях да се разплача в кабинета като Стойчева ми каза, че един фоликул няма да се спука и това беше трети пореден месец на невъзможност да проследим истински овулация.. Трудно е, това е. Не става по-леко според мен, просто човек претръпва някак. При нас вече става година след като подновихме опитите след аборта и почти две от началните опити. И мен си ме гонят черни мисли често, приятелка роди 2 месеца преди моя термин и все като гледам детето си мисля, че можеше и ние да гушкаме бебе, но .. уви.. няма какво да се направи. Въоражаваме се със сили, търпение, мотивация и продължаваме напред. Аз направих един пиклив тест днес, отрицателен. Дано поне до събота ми дойде да пусна хормони, че после заминаваме на море. Реших юли и август да си дам абсолютна почивка и септември вече да търсим къде какво и как за инвитрото, че ще ми гръмне главата иначе от мислене. Калчев вчера хем повтаряше как са добре нещата, хормоните не са скочили, кръвотока сме оправили, хем не знам колко пъти каза, че "нямам време". Пък 6 фоликула са си 6 фоликула, никой не може да каже до кога ще са 6, все пак не са 0, и 1 не е.. не знам, трудно е. Успех желая на всички, колкото по-често някой "изпада" от темата, толкова повече вяра имам, че и нашият ред ще дойде!

# 759
Скрит текст:
За мъдреци мога да препоръчам изключителен хирург в София и за него не се чака с месеци. Той се занимава само с вадене и гарантирам, че наистина е добър. Извади ми 2 зъба заедно, един мъдрец крив и един друг напълно раздробен. Нищо не разбрах кога и как, за нула време. Възстанових се много бързо, без болка. Др Сергей Махаев-центърът му е в Надежда. Стоматолозите им не стават, още се учат, но др Махаев си знае работата. Ще извади зъбчето и до няколко дни ще сте забравила за него и ще можете да продължите с опитите.
Тази клиника ли имате в предвид - https://virtue-dentalcenter.com/

# 760
Скрит текст:
Аз пак трябва да започна Еутирокс.....и май очаквам две овулации този месец и няма да го бъде трансферът.

# 761
Sis, клиниката е тази
https://www.newdental.bg/

_snowflake_, какъв е проблемът при теб? Не се подаваш на стимулация ли?
Mel, Владимиров не е лоша опция.

# 762
kaktus, ти вече имаше ли засечена овулация този месец?

snowflake, съжалявам, че пропускате месеца

Надявам се летните почивки (били те пътувания или само почивка от прегледи) да се отразят добре на всички!

# 763
Ако става въпрос за репродуктивния лекар Илиев, четох супер негативни мнения за него.
Аз съм била при АГ Данаил Илиев, за него има 50 на 50 мнения, на мен не ми допадна.

И аз съжалявам, че трябва да пропуснете опитите, но вярвам, че е всяко зло за добро.

# 764
_snowflake_, какъв е проблемът при теб? Не се подаваш на стимулация ли?

Явно не се влияя... миналият месец бях на Летрозол, сега на Кломифен и същия резултат. Sad
Ще видим следващия. Докторът каза, че най-вероятно пак ще съм на Кломифен, но може да увеличим дозировката.
Иначе имам сраствания при лявата тръба (извън нея) и той не иска при овулация от същата страна да правим инсеминации, защото имало по-висок риск от ИБ.

Общи условия

Активация на акаунт