Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №27

• 37 922
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
И аз вземам един глюкарат и то като се сетя ...
DIM не пия - той е противокопазен за мен. Имам забързана първа фаза и забавена втора. Имам мутация на гени.

Общо взето опита ми дори с добавките показва, че модите сега биват отричани вбъдеще. Помня, когато се пиеше поголовно Б12 и ни убеждаваха, че ще спаси света и ще донесе световен мир Simple Smile Сега Б12 изписват много предпазливо и има доста материали, че самия той не е канцероген, но кара рака да расте ако си го имаш с бурни темпове. И това е само пример. Не е само тази добавка.
За това с всички добавки го давам по-предпазливо. Но се пазя от храна - например от соя, лен, бадеми, авокадо, семки - всичко де стимулира естрогена и първа фаза.

# 76
Не е от храненето, определено. Отточността се появява в определени периоди от цикъла.

При мен от хормоналните хапчета това е винаги страничен ефект- подуването на краката. Ограничавам солта, но седя на бюро и това никак не помага. Пия вода по 2 литра на ден, но тя сякаш се задържа в краката. Хляб също избягвам да ям, но пак има такова подуване. Честно казано от Лейди Хармония се чувствах най-добре, но лекарката ми каза да го спра Sad.

Все едно за мен пишеш 😃
Работя на бюро, пия доста вода и тя сякаш всичката остава в бедрата 😃

Знам си аз, че е хормонално.

При мен има и допълнително утежняващо обстоятелство - хипофункция, която също затруднява дренажа.

Лотус, защо ти е спряла Лейди Хармония?

Не каза, но аз отидох със липса на цикъл и топли вълни. Само каза "спри го". Наистина имах чувството, че от него имах топлите вълни, но те не ми пречеха и бяха слабо изразени.

# 77
Не знаех за бадемите....

# 78
Всички Б-та увеличават растежа. Така че, трябва да се внимава с тях.

# 79
Моя близка позната пие това и е много доволна. Аз от много време се чудя дали да започна. Опасявам се да пия добавки, само защото на друг му помагат. Някой има ли опит със съставките? Звучи ми прекалено добре, за да е истина.
https://store.happymammoth.com/products/the-new-ultra-potent-hormone-harmony

# 80
Моя близка позната пие това и е много доволна. Аз от много време се чудя дали да започна. Опасявам се да пия добавки, само защото на друг му помагат. Някой има ли опит със съставките? Звучи ми прекалено добре, за да е истина.
https://store.happymammoth.com/products/the-new-ultra-potent-hormone-harmony

На мен не ми се отваря.

# 81

Здравейте какво ще кажете за тези изследвания на 3 ти ден от цикъл!
Последните 2 год е нередовен идва средно на 2 месеца или прескача с 1 месец
От няколко месеца пия и лекарство за кръвно защото започнах да го покачвам
На 39 год съм
Дали вече не съм тръгнала към менопауза 😕😕

# 82
Здравейте момичета минах прегледи при гинеколог и мамолог. Гинеколога не ми препоръча нищо за пиене, освен Вит.Д, мамографията др седмица ще ми я дадат, но направих и преглед с ехограф, каза да не се притеснявам мастопатия и някаква малка киста се видя. Препоръча ми за 3 месеца еумастос гел,  обаче не мога да се ориентирам по описанието едно саше на двете гърди ли да мажа или по едно на всяка? Някой ползвал ли го е? Ако може да сподели как.

# 83
  • Пловдив
Мацки, привет!
Аз съм с 1 крак в предменото...не ми се вярваше, ама на...
След редица смущения в МЦ, док ми изписа Примолут нор. Поне за 3 мес.
Ся уж разбрах схемата, ама това с червения химикал не се сещам за кво беше ...

# 84
  • София
Три Примолута на ден? И аз не я разбирам.

Мацки, на мен ми дойде! Боли ме, ще убия някого, на работа съм, ама се радвам. 90 дни.

# 85
Рокси, ще ти олекне сега, ще си като преродена!
Мацки, аз тръгвам за преглед в Плевен!

# 86
  • Враца
Лек път Мими и успех на прегледа!
Rockstar, даваш ми надежда с тия 90 дни, вече не знам кой ден ми е, но чакам и чакам.

# 87
Мими, успех!

# 88
Мими, стискам палци🤞

# 89
Хайде, Мими, чакам да се похвалиш след прегледа. Пожелавам да няма закъснение с часовете при професора.

Общи условия

Активация на акаунт