Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде в София мога да гледам мачове на голям екран на открито?
Кой е най-добрият начин за пътуване из Германия по време на Европейското първенство?
Къде ще се излъчват мачовете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде в София мога да гледам мачове на голям екран на открито?
За гледане на мачове на голям екран на открито в София, обикновено се организират фен зони или специални събития в заведения, кафенета или обществени места. Обикновено тази информация се публикува в социалните мрежи на съответните заведения или уебсайтове, посветени на спортните събития. Тъй като интересът към футбола е голям, вероятно ще има множество възможности за гледане на мачове на голям екран на открито в различни части на града.
-
Кой е най-добрият начин за пътуване из Германия по време на Европейското първенство?
-
Къде ще се излъчват мачовете?
-
Кой ще спечели титлата на Европейското първенство?
-
Кой отбор смятат за фаворит на предстоящото европейско първенство?

И те ще дочакат титлата. Невъзможно е да не я спечелят. При тях уникалното е че винаги е едно и също. Имат силен отбор, заради вътрешното си първенство. Но не могат да бият дузпи и почти винаги заради това отпадат, до ден днешен. И на последните два големи форума Евро 21 и Мондиал 22 пак заради пропуснати дузпи приключиха с мечтата за титла. Да, много чужденци играят, ама аз съм на обратната теория, не им пречат а им помагат. Защото им е най силното първенство при тях заради класните чужденци. Аз го определям като най силно, защото е по равностойно. Не е като Ла Лига, дето са Реал М и Барселона, в последните 10 години и Атлетико М се качи при тях, и има голяма разлика между тях и всички останали. Във Висшата Лига е много по лесно и много по често става последният да бие първият. Иначе ако извадим сборни отбори на топ 4 първенствата, и ги пуснем един срещу друг няма гаранция че отбора на Висшата Лига ще надделее над тези от Ла Лига, Серия А и Бундеслигата, но техният сборен отбор ще бъде съставен от играчи от най много отбори, което ги прави най силното първенство в света. И при положение че всички английски национали играят в най силното първенство, няма как все някога Англия да не спечели титлата. Даже още сега може да стане. Ако се окажеш прав че Англия никога повече няма да спечели нищо, то това значи че човешката цивилизация ще изчезне само до няколко десетки години, а аз отказвам да повярвам в това. Защото при тоя вариант ми се струва възможно Англия никога да не спечели Европейска Титла. То вече Гърция, Дания и Чехия са я печелили, та какво остава за Англия, неизбежно е, въпроса е кога, и дали ще е сега.

)