Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №27

• 38 040
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • На острова
За колагена - аз приемам ежедневно Collagen Peptides- слагам си го в закуската, може да се разтвори във вода и така да се пие, за мен няма вкус и мирис. Това ми е трета-четвърта опаковка подред. Нали се бях оплаквала от болки в китките/ставите. Ами онзи ден за пръв път не ме боляха, докато правих йога. Явно има подобрение, но пия и Витамин Д. Зимата си варя и аз бульон от кокали в слоукукър-а, но сега лятото не ми върви.

Имам и точно creamer за кафе, но не мога да го свърша, защото леко сладни. И остава нещо като утайка на дъното.

# 466
  • Пловдив
Кой вит.Д е ок? С калций ли трябва да е?

# 467
Няма нужда от допълнителен прием на калций.За вит Д-избери си подходящите единици в добро съотношение с цена.

# 468
Добро утро, момичета. От днес вече официално на 50г. Половината живот замина, не се оплаквам, гледам положително на нещата. Научих се, да казвам "Не",без скруполи,  в ситуации, които не ми харесват и добре ми е така. По-късно, ще махна снимката, но поне да имате представа, с коя леличка🤣 говорите.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 469
Galina Georgiev
хубав празник! Да посрещаш предизвикателствата спокойно.

# 470
Galina Georgiev, няма лелички тука!
Изглеждаш отлично, все така да си!
Здраве и радост от живота пожелавам! Flowers Hibiscus

# 471
Галя, бъди здрава и нека започва по-хубавата половина на дните ти!❤

# 472
  • Бургас
Честит юбилей, адашке! Чудесно изглеждаш!                                               Снощи слушах много интересен аудио каст на друга адашка от Рей Пит групата, за хипофункцията.

# 473
Галя, страхотна си, много свежа и готина. Бъди честита, здрава и усмихната! 💫

# 474
Честит юбилей и много здраве,другото се нарежда🍀

# 475
Честит юбилей и нека тази възраст бъде благосклонна към теб и преминеш през нея с минимум трудности и страдания!

# 476
Честит празник, Галина, и от мен! Жива и здрава бъди!
При мен миналия месец зацапа на два пъти по един ден, между два цикъла. После си дойде нормално. Този месец обаче доста избърза, дойде на 16-тия ден. Но пътувахме на почивка в чужбина, може да има значение. Ще отида на гинеколог другата седмица, че вече е време, мина една година почти. Иначе последните 8 месеца нямам оплаквания, на 47 ще стана след месец.

# 477
Аз пък да попитам - на мен ми се потят само дланите на ръцете, направо вода капе от тях и то почти целодневно. На друго място не се потя. Това горещи вълни ли са?
Това звучи повече като хиперхидроза. Аз съм така с дланите и ходилата, но при мен си е от години. Не знам какво ще е като почнат и горещите вълни.

# 478
Благодаря Ви, момичета. Нека всички хубави пожелания да се завърнат и към вас.  Слушам Бг радио, пия много добавки( споменавала съм, го често) и вит.Д, че то по моите ширини, хич не ни е лятно.  Ама поне от настроение, да го докарваме.  Това женското здраве, е един голям космос...., а ние на различни планети🤣

# 479
  • София
Ей, да се похваля. Платих си здравните осигуровки! Е сега вече няма да оставя личния на мира!

Общи условия

Активация на акаунт