Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №27

• 37 922
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте рано в събота с нерегламентиран теч на леля Ви Apple. Запазвам си час при доктора, да ми изпише желязо, докато пия ударно витамин С. Днес ще стоя на сянка и ще пия много вода. Разбира се, не мога да спортувам. Но каквото - такова.

# 46
Здравейте рано в събота с нерегламентиран теч на леля Ви Apple.

Kaкво означава това?

Ако е цикъл, който е обилен може да приемеш калции и фосфор.
В момента пия Билкова кръв, купих си и телешки дроб на капсули, но май не ми понесе на червата.

# 47
Желязо трябва. За ниския хемоглобин. Аз си знам кой препарат ми действа и казвам на доктора да ми го изпише.

# 48
Дорис, откъде взимаш дроб на капсули?

# 49
Мойта зълва винаги е била с ниско желязо, и от няколко години откри какво най-много й помага да си го поддържа в добри граници, защото хапчетата й се отразяваах зле на стомаха. Готви си в чугунени тигани и тенджери. Без майтап при нея това работи.

# 50

Купих го от магазин Фитнес1. Струва около 90 лв. Обаче ми се струва, че ми помля червата. Аз имам проблем с червата де. Ето това е - пасищни животни. https://badizdrav.bg/products/180-22. Следя едни форуми Хамерикански за здравословни проблеми та там го препоръчаха много за феритина.

# 51

Купих го от магазин Фитнес1. Струва около 90 лв. Обаче ми се струва, че ми помля червата. Аз имам проблем с червата де. Ето това е - пасищни животни. https://badizdrav.bg/products/180-22. Следя едни форуми Хамерикански за здравословни проблеми та там го препоръчаха много за феритина.

И аз съм го слушала по разни техни подкасти, има един дето има магазин само за такива добавки, ама не знаех, че вече и тук има. Поръчах си. Да не би да съдържа някой консервант или пълнеж, който така да те е раздразнил?

# 52
Аз отскоро ползвам едни турски пластири на One More - Omevia. Съдържат прегненолон и съм доволна засега. Ако някой е ползвал ще се радвам да сподели.

# 53
А тества ли го? Аз съм преди и беше добре.Защо ги ползваш?

# 54
Дорис, сетих се още нещо да питам - спираш ли желязото, като пиеш телешкия дроб? Или и двете могат паралелно? Замислих се дали няма нещо да се претрупа.

# 55
По моята отточна драма 😃

Вчера ми дойде (след 26 дни закъснение) и тялото ми вече е спокойно, краката - нормални.
Пусти естроген, ще ме съсипе 😃

Обмислям да си взема DIM, който спомага за елиминиране на излишния естроген от тялото.

# 56
Какво е, таблетка ли? Радвам се, че е отокът се е оттекъл!

# 57
# 58
Стела, това което си показала, и на мен ми привлече вниманието 🤔

# 59
Примамливо звучи относно "дефектите", които коригира 😃
А и има хубави отзиви от потребителите.
Допитах се и до Денис дали няма да пречи на ЩЖ (не, няма), така че смятам да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт