Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 061
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 900
  • На изток от Ада
Кои правила? Аборта е част от живота, за жалост. Аз специално избегнах думата аборт.
За опити се гласим края на лятото/есента.

# 901
Жаки, не защото се отнася до мен, но ще ти отговоря, защото ми седи принципно въпеоса:
Първо аз застанах зад Ванила и споделих позицията си, че всяка информация е полезна.
Второ, аз пишех тук, преди да бъда бременна и реално половината неща, които изследвах и за които знам сега, ги научих тук. И съм благодарна за това.
И трето, наистина ли искаш да е такава общност? Споделяш тревоги, проблеми, желания, болки - получи се бебе и хайде, да те няма, сякаш не те е имало и си направила нещо лошо, та да нямаш право да пишеш вече тук. Малко ми е грозно, съжалявам.

Но разбирам и уважавам позицията ти. Няма да пиша повече. Вероятно наистина има достатъчно теми. Но хората, на които вярвам са тук, а не там.

# 902
Кои правила? Аборта е част от живота, за жалост. Аз специално избегнах думата аборт.
За опити се гласим края на лятото/есента.

Правилата дето уж да не се пишат такива неща не са за всички в групата. Както казах когато Ванила беше след аборт някой момичета казаха да не пишат за аборта тук, че имало други теми. Дух аз нямам против да се пише за инвитро, аборти и бременност но ме дразни факта че за някой може за други не може. Еми сори ама не е ок това

# 903
  • На изток от Ада
Жаки за всички може! Това че някой е казал нещо не значи, че е така. Това е форум
Да има тема за Аборт..
Дух пиши!

# 904
  • Замък сред облаците
Правим забележки, когато има т нар gruesome детайли за протичането на аборта, защото могат да повлияят зле психически на текущо бременните. Дай боже, скоро да разбереш сама. С такава емоционалност очаквам първа да се възмущаваш.

# 905
Jaki, разбирам тезата ти, че правилата се усещат различно в различни ситуации и са винаги свързани с конкретния човек и неговото участие в групата, но мисля, че това е напълно нормално. Ако някой дойде и с първия пост попита дали теста за бременност е положителен ще му се издразним, но ако това е някой редовно пишещ - няма.

Аз лично усетих много подкрепа от групата след А и имаше само 1-2 ма човека, които споделиха, че част от описанията са им дошли в повече и мисля, че реакцията им беше оправдана.

Дух, съжалявам за стреса през който преминаваш и се надявам всичко да се подреди и да имаш лека бременност и здраво бебе!

# 906
Мили момичета, вие сте упора за толкова много хора. Всяка с белезите и притесненията си. Дори не предполагате колко много жени ви четат, без дори да имат профил тук, а реално вие сте тези “смелите” от нас, които споделяте и информирате уплашените и “зелените”.

Аз вярвам, че трябва да сме единни и сплотени. Когато някоя има нещо хубаво да каже - всички да се радваме за нея от сърце. Когато иска да сподели притеснения и мъка - да дадем подкрепа, сили и кураж.

# 907
дух, стискам палци скоро притесненията да са зад гърба ти и остатъка от бременността ти е да е изключително спокоен.

наси, радвам се да прочета, че сте решили кога да подновите опити!

Иначе има тема за бременни, която е "продължение" на тази, но проблемът е (ако въобще може да се нарече така), че почти никое от забременелите от темата момичета не се включват после там, ако пишат някъде, то е само в отчетни. Друг е въпроса, че и много от момичетата, които са писали повече от веднъж в темата не споделят дори тук като забременеят, та очаквано не пишат и в другата тема. Така че в един момент "правилата" се размиват, защото човек знае, че тук ще намери отговор и подкрепа, и не знае къде другаде може да попита. За мен лично не е проблем инцидентно някой да си сподели тревога свързана с бременността, а ако минава да поръси с прашец даже се радвам. Проблем би ми било само ако някой пише след всеки преглед, цяла бременност (прегледите за потвърждение в началото за мен са част от бебеправенето и е в реда на нещата да се пише за тях).

# 908
Jaki темата явно не е за "бебеправене" , а за "проблемно забременяване " .
 Опитвала съм се да се включа по някои теми, но понякога имам чувството, че само 10 човека си пишат помежду си и дори да се зададе някакъв въпрос от някой нов, не говоря за тест за бременност, няма отговор. Сами можете да забележите колко от предишните редовни в темата спряха да пишат.

# 909
 Опитвала съм се да се включа по някои теми, но понякога имам чувството, че само 10 човека си пишат помежду си и дори да се зададе някакъв въпрос от някой нов, не говоря за тест за бременност, няма отговор. Сами можете да забележите колко от предишните редовни в темата спряха да пишат.

Факт е, доста момичета спряха да пишат, а очевидно аз мисля да съм следваща!

# 910
  • На изток от Ада
Аз бях спряла , но съм тук от края на Мин година.

# 911
Благодаря момичета! Извиних се на Дух.  Тя ме светна, че едва ли не хората с дете им е неудобно, че аз нямам...

Кактус ти също си герой ! Имаш мн силна Вяра!

Този пост ме срази,честно. Бременна жена обяснява на небременна жена с няколко загубени бременности/прости,ако не помня точно,но мисля,че това си споделяла/ в тема за бебеправене, че на бременните им е неудобно, че небременната няма дете? Сериозно ли? Неприятно съм изненадана и съм доста озадачена. По принцип съм доста толерантна кой къде пише,ама айде да не им става неудобно на бременните от това,че някой друг няма дете.

# 912
Оф това вече ми идва в повече наистина. Тези обобщения са просто ужасни. И дълбоко неверни. Наси ми писа на лично, за да се "извини" за последното изречение ма един от постовете си към мен. Отговорих й че няма никакъв проблем и че понякога аз изпитвам вина подчертавам дебело АЗ! Когато разговарям с жени, които искат и нямат дете. И по дяволите това се нарича емпатия и съчувствие. Нарича се способност да се поставяш на мястото на другия, да съчувстваш и да ти е криво за хора. Да, написах, че предполагам, че хората с деца в темата изпитват понякога вина, но имах предвид по скоро тъга и съчувствие.

Бях до тук. Благодаря за всички съвети и насоки.

# 913
Абсолютно съм съгласна. Тук си пишат около 5-6 жени. Трудно би могъл да се включи някой нов. Във въпросното вълшебно списъче за забременяване, не знам принципа на включване. За това много момичета само четат, без да се включват.

# 914

Напълно подкрепям мнението ти!

Общи условия

Активация на акаунт