Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 089
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 825
Кактусче заради един вирус бях направила подобен курс и пак си го има този вирус, но без Биозин мама. За сега не смея да пия нищо, което би повишило НК клетките, че при мен са високи и ще правя вливки за тях.

2402 Няма стойности, само позитивен пише.
Скрит текст:
 Ще си пия Валтрекс и ще кротувам да не направя някоя по-голяма поразия . Притесняваме, че той оказва влияние  на имплантацията и не само, но не е доказано, че именно това в причината при нас. Но над 5г бе никакъв успех…

# 826
Пълнолуние, аз лично не бих пила Валтрекс точно преди трансфер. Може месеца преди трансфера да го пиеш, а през останалото време Биозин Мама. Ако ще правиш вливки заради NК-клетките, не пречи и курс с Изопринозин да направиш предния месец, но ти казваш, че вече си опитала. Колкото по-малко лекарства, толкова по-добре. Всичко ще бъде наред! ☀️🍀❤️☺️
Dreamer, ако си отишла на преглед повече от 24 часа след овулацията е напълно нормално да не се визуализира течност.
Моят случай е странен, защото имах болки и оскъдно количество течност, но без да е имало овулация. Интересно ми е каква е тази течност, но се успокоявам, че е малко.

# 827
Здравейте момичета. При опити за забременяване Витекс без прекъсване ли се пие или от цикъл до овулация? Иначе знам, че при бременност се спира.

# 828
  • София
и аз се тазписвам с Ц от тъмните 0асове на днешната сутрин.
така ми се искаше да не дойде... реших,че правим последната процедура, поне да спра да се надявам, че медицината ще ни помогне. много ми е трудно, но нямам сили вече да живея от цикъл до цикъл, да водя график на кекса и да ходя непрекъснато на прегледи. вкрайна сметка  имаме едно прекрасно дете.

# 829
Момичета, аз съм много притеснена!
Днес ми е 9-ти ден от стимулацията- имам само 3 Фоликула и Естрадиол  267 pg/ml. Това не е ОК, нали Head Band ?

# 830
  • София
Патенце, какви са размерите на фоликулите? Ако О ти е около 14ти ден имат време да пораснат

# 831
1Ф 18мм, 1Ф 19 мм,  1Ф 14,5 мм
Патенце, какви са размерите на фоликулите? Ако О ти е около 14ти ден имат време да пораснат

# 832
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много зависи от стимулацията все пак, предполагам, че и три е добре, ако се развиват ОК и могат да се пунктират.
Ти с НЯР ли беше или се бъркам?
Преди стимулацията говорихте ли колко фоликула целите с твоя доктор или не сте?

# 833
Включвам се за коментар на едни хормони, прогестерона за 2 ден на МЦ ми се струва височък, някой да има коментар на какво може да се дължи? Иначе като съм изследвала 7 дни след овулация се е случвало да е и 55 и 90. Това може ли да е пречка за имплантация? Твърде висок прогестерон.
Редактирам се, че са правени на 2 ден от МЦ.
Скрит текст:

# 834
Среднощно Слънце, това че е леко висок прогестерона на 2-ри ден е добър знак. Означава, че е имало овулация и си имала висок прогестерон след нея, т.е. нямаш проблем с нисък прогестерон. Моят винаги е по-висок от референтните на 2-ри ден при започване на стимулация и докторите винаги са казвали, че това е супер. Ще си спадне с времето.

patence, стискам палци за добро развитие, дори 3 да са, важното е да успеят да ги пунктират навреме и да са качествени. Според мен има време да нарасне естрадиола докато ги пунктират. Моят естрадиол обикновено като ги пунктират е около 130 на фоликул, т.е. след 2-3 дни ако ти е пункцията, той ще нарасне още и може да стигне и 350-400 което ще е долу горе ок. Моите май на около 19мм вече ги пунктират обаче. На теб кога ти казаха, че плануват да е пункцията, защото ако след 2 дни извадят двата с 18 и 19мм, може третия да не е доузрял.

# 835
  • София
споделям мнението на sgc - освен, ако при нея няма по-късна О и не ги трегират на 21-22мм

# 836
S.G.C, мерси!
патенце, стиснати палци за положителен резултат имаш от мен!

# 837
Благодаря на всички за подкрепата Heart
Аз съм с НЯР.
Уж днес трябваше да сложим Овитрел, но явно докторът иска да изчака третия Ф, който е по-малък! Така, че днес отново имам Гонал 225.
Успех на всички нас желая Green Heart

# 838
Патенце, стискам палци!

Аз идвам да дам отчет,че знам за още няколко случая при д-р Калчев с повишен кръвоток в матката. При мен калолечението е дало резултат и доктора каза, че сега бил в много добри стойности кръвотока. Тоест си е заслужавало всичко поне засега. 😊

На следващия цикъл ще правя пак стимулация с Кломифен, но ще е в по-голяма доза и с таймираща инжекция Хориомон. Тъй като ми е за първи път, вие при кой ходите да ви я сложи? (Сама или мъжа ми не са опция, възхищавам се на момичетата, които минават през инвитро и си ги поставят сами инжекциите, ама е за първи път и не знам дали ще се справим)

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 22:17 от Golden stone

# 839
  • София
Голдън, тази инжекция е най-лесната за слагане, иначе ако е в приличен час поставянето й във всяка манипулационна.

Иначе аз мисля да питам и ние да сменим Летрозола с Клонифен, нямам идея дали ще произведа повече фоликули с него обаче... Иска ми се ако има 4 антрални и 4те да се пробваме да ги стимулираме....

Общи условия

Активация на акаунт