Какъв бакшиш оставя Българинът?

• 11 761
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Ето последен си, надявам се се почувства истински мъж...хем не ходил, хем знае. Хем и ми обяснява какво си били помислили хората, и че ми го обясни с местожителството ми. Типичен дървен философ

# 286
Аз пък не виждам голяма логика в бакшишите. Ще ме извините, но аз съм доволна от обслужването и в кварталния зеленчук, на касата на ИзиПей, от служителя на А1, от човека мерещ ми водата... Да де, но на тях по презумция бакшиш не се полага. Те също си вършат съвестно работата. Не заслужават ли и те бакшиш? С какво сервитьорите са по-привилигировани, че в повечето случаи и намусени?

Последен пример от вчера от служител в Практикер. Този човек даде всичко от себе си да ни разкаже за интериорните врати. Консултира ни в продължение на час. Направихме най-добрият избор за нас. Е, той не заслужава ли бакшиш?

# 287
Тоя в Практикер или е нов, или е на %.
В магазините в България лесно си личи, кои са на твърда заплата и кои на % от оборота.

# 288
Аз пък не виждам голяма логика в бакшишите. Ще ме извините, но аз съм доволна от обслужването и в кварталния зеленчук, на касата на ИзиПей, от служителя на А1, от човека мерещ ми водата... Да де, но на тях по презумция бакшиш не се полага. Те също си вършат съвестно работата. Не заслужават ли и те бакшиш? С какво сервитьорите са по-привилигировани, че в повечето случаи и намусени?

Последен пример от вчера от служител в Практикер. Този човек даде всичко от себе си да ни разкаже за интериорните врати. Консултира ни в продължение на час. Направихме най-добрият избор за нас. Е, той не заслужава ли бакшиш?
Е, защо да не заслужава? Последният бакшиш, който дадох бе на човека, който ми пра килимите. Всичко си зависи от вас. Свекърва ми, стара жена, като си взима пенсията, оставя 2-3 лева в пощата.

Общи условия

Активация на акаунт