Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №27

• 38 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Добро утро!
Мими, бързо възстановяване и дано занапред се чувставаш отлично.

# 271
Добро утро!
Мими, бързо възстановяване и дано занапред се чувставаш отлично.
Благодаря. Дай боже! Доволна съм от плевенската болница като цяло, чисто е, любезни са.

# 272
хайде Мими, скорошно оздравяване и да пишеш, как се чувстваш след месец, два три....

# 273
Бързо и безпроблемно възстановяване, Мими!

# 274
Браво, Мими! Да се възстановиш бързо!
Сириус, и моята миома е същата. Почнах го чая преди 3 дни, почвам да свиквам с горчилката.

# 275
Мими, успешно и бързо възстановяване и дано си се отървала от проблемите, които имаше.

# 276
Мими, радвам се че всичко е минало добре.👍

# 277
  • Бургас
Мими, разкажи ако искаш, накратко, как мина.

# 278
  • Враца
Мими, много се радвам, че процедурата ти е зад гърба. Звучиш добре.

# 279
Сириус, и моята миома е същата. Почнах го чая преди 3 дни, почвам да свиквам с горчилката.
Пробвай дали ако пиеш със сламка няма по-малко да усещаш горчивия вкус, при някои хора този трик помага. Иначе то ясно че като знаеш защо го правиш, стисваш очите и преглъщаш но пък ако има начин да е малко по-добре...

# 280
Мими, разкажи ако искаш, накратко, как мина.
Ми то какво да разказвам. Неделя ме приеха, понеделник процедурата и в реанимация. От вчера в стаята. Организацията в болницата казах е на ниво, персоналът любезен, надявам се известният професор също да си е свършил работата добре! Wink

# 281

За тези чайчета- как ги приемате като пише три пъти на ден. Аз се чудя на този за профилактика на женския организъм, тъй като пише, че е за хормонален дисбаланс. Иначе нямам миоми и кисти- поне не установени до сега. Та се чудя ако го пия само сутрин и вечер по една чаша дали ще има същият ефект, защото 600 гр. на ден кога да ги изпия като съм на работа. А като гледам как ми се проточва зацапването и усещам, че следващият месец пак ще имам проблеми.Unamused

# 282
Важното е да е на гладно. 3 пъти на ден пише, защото се предполага, че се яде по 3 пъти. Ама аз не ям толкова пъти, така че гледам до обяд да съм изпила 3/4 (сутринта една чаша и в едно шише си нося и за работа), после преди вечеря или преди лягане, каквото е останало.

# 283
  • 1st floor
И аз си нося на работа в шише. Третата доза стои в хладилника и я пия, когато се прибера. Не винаги е на гладно, защото понякога забравям. Трябва ми и чай за памет! 😎

# 284
  • София
Привет момичета. Аз вече без матка. Още не мога да преценя какво е усещането, освен че я няма свлечената шиика, която чувствах. В петък ще ме изпишат.

Мимчо, ❤ бързо възстановяване! Дано всичко вече е наред! 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт