Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 075
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 840
На мен ми дадоха само разтвора, така се самото лекарство, което се смесва,  дори не разбрах с каква спринцовка да го поставим, благодаря за съвета, ще е явно в манипулационна.

Иначе и според мен, трябва да опитате с нещо различно, а не всеки път с един метод. Може Кломифена да ти повлияе по-добре. Аз обаче миналото лято го порйчвах от аптека Промахон, защото го нямаше в бг. Калчев ми предложи да ми даде, но имах 2 опаковки и ще ползвам тях. Казвам го по повод, ако се наложи да поръчваш да имаш време.

# 841
Патенце,  всички палци да имате успех 🍀
Шантал плана е добър, нищо не пречи да пробвате. И аз имам останал кломифен, ако на някой му потрябва😉
Golden stone, за хориомона аз ходих първият път в спешното.  Успех и на теб🌻

# 842
  • София
ами може би затова не го е предлагала като вариант значи.... хммм... няма да имам време утре ми е 2ри ден и най-вероятно още утре ще почна каквото и да било

# 843
Тя може да има Кломифен и да купиш от там, иначе има по групите, някой може и да ти даде в София. Пък и аз май ще го почна от ден 3, трябва да проверя точно какво ми бяха записали- 2ри или 3ти ден.

# 844
Шантал, аз съм почвала от 3 ден. Все пак я разпитай.

# 845
ами може би затова не го е предлагала като вариант значи.... хммм... няма да имам време утре ми е 2ри ден и най-вероятно още утре ще почна каквото и да било
Вече има Кломифен в аптеките и то от доста време, но и цената вече е висока, около 35-40лв.

# 846
Аз Кломифен си взех от Анабол.бг за 20-на лв някъде. И пристигна на следващия ден. Станулов ме насочи от там да поръчам. Ама ММ после като видя доставка от Анабол и се притесни, че ще почвам да зобам и да го бия 😅😅

# 847
Кактусче,  какви са тези цени?
В Гърция е две евро.

# 848
И аз го взех за 2 Евро от аптеката Промахон.. как ще е 40 лв тук..

# 849
За последно го взимах по 4евро от аптеката на Промахон. Поръчвала съм и онлайн от тях, но с 20лв доставка.

# 850
Аз Кломифен си взех от Анабол.бг за 20-на лв някъде. И пристигна на следващия ден. Станулов ме насочи от там да поръчам. Ама ММ после като видя доставка от Анабол и се притесни, че ще почвам да зобам и да го бия 😅😅

Здравейте, за какво  е Кломифен, сега отивам към Гърция и ако трябва - да го взимам.☺

# 851
Кактусче,  какви са тези цени?
В Гърция е две евро.
За съжаление в България е много скъпо, защото е под друго търговско наименование. Преди беше евтино, после изчезна и се върна с уаууу цена.
Скрит текст:

Дриймър, НИКОГА не взимай лекарства, които не са ти назначени от лекар!!!!!! За да пиеш Кломифен, трябва да ти го назначи лекар, приема се под наблюдение със следене(фоликулометрия), а преди това задължително се прави цветна снимка на тръбите(препоръчително е и спермограма за партньора в репродуктивна клиника). Вие имате едва 3 месеца опити и нямаш правена фоликулометрия нито веднъж. На следващия цикъл проследете с АГ овулацията, успех!

# 852
Каксус, ти беше писала по-напред в темата, че си с ПКЯ, пробвала ли си да пиеш чай от бял равнец?
На мен преди много години един лекар ми каза, че имам ПКЯ и един месец всяка сутрин пиех чай от бял равнец. Много гаден вкус, обаче няма как. Също така започнах да правя упражненията петимата тибетци, всеки ден. Няколко месеца по-късно доктора каза, че яйчниците са чисти.
С белия равнец знам, че могат да се правят и дамски душове, но не си спомням дали съм си правила такъв, това всичко беше през 2017г.

Вече има Кломифен в аптеките и то от доста време, но и цената вече е висока, около 35-40лв.

# 853
Много благодаря за съвета❤️, но при мен белият равнец няма да помогне, а и не мога да го пия по време на процедури. Аз имам СПКЯ, а не само ПКЯ. Поликистозата си ми е вродена и силно изразена, операция също имам.

# 854
Момичета, аз имам кломифен три опаковки, купуван от Македония. Ако на някой му трябва да пише на лично.

Общи условия

Активация на акаунт